Pokazuje rezultate 1 do 50 od 134

Tema: Pregled trudnice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Da ne počinjem novu temu, molim vas ovdje za savjet.

Gore sam već napisala kakva je situacija s mojim ginekologom. Konkretno, da podsjetim, radi se o antibioticima u trudnoći. Na svakom redovnom mjesečnom pregledu ja ima 3 plusića za leukocite u mokraći. Već sam rekla da mi je ginekolog dao antibiotike bez da me poslao na UK, pa sam ju ja sama napravila i, u dogovoru s liječnicom opće prakse, iste popila nisam! Prošli mjesec situacija opet ista, tri plusića, ovaj put me poslao na UK - mokraća sterilna!!!! I danas on meni veli, nema to veze, ne vjerujem ja u to i da mi DUPLU DOZU!!!!!! Jesam li ja luda kad sumnjam u njegovu stručnost ili što????

Jedini problem su mi ti leukociti, proteini su negativni i uzalud ja njemu objašnjavam da je meni STALNO tako, u prošloj trudnoći sam svaki mjesec radila UK i uvijek mi je urin bio sterilan! Svakako ne pijem dovoljno vode što je moguć razlog za te plusiće, ali ima li neka od vas iskustva da ste imale bakteriju makar vam je urin bio sterilan???

U prošloj trudnoći nisam pila nikakve antibiotike, kao što rekoh, zbog tih sam leukocita radila UK svaki mjesec, ali smo mali i ja ipak sa njegovih mjesec i pol završili u bolnici jer je imao Escherichiu (iako su mi rekli da nije 'moja', sad me muči....).

Hvala vam unaprijed

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni su leukociti povišeni, ali moj ginekolog je rekao da je to u trudnoći normalno (radila sam uk i bila je u granicama normalnog), za svaki slučaj ja sam potražila još mišljenje-dva (u trudnoći sam postala nepovjerljiva, iako jo uvijek vjerujem u svojeg ginekologa) i rekli su da toliko i toliko (zaboravila sam postotak) trudnica imaju povišeni leukocite i da je u redu. U čekaoni pričaju i nema ni jedne koja nije vodila bitku sa leukocitima, ali nisu dobile antibiotike. To je moje iskustvo, ak ti može pomoći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •