4jaja
4žlica šećera
100 grama sitno sjeckane crne čokolade
125 grama nutele ili inačice
125 grama brašna
172 praška za pecivo
izmiksati pjenasto jaja sa šećerom
umiksati nutelu
pa brašno sa praškom za pecivo
i zatim žlicom umješati sjeckanu čokoladu
peći u okruglom plehu na 200C 25 min illi dok dok čačkalica ne izlazi čista (naravno ne računasekad upiknete u komadić čokolade)
skuhati 40gr škroba i dvije žlice šećera u pola litre mlijeka kao za puding
u vrući puding umješat sitno nasjeckanu čokoladu i
prethodno namočenu želatinu (10 min)
mješati dok se ne otopi u potpunosti i ravnomjerno ne izmješa
preliti kremu preko biskvita
ostaviti da se ohladi i stisne najmanje 4 sata u frižideru
izmiksati vrhnje za šlag uz dodatak dvije žlice štaub šećer
nanjeti na tortu i vratiti u frižider
prije iznošenja posipati nožem tanko naribanom crnom čokoladom