Citiraj sandy prvotno napisa
na "problemi u trudnoci" na topiku "esherichia coli u trudnoci" a pisala forumasica josipa+josip...
Ja sam uradila copy/paste pa evo originala:
---------------------------------------------------------------------------------------
ja sam imala e.coli i to jos gori nalaz od tvoga (10 na 5)..popila sam 3 ture antibiotika ali uzalud...sve dok nisam cula za ovaj recept...pisi....
1kg cesnjaka ocisti i izmiksaj te pomjesaj sa 1 litrom crnog vina..to zajedno kuhaj dok se nesmanji na polovicu..procijedi te svako jutro pij po dvije velike zlice nataste.gadnog je okusa ali vjeruj mi isplati se meni je e. coli zauvijek otisla...ako ti pomogne a vjerujem da hoce javi se...
----------------------------------------------------------------------------------------
znam da citiram stari post, al mozda se nadje netko s kakvim savjetom...
uglavnom, jel netko kuhao ovo?? (osim josipe)
nekako mi se cini previse 1kg cesnjaka :shock:
kuhala sam veceras to, ali puno manju kolicinu: 20dkg cesnjaka + 2 dcl vina. Pocele su me peci jagodice na prstima od cesnjaka dok sam ga cistila, a samo je 20dkg - sto bi tek bilo da ocistim cijeli kilogram??? I tak, to se skuhalo, uzasno smrdi, dobila sam oko 1 dcl sivo-ljubicaste mutne tekucine i tek sad sam ustvari skuzila koliko sam ocajna
vidjet cemo ujutro hocu li uspjet makar malu zlicicu toga strpat u sebe...