Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Nakon prestanka dojenja - koliko čekati za hormonsku sliku?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Nakon prestanka dojenja - koliko čekati za hormonsku sliku?

Ne znam kud bih s ovim pitanjem. Dakle, nakon točno 2 i pol godine prestala sam dojiti (zadnjih 4-5 mjeseci svelo se na simboličnih 1x dnevno). Koliko vremena treba proći da se hormoni vrate u normalu, prvenstveno prolaktin, ali i ostali?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

čovječe, dvije i pol godine!
    bravo!

nema pravila u uspostavi hormonalne ravnoteže, individualno je.
    s obzirom na slabi intenzitet dojenja u posljednjih nekoliko mjeseci, mislim da mpožeš napraviti hormonalnu sliku.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

čokolada kakvih ti tegoba imaš vezano za hormone? ja sam dojila ili bila trudna sve ukupno 4 godine u komadu i kada sam prestala dojiti mlađeg prije jedno 3 ili 4 mjeseca menge su mi počele kasniti. evo ovaj mjesec kasni već 20 dana, a prošli ciklus nešto preko 2 tjedna i onaj prije toga isto tako. u početku mi se znalo događati da imam par dana depresivnih faza, zatim mi se dogodi glavobolja od čega inače nikada nisam patila. da ne pričam koliko sam novaca bacila na testove za trudnoću iako se štitimo i svaki puta se tresla od straha iščekujući rezultat. naručena sam kod ginekologa za 2 tjedna pa ćemo vidjeti, ali već me lagano sve iritira. mijenjam raspoloženja, skačem iz faze nervoze u sreću pa u neko depresivno stanje, onda zabrijem na nekakve probleme, onda sam opet sretna i tako.....poludit sama sa sobom
    ja to sve prepisujem hormonima, možda griješim?

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

a još sam zaboravila spomenuti da mi nenge uopće nisu kao prije nego sam rodila. puno su slabije, nisu bolne (zbog čega sam jako sretna), ali svejedno to nisu onakve menge kakve sam imala cijeli život.
    Posljednje uređivanje od dorotea24 : 21.05.2010. at 08:31

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Za ove ostale simptome ne znam, ali često nakon porođaja menstruacije postaju manje obilne i manje bolne.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja sam u trudnoću ušla iz dugogodišnje menopauze, a nakon poroda sam se vratila u nju, pa bih napravila sad hormone da vidim na čemu sam i hoću li opet na nadomjesnu terapiju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •