-
B-Net ili Metronet?????
Dakle pošto se ubrzo moramo odlučiti za novog operatera nakon dosta kalkulacija pala je odluka na ova dva..mislim između ova dva.
Molim sve one koji ih imaju da napišu svoja iskustva, prednosti, mane, računice, koje bi mi olakšali izbor 
uzeli bi i digitalnu i internet i telefon zajedno
thx
-
-
-
šta?????
nitko nema b-net ili metronet!!!!!!
-
Mi smo imali Metronet i nismo bas bili zadovoljni sa njima. Istina, bilo je to prije 6. mj. Za sve ih moras sto puta zvati, a oni su smotani ko sajle.
-
Metronet nikako , toliko su neposlovni da do davno nisam srela.
Predala sam zahtjev prije 2 godine , ispunila papirologiju i čekala obećanih 30 dana.
Nakon isteka 30 dana zovem ja njih ( iako su obećali da će oni mene ) , ali jok.
Izmišljalju , izmotavaju se , nešto muljaju , nisu oni krivi , uvijek je netko drugi. . S moje strane je sve bilo uredno , nisam bila pod ugovornom obavezom s T-com.
Na kraju mi je dosadilo i prestala sam ih zvati , a oni se nisu nikada javili .
Onda sam nedavno došla na ideju da sklopim ugovor s Optimom ( preskup mi je T -com ).
Uglavnom , sve je bilo gotovo za 7 dana .
Na istu potrošnju + flat internet , mjesečno mi je račun manji oko 120 kn.
Kvaliteta mi je ostala ista , i telefona i interneta.
Sad razmišljam da uzmem i Opti tv.
-
Mi imamo metronet valjda već tri godine, nije da su naj (a ne znam ko u HR jest naj) ali oni su jedini nudili optički link. Cijena je po meni dosta povoljna, nije da mi puno zovemo tako da za sve troje imamo 200 do 250 mjesečno... A da su smotrani i da ih moraš stalno zivkati kad nešto zašteka je istina. Doduše priznajem da su se u zadnje vrijeme malo popravitli u odnosima prema korisniku, ali treba tu još rada...
-
Mi imamo Metronet zadnje 2 godine i sad prosli mjesec smo produzili ugovor, imamo dual flat opciju, zanci flat internet i flat razgovori prema fiksnim brojeviam u cijeloj hrvatskoj za 200 kn mjesecno, nismo imali vecih problema s njima....... televizija, nazalost u Brodu nije dostupna.........
-
Mislim da metronet ima više programa u ponudi, ali puno ljudi kažu da je b net najstručniji, operateri su uslužni i brzi
-
Mi imamo B Net i zadovoljni smo, 2d paket tv ( odlični programi sa prijevodom) i internet ( flat)-mnikad problema) 190 kuna, mislim da je 3d paket oko 280 kuna.
-
-
kako misliš nemaju tv u praksi, misliš da je nemaju na tvom područjuhm..moj susjed je kod njih već 2 godine ima interenet, tv i tel i kaže da je izuzetno zadovoljan
-
Mi imamo kabelsku preko B-neta. Sve ok. Ništ posebno nemam za primijetiti...
Imamo kabelsku već nekoliko godina i 3 puta je mijenjala vlasnika/ime, više se ni ne sjećam kako su se prije zvali.
Internet imamo od prvog dana preko t-coma (još dok su bili htnet) i od prošle godine adsl. Isto sve ok. Ne pada mi na pamet uzimati nekakav paket usluga ili slično... Imam flat rate za nekih 99 kn i to je to.
B-net (i drugi provideri, npr Iskon) nude se za paket usluga, ali ostali smo pri t-comu poučeni iskustvom kako se često mijenja vlasnik, odustali smo od toga.
Eh, sad, vidjet ćemo što će se nuditi kad stigne digitalna televizija. Već su me zvali - rekoh da mi se jave nakon proljetnih praznika. I ne, ne želim i kabelsku i tv preko istog providera bez obzira na troškove. Možda sam bedasta, ali ne bih trpala sva jaja u istu vreću. To odgovara NJIMA, a meni odgovara ovak kak je. Nije preskupo.
-
Mi imamo B-net 3 D (telefon, televizija, internet) i plaćamo mjesečno oko 240 kn. Slika je dobra, prijelaz na digitalni signal nismo ni osjetili, imamo neki osnovni paket (u to idu dva filmska programa, fox crime, fox life, tri programa crtića, tri glazbena i još hrpica za koje ni ne znam), internet je flat rate i sa svime skupa smo zadovoljni.
-
Mi imamo B.net , kablovsku i telefon.sve skupa me mjesečno dođe cca 160,00 kn.S tim da imam onu opciju flat rate pa znači tko je na B.netu s njim pričam do mile volje ( nije da koristima ali svaki dan se čujem s mamom pa eto ).Imamo tu digitalnu ( hrpa programa, veći dio ne gledam ali imaju zanimljive dokumentarce)...to je onda kada stignem pogledati tv.
Mi smo zadovoljni, prijašnjih godina im je pucala tel.linija ali sada su se popravili.
-
evo moram samu sebe ispravit
metronet ima tv i u teoriji i u praksi ali mene su krivo informirali
ispricavam se ako sam nekoga dovela u nedoumicu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma