Joj, cure, puno hvala na iskustvima Već sam mislila da sam luda. Prijašnju trudnoću sam vodila kod jedne super ginekologice, pa mi je ovo sad šok. Loše se osjećam što neprestano u pitanje dovodim njegovu kompetenciju, ali, koliko vidim i kod drugih žena koje mu idu.....on jednostavno nije za taj posao! Nakon poroda me liječio s tri različita antibiotika (bez ikakve pretrage! On je svojim 'rendgenskim' vidom odmah dijagnosticirao koja je bakterija u pitanju!!) i tad sam već shvatila s kim imam posla!

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
ako misliš da imaš neku upalu (a urin je sterilan), zašto ne napraviš bris cervixa? možda je upala ginekološka...

možda nije ništa, samo povišeni leukociti.

svakako ne bi bilo loše da piješ malo više, pa makar se morala natjerati
Vrlo pametan prijedlog. Stvarno.

To mi je savjetovao i ginekolog sa Cybermeda, a to ću i napraviti. Čak i ako nije ništa, da sam mirna.

Inače, može li se to negdje privatno napraviti i koliko košta? Kao što već rekoh, neugodno mi je doći doktoru i učiti ga njegovom poslu

Jučer sam ga isto pitala što da radim jer imam problema s hemoroidima i mislim da sam slabokrvna...ništa, zip, zerO!!!! Ni savjeta ni komentara, ništa!!!! Znam da je nagluh, al'baš sam se potrudila pitati ga jasno, glasno i razgovijetno

Ni UZV mi neće napraviti, moram ga moliti!!!!! On ne vidi potrebu za tim. Ni za OGTT-om.
A zna da mi je bio šećer na granici prošle godine....ma joj, jadna sam...oprostite na ovoj hrpi jadikovki, moram se malo ispuhati.

Ako Bog da - od idućeg mjeseca sam kod svoje stare ginekologice, pa me zaboli uho za njega i njegove metode vođenja trudnoće iz 3.st.pr.Kr.
Samo čekam da mi krene puštat' krv