Pokazuje rezultate 1 do 50 od 134

Tema: Pregled trudnice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dajte mi molim vas recite cure, plaćate li UZV pregled u trudnoći?
    moja je ginekologinja privatnica ali u sklopu HZZOa, tako da ja tu pružam svoju karticu. imala sam do sad 3 UZV, dva sam platila, jedan nisam. u utorak idem opet. pretpostavljam da ako bude radila UZV da će mi naplatiti. problem je što baš nemam 150kn viška, inače bih voljela vidjeti bebu (ok, to i nije neki pametan razlog, znam, to što bi ja gledala). onda mi neko priča da joj svaki put napravi UZV i nikad ne naplati. ???
    vaginalno me još nije gledala. ali zar ne bi trebala raditi neki bris? moja je sestra u 2. t imala visoko prsnuće puno prerano zbog nekih bakterija koje nisu otkrili jer nisu prije radili bris.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    dajte mi molim vas recite cure, plaćate li UZV pregled u trudnoći?
    moja je ginekologinja privatnica ali u sklopu HZZOa, tako da ja tu pružam svoju karticu. imala sam do sad 3 UZV, dva sam platila, jedan nisam. u utorak idem opet. pretpostavljam da ako bude radila UZV da će mi naplatiti. problem je što baš nemam 150kn viška, inače bih voljela vidjeti bebu (ok, to i nije neki pametan razlog, znam, to što bi ja gledala). onda mi neko priča da joj svaki put napravi UZV i nikad ne naplati. ???
    vaginalno me još nije gledala. ali zar ne bi trebala raditi neki bris? moja je sestra u 2. t imala visoko prsnuće puno prerano zbog nekih bakterija koje nisu otkrili jer nisu prije radili bris.
    mislim da znam kod koje si ginicke... ja sam bila kod dr. Đ i njezin je uzv katastrofa ziva, nikad nije mogla vidjeti kak treba nis... bila sam kod dr. S na 4d UZV-u i platila 400 kn.... a sve ostalo sam trazila uputnicu za bolnicu i tamo su mi radili UZV besplatno....

kolegica nije placala UZV ni jedan kod dr. S... tak da neznam zasto tebi naplacuje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •