Jednostavno moram ovo s nekim podijeliti, a i zanima me sta ste vi sve čuli i kako se nosite s tim jer meni nekad dođe da eksplodiram od preglupih savjeta (uglavnom baka). Dakle, moj mali ima 3 mjeseca i manijakalno siše svoju šakicu (neće dudu). Siše je toliko da mu je prsta crven, ali dobro... ja si mislim da je sve to faza i maksimalno mu pokušavam skretati pažnju i zabaviti ga na druge načine da manje siše šakicu. Ali opet njemu je to stvarno utjeha...I sad dođe moja mama i veli, mrtva-hladna - pa namaži mu šakicu sa češnjakom. sigurno će prestatija sam bila u šoku. 3-mjesečnoj bebi bi ona mazala ruke češnjakom. zatim svekrva: daješ li ti njemu uopće vode (isključivo je dojen i naravno da mu ne dam). pa onda obje: nije ni čudo da stalno plače. pa ne možeš samo od mlijeka živjeti. i naravno - razmazila si ga s tim nošenjem. Prilično sam čvrsta u svojim stavovima i inače, ali se pitam šta bi bilo da nisam, da vjerujem da majke znaju bolje jer ipak su one othranile četvero djece. stvarno mi nije jasno kako
![]()

ja sam bila u šoku. 3-mjesečnoj bebi bi ona mazala ruke češnjakom. zatim svekrva: daješ li ti njemu uopće vode (isključivo je dojen i naravno da mu ne dam). pa onda obje: nije ni čudo da stalno plače. pa ne možeš samo od mlijeka živjeti. i naravno - razmazila si ga s tim nošenjem. Prilično sam čvrsta u svojim stavovima i inače, ali se pitam šta bi bilo da nisam, da vjerujem da majke znaju bolje jer ipak su one othranile četvero djece. stvarno mi nije jasno kako
Odgovori s citatom