Pokazuje rezultate 1 do 50 od 134

Tema: Pregled trudnice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Meni ce uvijek ostati u sijećanju pregled kada mi je ginekolog kojeg inače od milja zovem Dedica rekao da sam trudna i ONAJ kada sam se skinula ,namjestila noge,a on dođe i kaže od ovog tjedna gledamo samo trbuh ultrazvučno!!!Mislim da se to moglo dogoditi samo meni!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ce uvijek ostati u sijećanju pregled kada mi je ginekolog kojeg inače od milja zovem Dedica rekao da sam trudna i ONAJ kada sam se skinula ,namjestila noge,a on dođe i kaže od ovog tjedna gledamo samo trbuh ultrazvučno!!!Mislim da se to moglo dogoditi samo meni!
    Ajme!!!!! Znači, ne gleda te više vaginalno??? Zakon!!!!!
    Ovaj moj UZV ne priznaje! Uf!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Zna li netko gdje mogu otići na bris cervixa privatno i koliko to košta? Želim zaobići svog ginekologa što je više moguće!!!

E, da, može li se na Papa testu vidjeti imaš li upalu rodnice ili ne?

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj upitnik? prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko gdje mogu otići na bris cervixa privatno i koliko to košta? Želim zaobići svog ginekologa što je više moguće!!!

E, da, može li se na Papa testu vidjeti imaš li upalu rodnice ili ne?
    Ako misliš na cervikalne briseve, možeš ih napraviti kod bilo kojeg privatnika. Privatno je ta pretraga skupa, nešto više od 1000 kuna.
    A da zamoliš svog ginekologa da ti da uputnicu za cervikalne briseve i da ih onda na uputnicu napraviš u Petrovoj ako živiš u Zagrebu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •