Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Čudno ponašanje bebe stare 15 dana

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Čudno ponašanje bebe stare 15 dana

nemam iskustva sa bebama, no znam što je ok, a što ne.
    beba stara 15 dana noću (a kako mi veli žena) i danju grca, štuca, i što je najgore - povraća sve što je pojela. do prije 15 dana je bila mirna ko bubica i baš zato pišem ovo. de facto ne znam na čemu je ako povrati sve što je pojela. u zadnja 2 dana ponoći krklja, štuca, prdi, žljužga, bljužga i - povraća. što je najčudnije - ne plače.
    znam da joj je mehanizam probave u fazi konsolidacije i možda ovo sve je ipak samo faza prilagodbe, no pitam jer sam zabrinut...
    nadalje, bila je na majčinom mlijeku 10ak dana sve skupa (poslije otpusta iz bolnice) i MŽ više nema mlijeka te je hranimo sa ...(obrisano ime formule) dobro ga je podnosila sve do - prekjučer.
    da li bi bilo dobro da promijenimo hranu? znam da nije preporučljivo, ali ako će i dalje povraćati, ne znam što mi je činiti.
    patronažna veli da je sve ok, no povraća tek nakon što je bila posljednji put.
    nema temperaturu.
    da li je ovo gorenapisano normalno?
    hvala!
    Posljednje uređivanje od sirius : 26.02.2010. at 19:48 Razlog: obrisan naziv adaptirananog mlijeka po pravilima Foruma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •