Pokazuje rezultate 1 do 50 od 402

Tema: Trebam recept za finu čokoladnu tortu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Zaboravila sam javiti da je umiljatina torta, ali sa višnjama izazvala oduševljenje, usudim se prisjetiti kako verzija sa šumskim voćem nije bila tako hvaljena.
    Dakle, višnje iz kompota, sve sam radila isto kao po receptu za šumsko voće, a kad se bisvit spekao, malo sam nakapala kompota po njemu. Sutradan sam rubove namazala šlagom i ukrasila površinu torte (ovo shvatiti uvjetno )
    Posljednje uređivanje od Zuska : 15.03.2015. at 09:02

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam javiti da je umiljatina torta, ali sa višnjama izazvala oduševljenje, usudim se prisjetiti kako verzija sa šumskim voćem nije bila tako hvaljena.
    Dakle, višnje iz kompota, sve sam radila isto kao po receptu za šumsko voće, a kad se bisvit spekao, malo sam nakapala kompota po njemu. Sutradan sam rubove namazala šlagom i ukrasila površinu torte (ovo shvatiti uvjetno )
    I ja sam pomislila na višnje ili trešnje. Naravno da mi se nije dalo pasirati šumsko voće, a MM gunđa zbog sitnih koštica od voća.

Moj je ispao nešto viši od 3 cm. To mi se čini razumonom visinom. I baš je ljepuškast u presjeku
    Posljednje uređivanje od Jelena : 15.03.2015. at 12:25

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam pomislila na višnje ili trešnje. Naravno da mi se nije dalo pasirati šumsko voće, a MM gunđa zbog sitnih koštica od voća.

Moj je ispao nešto viši od 3 cm. To mi se čini razumonom visinom. I baš je ljepuškast u presjeku
    Evo moje sa višnjama http://public.fotki.com/Beti3/isto-s.../dsc08209.html

I išla sam današnju mjeriti ( o, da opet sam radila, ovoga puta sa jagodama, svježima) i ima bar 5 cm visine.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo moje sa višnjama http://public.fotki.com/Beti3/isto-s.../dsc08209.html

I išla sam današnju mjeriti ( o, da opet sam radila, ovoga puta sa jagodama, svježima) i ima bar 5 cm visine.
    Beti3, upravo sam išla uploadad fotku svojeg kolača. Iz vjerojatno nevjerojatnog razloga Naime, nisam nikad uploadala fotku da pokazujem nekome, a pošto je to temelj neke pismenosti, odrezala sam kolač, uzela mobitel, poslikala ga, pojela i otvorila profil da mogu uploadad.

Eto sad sam i to napravila. Drugi put znači neko drugo voće.

http://public.fotki.com/Jelena-R/prva/kolac.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •