Joj, cure, puno hvala na iskustvimaVeć sam mislila da sam luda. Prijašnju trudnoću sam vodila kod jedne super ginekologice, pa mi je ovo sad šok. Loše se osjećam što neprestano u pitanje dovodim njegovu kompetenciju, ali, koliko vidim i kod drugih žena koje mu idu.....on jednostavno nije za taj posao! Nakon poroda me liječio s tri različita antibiotika (bez ikakve pretrage! On je svojim 'rendgenskim' vidom odmah dijagnosticirao koja je bakterija u pitanju!!) i tad sam već shvatila s kim imam posla!
Vrlo pametan prijedlog. Stvarno.
To mi je savjetovao i ginekolog sa Cybermeda, a to ću i napraviti. Čak i ako nije ništa, da sam mirna.
Inače, može li se to negdje privatno napraviti i koliko košta? Kao što već rekoh, neugodno mi je doći doktoru i učiti ga njegovom poslu
Jučer sam ga isto pitala što da radim jer imam problema s hemoroidima i mislim da sam slabokrvna...ništa, zip, zerO!!!! Ni savjeta ni komentara, ništa!!!! Znam da je nagluh, al'baš sam se potrudila pitati ga jasno, glasno i razgovijetno
Ni UZV mi neće napraviti, moram ga moliti!!!!! On ne vidi potrebu za tim. Ni za OGTT-om.
A zna da mi je bio šećer na granici prošle godine....ma joj, jadna sam...oprostite na ovoj hrpi jadikovki, moram se malo ispuhati.
Ako Bog da - od idućeg mjeseca sam kod svoje stare ginekologice, pa me zaboli uho za njega i njegove metode vođenja trudnoće iz 3.st.pr.Kr.
Samo čekam da mi krene puštat' krv![]()

Već sam mislila da sam luda. Prijašnju trudnoću sam vodila kod jedne super ginekologice, pa mi je ovo sad šok. Loše se osjećam što neprestano u pitanje dovodim njegovu kompetenciju, ali, koliko vidim i kod drugih žena koje mu idu.....on jednostavno nije za taj posao! Nakon poroda me liječio s tri različita antibiotika (bez ikakve pretrage! On je svojim 'rendgenskim' vidom odmah dijagnosticirao koja je bakterija u pitanju!!) i tad sam već shvatila s kim imam posla!

Odgovori s citatom