Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 91 od 91

Tema: glupi savjeti

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj naomi3 prvotno napisa Vidi poruku
    bas bi im trebalo održati predavanje, mada sumnjam da bi promijenile mišljenje

mene ubijaju u pojam sa vodom....pa sta mu ti ne daješ vode? pa dijete ti je žedno, zato i place! onda im dozvolim da mu daju par kapi, pa komentari vidis kako je zedan povlaci kao lud...normalno da povlaci kad je gladan!! ali od mlijeka je dijete zedno jer je mlijeko slatko, pa valjda znas po sebi da kad nesto pojedes moras popiti vode itd

sta je najgore sad su i MM isprali mozak pa se svako toliko zakacimo kad maleni brizne u plac (ona vecernja nervoza+grčevi, ima oko 2 i pol mj) pa sam mu rekla da mu on da vode ako bas misli da je to u pitanju ali da je od mene nece dobiti ni kapi...ista stvar i sa raznoraznim čajevima

uf za poludit je nakad...ali ja se držim svoga i kraj
    da, voda.. nedavno svratili do moje tete samo donjet nesto, vani vruce za poludit, sarić pajki u autosjedalici, a moja teta ( predivna i obozavam ju ) pogledana u nju, pa mene tuznim pogledom i pita, a jel joj bar sad das malo vodice. rekla sam dam dam. nije da mislim da bi joj nastetila s par kapi vode, i dala sam par puta na zlicicu da vidim reakciju, al kaj ce joj jos... neki dan sam na net.hr u ja mislim procitala neki clanak da se djetetu do 6 mj starositi uopce nebi smjela davat, bilo ono dojeno ili na ad.........

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

još više od samih saveta mene živcira ton kojim su izrečeni...
    prošle nedelje mi u parku, stiže sveki. malac plače jer mu se spava. istog momenta komentar - retoričko pitanje: a vi ste ga na ruke navikli, pa sad neće u kolica, JEL?. požurimo kući zbog vrućine, a ona malo zaostane da nešto kupi. stiže 5 minuta nakon nas i pita: a on JOŠ ne spava? vidi, žvaće ruke, sigurno je gladan i žedan, daj mu vodeee! malecki sisa, a ona komentariše: pa, da navikao je na sisu, pa sad neće drugačije da zaspi! i , na kraju, vrh konstatacija (koju vidim da i drugi slušaju): oni su JAAAKO vezani za vas!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Gabi Novak je pjevala 'pamtim samo sretne daneeeeee' a ja pamtim samo dobre svjeteeeeee

sjećam se trudničkih dana i kako si svi uzimaju za pravo dijeliti savjete i pipati trbuh - joj!
    evo jedan dobar za trudnice - ujutro obucite bijelu majicu, i budite u njoj cijeli dan, uvečer se divite kako je još uvijek bijela - ?!?!? kad se dijete rodi to više neće biti moguće!

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

o booožeeee. svašta sam čula, ali ovo...

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    još više od samih saveta mene živcira ton kojim su izrečeni...
    prošle nedelje mi u parku, stiže sveki. malac plače jer mu se spava. istog momenta komentar - retoričko pitanje: a vi ste ga na ruke navikli, pa sad neće u kolica, JEL?.
    joj, ta opsesija s kolicima. ko da se radi o necem nuznom za zivot i razvoj. vec mi je muka slusanja toga da zakaj ju ne vozimo cesce u kolicima. a na moje opetovano objasnjavanje da ona izdrzi 15 min u kolicima, a onda joj postane dosadno pa krene kmecati je totalno uzaludno. i onda taj pogled "koja glupost, nemre maloj bebi biti dosadno".
    i naravno vjecna konstatacija kak smo ju navikli na ruke. pa i da jesmo, kaj onda? u cem je problem? ak nama ne smeta ne kuzim cemu drugima to tak strasno smeta?!!?

i uzasno, ali uzasno me nervira kaj svaki put kad su nekakva obiteljska okupljanja na kojima se jede netko kaze maloj "evo, jos malo ces i ti poceti normalno i fino jesti" ko da je dojenje hranjenje s napojem

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj tajuska prvotno napisa Vidi poruku
    j
    i uzasno, ali uzasno me nervira kaj svaki put kad su nekakva obiteljska okupljanja na kojima se jede netko kaze maloj "evo, jos malo ces i ti poceti normalno i fino jesti" ko da je dojenje hranjenje s napojem
    eeee, da, i to! kao i ono: "vidiii, oni jedu, a tebi ne daju"!

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

no, sve nesto u stilu, "zlocesta tvoja mama te izgladnjuje". grrrr!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

e to ja stalno slušam, i onda me gledaju kao vješticu kad mirno jedem, ne obazirući se, a bebi zamisli ne dam torte

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

joj...sve navededeno swam cula...
    ali mislim da ako mi sad s drugim djetetom istze osobe budu davale savjete da cu ih lagano ..... pa nek se uvrijede...
    sad vec znam da ce me svaki dan u zdrav mozak s vodom...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I moja zvrnda je imala fazu kad je stavljala šakice (a pogotovo palac) u usta i palci su joj bili hrapavi ali ta faza ju je prošla. NIje imala dudu, nit je ima sada i tek tu i tamo sa svojih 6 mjeseci stavi ponekad prstić u usta. A vodu isto nije probala sve do nedavno, dakle prvih 6 mjeseci isključivo moje mlijeko. Eto možda kasnim malo s odgovorom.

eleniel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

hmm
    odakle da krenem
    ...ne valja vezivati ništa ispod/oko/na stomaku kad si trudna (kao, pertlicu od trenerke i sl) - nisam htela ni da pitam zašto.
    nemojte ga navikavati na ruke, razmazićete ga. videćeš kako će ti biti kad bude imao 10kg (evo, ima, jednom tipkam, drugom ga držim)
    nikako te marame za nošenje beba...
    ni slučajno da spava s vama, posle nikad neće hteti sam u krevet.
    platnene pelene - glupost. uzmi jednokratne, olakšaj sebi. posle će da ti cmizdri svaki put kad je mokar, u jednokratnim ne oseti hahah
    nikako napolje dok ne napuni bar 3 meseca, mali je, pa da se ne razboli (beše zimsko doba)
    belo vino na bolne desni, naravno.
    ohlađena metalna kašičica, takođe. mene jeza podiđe od same pomisli...
    pedijatrijska koja je došla kući po izlasku iz porodilišta - da mu mažem pavlovićevom ispod pazuha, po vratu i preponama posle svakog kupanja, koje je, naravno, svakodnevno i u litrama bebi šampona.
    još uvek ne sedi, a ima 6 meseci? pa moraš da ga učiš, dosad je trebalo već da sedi!
    još uvek se budi noću da sisa?? odbijaj ga, ne daj, mora da spava celu noć.
    sisa svakih sat vremena? jesi li sigurna da imaš dovoljno mleka?
    ima još, samo ne mogu da se setim sad svega... a i ovo je zbrda-zdola

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja stavim melenoj šeširić sa zaštitom od sunca kad smo vani i jučer me neki čovjek napadne da neka djetetu skinem šeširić da ima zraka na glavu ???
    ja kažem pristojno da joj treba šeširić radi sunca, a on meni: ma da, ne treba joj, mama skini šeširić, jesi čula, mama, skini šeširić
    i čovjek ne prestaje dok nisam otišla dalje da me ne vidi
    ajme strašno, kak si ljudi svašta dopuštaju

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

užas šta si ljudi dopuštaju!

meni zimus babe na placu - moja mala skida kapu i ne želi mati kapu na glavi!
    a babe - mama, bebi je zima, stavi bebi kapu! mama, daj bebi kapu!

Paio avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj eleniel prvotno napisa Vidi poruku
    hmm
    odakle da krenem
    ...
    belo vino na bolne desni, naravno.

Kaj i to??

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Paio prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj i to??
    o da, to je meni susjeda rekla nekidan

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sad ste me sjetile prije nekog vremena kad su malome izbijali prvi zubici i bio nervozan za pop.... grizao sve oko sebe dobila sam savjete pa mu umocim dudu u med

drugi su rekli vino
    e da da namazem lukom ili kruha u rakiju i time masiram desni da utrnu pa ce biti mir neko vrijeme

samo sam se nasmijala jer mi je bilo toliko glupo da nisam cak imala volje ni za objasnjavanje zasto bebi ne davat nikakav alkohol a ni slatko

eleniel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

a ja se setih i da su mi rekli da je dobro dati malo piva, ima B vitamina ne znam na koji se period mislilo, da li da krenem odmah, čim se rodio, ili može i malo kasnije...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

"daj joj keksa nek glođe"
    "mora jesti slano da se navikne na okus"
    "obuj joj ravne cipelice da joj se noga ispravi"
    to su aktualni savjeti, a preživjeli smo vodu u prvih 6 mjeseci (da razrijedi mlijeko pa će prestat i grčevi), čaj, postavljanje u sjedeći položaj...
    ma, više se ne mogu ni sjetiti
    ugl, kada mi netko da glupi savjet ja to sredim oštrim argumentom i svi zašute, joj što se volim praviti pametna, nitko nema hrabrosti uhvatiti se s mojim jezikom u koštac

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam više odustala, prvo sam se ljutila na komentare od mojih oko mene, sad samo klimnem glavom, na komentare tipa, upali joj TV nek gleda zabavit će se sama... i sl... hihih
    A pazi kako je držiš i to... na to sam se samo nasmijala...
    Jednostavno babe naročito, muški ne baš... imaju potrebu komentirat, vjerojatno ne zlonamjerno, nego je to tako bilo prije, nije bilo interneta, mlade majke su se educirale preko starijih generacija, tako da im ja pustim da govore šta imaju, naravno da ću ja po svome, a one sve sretne jer misle da su mi pomogle savjetom... naravno obje babe nisu nastavile dojit jer nisu imale dovoljno mlijeka... beba je stalno tražila da sisa sa 3 mj... hihih nisam htjela komentirat o skoku u razvoju jer bih još ja ispala luda....

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

joj te babe po cesti...pa to je užas. sda kad su konačno moja mama i svekrva prestale dijeliti mudre savjete sad slušam babe
    a jeste ga navikli na ruke, zato neće u kolica
    mama ti ne da dudu pa moraš sisati palac
    još ne sjedi, pa posjednite ga
    dijete se treba dizati na noge da vježba
    spava s vama u krevetu? e tu ste gadno pogriješili
    haloooooo?????
    a ovi savjeti o tome kako mu jadnom ne dam da jede i pije. zadnji put sam iznervirano pitala svoju svekrvu: kako on vama izgleda (inače izgleda ko bumbar, ima 8 kg i šlaufove na sve strane, a ni sekunde nema mira). i veli ona: super, nikad nisam vidjela bebu da tako zdravo izgleda
    i onda sam ju pitala - dobro, u čemu je onda problem. izgleda vam super, ali mislite da moje mlijeko ne valja. i onda je rekla - pa dobro MOŽDA si u pravu
    najgore mi je bilo nedavno. došla je teta od mog muža koja ima dvoje unučadi. oba imaju strašnih problema s alergijama. guše se, stalno su po bolnicama, ma užas. njihova mama ih nikada nije dojila i ta žena meni drži predavanje o tome kako je glupo to što dojim. ja joj kažem da želim dijete zaštiti od mogućih alergija (jer smo svi skloni tome), a ona meni: pa vidiš moja snaha nije dojila, možda su zato klinci alergičari, ali bas se nije patila....ubit ću se ako nastavim

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ej, a one fore dobro ti je dojiti pa ćeš prije smršaviti?
    jel vam to tko rekao?

kao da ja dojim zbog sebe?

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    ej, a one fore dobro ti je dojiti pa ćeš prije smršaviti?
    jel vam to tko rekao?

kao da ja dojim zbog sebe?
    meni oba moja ginekologa (privatni i bolnicki) rekla da trebam dojiti i zbog sebe - od brzeg vracanja maternice u normalno stanje do skidanja kila. i mozda sam ja sebicna, ali dijelom dojim i zbog sebe. kilava kakva jesam, mislim da bi se bez dojenja fizicki puno teze oporavila.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa da, dojenje je dobro i za mamu i za bebu...Zašto bi bile sebične?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ma komentar je bio tipa 'ta i ta nije dojila pa nikako nije skinula kile!, a dobro je da ti dojiš pa ćeš lakše skinuti kile'
    meni je to bez veze jer ja ne dojim da bi skinula kile!
    pričamo o glupim savjetima!

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sad sam se sjetila, ni slučajno ne ljuljuškati praznu kolijevku ili vozati kolica kad beba nije unutra! To sam čula još kao mala, valjda da ne "ode pamet".
    A kad smo u šetnji pa mu dosade kolica pa ga MM nosi u MT, šta da ja, nosim kolica u rukama koji kilometar?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nevjerojatno kako svi imaju iste glupe savjete, valjda kolaju vec generacijama...

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni je najbolji bio popij pive za bolje mljekobiti ce ga vise i hranjivije

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ella prvotno napisa Vidi poruku
    meni je najbolji bio popij pive za bolje mljekobiti ce ga vise i hranjivije
    da, i to svako jutro 2 deci i pečena jaja! i tako nekoliko godina........

eleniel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

to za pivo i mleko je super savet!
    pričala nam babica koja je držala vežbe za porođaj kako je jedna porodilja stvarno imala pivo sa sobom u porodilištu

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj eleniel prvotno napisa Vidi poruku
    to za pivo i mleko je super savet!
    pričala nam babica koja je držala vežbe za porođaj kako je jedna porodilja stvarno imala pivo sa sobom u porodilištu
    a-joj!!! dobri saveti čuda čine!-)

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

meni recimo nikad nije smetalo da me netko dira po trbuhu. stvarno ne.
    na ulici mi nitko nije upao. ali prijateljice su me znale dirati.
    jedino mi je ponekad znalo biti neugodno kad bi me netko dirao po trbuhu taman dok mi je kruljilo u želucu. to je fakat bilo nezgodno.
    al je bilo smiješno to što su ljudi mislili da to beba pjeva. lol.
    a meni kak je bilo neugodno ja bi samo potvrdila:
    "da.da. to je beba. hihi."
    lol.

što se savjeta tiče... savjet koji mi je ružno zvučao bio je od mog svekra...kao:
    "ne smijete dijete tolko nositi. brzo se dijete onda POKVARI."

POKVARI??? omg... kakvi su to izrazi?
    pokvari.
    ok. od toga mi se drito rigalo.
    ajde da je rekao "razmazit ćete ga"... već bi nekako humanije zvučalo...
    ali - pokvarit će se.
    isuse!!!

ono s vodom me nije diralo pretjerano.

ali moja mama i svekrva su znale u nekim trenucima pretjerati no to sam im jasno dala do znanja.

tipa...mali je imao tad možda 8 mjeesci. i bili smo kod svekrve.
    bila je i moja mama. i još neki ljudi.
    i sad ja malome napravila kašu od banane i dajem mu na žlicu...a kako on tad još nije bio nešto ekstra što se tiče jedenja...slabo je otvarao usta i uglavnom meljao hranu bezveze (tek nedavno je prihvatio dohranu kak spada)...
    u jednom trenu... uzme moja mama meni žlicu iz ruke i počne maloga ŠOPATI hranom skoro pa nasilno ... uz riječi:
    "ma ne zna tebe ova tvoja mater nahranit."

e to mi je bilo tako ogavno da sam joj uzela žlicu iz ruke i rekla:
    "makni se od MOG djeteta."

šlag na kraju priče bila je svekrva koja je taman prije ručka rekla:
    "daj mi ga. bum ga ja držala i hranila."

rekoh:"ne. ja sam mu mama. ja bum ga hranila."

mislim, nekako mi je neprirodno da netko drugi hrani moje dijete dok sam ja prisutna.
    ok, možda je njoj bilo stalo da ja prvo pojedem dok ga ona hrani...ali čemu?...
    imam muža. ako želim pojesti u miru onda neka muž izvoli držati svoje dijete dok ja jedem.
    i obratno, da ja držim naše dijete dok on jede.
    šta bi ga ljudi sa strane držali dok smo nas dvoje prisutni?

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Death-of-Art prvotno napisa Vidi poruku
    u jednom trenu... uzme moja mama meni žlicu iz ruke i počne maloga ŠOPATI hranom skoro pa nasilno ... uz riječi:
    "ma ne zna tebe ova tvoja mater nahranit."

e to mi je bilo tako ogavno da sam joj uzela žlicu iz ruke i rekla:
    "makni se od MOG djeteta."
    Uh, na to bih i ja popi*dila.
    Na sreću, moji (mislim na MM-ove jer svojih nemam ) imaju primjer u obitelji osobe koju je mama doslovno šopala (navodno bi joj trpala žlicu u usta i onda hvatala za vrat da proguta, ma nešto grozno) i sada ima pa, brat bratu, 50 kg viška, ako ne i više.
    No, onda idu i u drugu krajnost.
    Prošlu nedjelju mi kod staraca na ručku, nas dvoje klopamo u kuhinji, a M. hrane u sobi (nemam ništa protiv da ja bar jednom tjedno opušteno pojedem taj jedan obrok ) i ona, naravno, u pol obroka okrene glavu i neće više. Ne zato jer ne može nego jer je utažila prvu glad i više joj se ne da, a ja znam da može i treba još pojesti.
    Kažem im, zabavite ju nečim (iako znam da klopa ne bi trebala biti igra) pa će jesti, a MM-ova baka, NE ŠOPAJ JU, DOSTA JE POJELA!
    Ima sreće pa nisam bila u sobi da joj kažem: Valjda JA znam kada je mom djetetu dosta. No, inače ne ostajem dužna i ne suzdržavam se, boli me briga radi li se o starijoj osobi koju bi kao trebala poštovati.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

nije savijet, al moram napisat, smijesno mi. dopisujem se ja sad sa frendicom i kazem da mogu svaki cas zgibat jer se malena budi.. a ona meni - pa zakaj sara ne spava po noci??? jel gladna ili??? jel joj vec dajes hranu il samo sisu???

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

[QUOTE=Death-of-Art;16495
    mislim, nekako mi je neprirodno da netko drugi hrani moje dijete dok sam ja prisutna.
    ok, možda je njoj bilo stalo da ja prvo pojedem dok ga ona hrani...ali čemu?...
    imam muža. ako želim pojesti u miru onda neka muž izvoli držati svoje dijete dok ja jedem.
    i obratno, da ja držim naše dijete dok on jede.
    šta bi ga ljudi sa strane držali dok smo nas dvoje prisutni?[/QUOTE]

ovako i ja razmišljam. užasno mi smeta kad dođemo kod svekrve na ručak, a ona mi odmah s vrata, uzima dijete iz ruku - nek ja prvo pojedem, ona će ga držati.
    u zadnje vrijeme stavimo ga u hranilicu s nama za stol (tako da ga nitko ne drži), a svekrva uporno :"mama papa a tebi ništa ne da, a šta ćemo tebi dat?" iako sam naglasila da je dijete svoj ručak pojelo i da mu ne treba ništa. niti mu treba nekakva zanimacija dok je dobar i promatra nas.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

O, joj. Kako možete biti takve prema svojoj ili muževoj mami! Pa one su vas odgojile i vole svoje unuče.
    Ja uvijek postupam s poštovanjem prema starijima. Iako sam prema djeci silno posesivna, naši roditelji isto imaju svoje gene u njima. I možda žele najbolje, a ne znaju drugačije.

Tolerancija i uvažavanje puno znače.

Molim vas nemojte vikati na mene, ako mislim drugačije. Ako mislite da je savjet glup, to je u redu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sto li onda moja sogorica misli o meni?! Ja jedva cekam da ukoraci u stan i da uzmem njenog malog smrdljivca... da ona moze na miru pojesti... A ustvari ga se toliko zazelim da je to idealna prilika da se ja izgustiram, a ona pojede na miru.

I meni su i mama i svekrva dijelile savjete u vezi kojecega, ali to nisam shvacala zlonamjerno. Sve bih saslusala, ponesto primjenila, a vecinu prokomentirala sa "Zanimljivo, ali ja mislim da... " i radila po svom.

I moj je skoro od prvog dana spavao samnom u krevetu, govorili su mi da ga necu moci odviknuti... i nisam, prvu noc u svom krevetu je odspavao nakon sto je krenuo u skolu. Ali nije mi zao ni trenutka...

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nemam problem s nikim, osim sa svekrvom. ne znam zašto, vjerovatno je to neka vrst ljubomore...previše je majčinski nastrojena prema djetetu i radi po "vlastitom nahođenju" usprkos mojim naputcima

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a savjeti:
    "moraš svaki dan djetetu toplomjerom potaknuti kakanje (ako nije kakalo taj dan), neće ti bit nervozan"
    "ni slučajno da mu uđe voda u uši dok se kupa!" na moje zašto nitko mi nije znao odgovoriti
    "popij svaki dan jedno malo pivo, bit će ti bolje mlijeko"...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    O, joj. Kako možete biti takve prema svojoj ili muževoj mami! Pa one su vas odgojile i vole svoje unuče.
    Ja uvijek postupam s poštovanjem prema starijima. Iako sam prema djeci silno posesivna, naši roditelji isto imaju svoje gene u njima. I možda žele najbolje, a ne znaju drugačije.

Tolerancija i uvažavanje puno znače.

Molim vas nemojte vikati na mene, ako mislim drugačije. Ako mislite da je savjet glup, to je u redu.
    Pa nitko ne kaže da su to samo mame i svekrve...Mada ni one nisu baš uvijek sve savršeno radile (ja sam trenutno ljuta na obje pa bolje da ništa ne pišem).
    Ali kada će se netko brinuti umjesto mene i na mjo zahtjev o mojoj djeci, onda mi slobdono može djeliti i netražene savjete, do tada, moja djeca moja briga i nema se tko što petljati glupostima koje uopće nisam pitala....

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

pušenje potiče proizvodnju mlijeka !!! Eto , to je došlo iz usta ginekologove kćeri , da stvar bude šokantnija!!! ajmeee

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj inikaaaaaa prvotno napisa Vidi poruku
    pušenje potiče proizvodnju mlijeka !!! Eto , to je došlo iz usta ginekologove kćeri , da stvar bude šokantnija!!! ajmeee
    O ajmeeeeeee!!!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •