Meni se ponekad čini da ja boljeg ginekologa našla ni da sam milijun dolara platila. Iako je socialni, pregled kod njega ne traje krače od 45 minta. Sve mi objasni polako, pita imam li kakvih pitanja i na svako strpljivo odgovara. Ako ne razumijem, pitam ponovno, a on strpljivo objašnjava i objašnjava. Ultrazvukom gledamo dugo, pokazuje svaki dio tjela bebe, kako se okreče, govori mi kada ju mjeri. Ako mu se čini da za nešto nije stručan pošalje me onome tko je. Čak nazove da me naruči.

Odgovori s citatom
A taman se poveselila kako je žena super i da više ne moram k ovom ženomrscu!

Već sam mislila da sam luda. Prijašnju trudnoću sam vodila kod jedne super ginekologice, pa mi je ovo sad šok. Loše se osjećam što neprestano u pitanje dovodim njegovu kompetenciju, ali, koliko vidim i kod drugih žena koje mu idu.....on jednostavno nije za taj posao! Nakon poroda me liječio s tri različita antibiotika (bez ikakve pretrage! On je svojim 'rendgenskim' vidom odmah dijagnosticirao koja je bakterija u pitanju!!) i tad sam već shvatila s kim imam posla!

cini mi se da sam nosila trudnicku knjizicu s procjenom datuma poroda kod doktorice opce prakse i onda mi je ona dala one papire.....?!ma stvarno sam kokoska, ne mogu vjerovati da se tako ne sjecam.