-
Potpomognuta i multipla skleroza
Drage moje, kako i sama bolujem od MS molila bih vas ako ima još netko tko je prolazio MPO sa multiplom sklerozom, da napiše da li je imao kasnije nekih poboljšanja ili pogoršanja bolesti. Općenito me zanima sve što je vezano uz ove dijagnoze.
Nigdje nisam uspjela pročitati o toj povezanosti, a ako ima tog na ovom forumu molim moderatorice da me preusmjere i ovu temu izbrišu.
-
Snekice, koliko se ja sjećam, a forumiram intenzivno od 2006.-te, bojim se da nije bilo takve teme u smislu kako IVF lijekovi utječu na MS. Možda bi ti bilo korisno otvoriti topic i na pdf-u o trudnoći i postaviti pitanje kako je osoba koja boluje od MS-a podnijela trudnoću i je li bilo kakvih poboljšanja ili pogoršanja tijekom i nakon trudnoće (pretpostavljam da bi ti i to bilo zanimljivo, oprosti ako si se o tome već informirala). Puno sreće!
-
Jesam, ali više manje su to bili slučajevi iz raznih knjiga, časopisa, a pretežno puno gori slučajevi nego što sam ja. Hvala Bogu nisam nepokretna, psiha mi je jaka, (hmmm
), čak oni koji su me upoznali nakon postavljanja dijagnoze, ne kuže ništa, jer ja sasvim normalno hodam i radim. Baš me zato i zanima da li dolazi do nekog pogoršanja. Ali ipak puno ti hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma