Htjela bi curki kupiti taice. Sad će ubrzo imati 2 g znači pretpostavljam da joj treba veličina za 2 g. Gdje ih ima tako malih u Zagrebu za kupiti?
Htjela bi curki kupiti taice. Sad će ubrzo imati 2 g znači pretpostavljam da joj treba veličina za 2 g. Gdje ih ima tako malih u Zagrebu za kupiti?
Kvartovski dućani koji drže robu HR proizvodnje (marka Dizzy). Ima i Okaidi (CC1 i West Gate), Benetton i Iana (ali su tamo nešto skuplje).
laumi ti me uvijek preduhitriš....![]()
imaš ih u oktanu u west gatu mislim da dođu nekakvih 50kn
c&A ima dvije u paketu, iisto ima i H&M (za one kojima je dostupan).ja najviše volim kupovati komplet tajice + tunika u navedenim dućanima za 8-10 Eur (upravo sam se vratila iz Njemačke s takvim kompletima), onda kombiniramo....Usput i moja nosi samo tajice i mogu vam reći da je to najisplativiji odjevni predmet-kupim duge pa ih nosi u hladnijem dijelu god preko štramplica, na proljeće su joj 3/4, iduće ljeto opet mogu proći kao 3/4 ili kratke ,a kad se "istroše" koristimo ih za spavanje....tako da ih iskoristimo maximalno.
ontario,30 kn,nisu jako debele,baš za proljeće. ontario dućan imaš na jarunu na tržnici i u španskom tržnica,ima u av.dubrava,odmah na početku od okretišta tramvaja
ako ti nije daleko imas u ontariju i bebacu u velkoj gorici i nisu neke cijeneja sam svojoj nakupovala u svim bojama