Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Staklene zaštitne ploče za štednjak

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Staklene zaštitne ploče za štednjak

Prije nekoliko godina naručila sam ih preko kataloga Quelle. Dvije prekrasne ploče, s motivom različitih vrsta i boja tjestenine, koje su nam, kad nije bio u funkciji, prekrivale štednjak.

Kuhinja je prilično mala pa smo na taj način dobili i radnu površinu. nažalost, štednjak i voda su odmah jedno uz drugo pa su mi ploče služile i kao zaštita od vode i mjesto za odlaganje opranog povrća ili posuđa...

jučer je moj tata previdio uključen štednjak, vratio ploču i ona je, kad se jako zagrijala, eksplodirala. sad imam samo jednu, nedovoljno za cijeli štednjak. Quelle je u stečaju i više ne postoji ta kataloška prodaja.

jeste li igdje vidjeli nešto slično? (proizvođač je Wenko) Voljela bih kupiti nove.

ne mogu vam staviti sliku jer ih ne mogu nigdje ni pronaći.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi smo u Lidla uzeli dvije staklene ploče s nogicama da služi kao zaštita ploče za kuhanje (pisalo da su daske za rezanje), dvije u paketu koštale 50-ak kuna ali to bilo prije par mjeseci.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

E sjećam se da je bilo nešto slično u Lidlu, ali tad nam nije trebalo... naše su bile oko 250 kn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •