-
pa valjda mogu bilo koje, ne znam! vazno da se rastope.
ja koristim... hmm, kako se zovu. ovak: kostaju cca 60 kn za 100 komada, bijela bocica sa crvenim, srebrnim i crnim, ime je kratko, na K.
koliko dana? dok simptomi ne prodju pa jos koji dan. evo mene je ovih dana ulovila blaga kandidijaza, sinoc sam stavila 2 kapsule i vec danas vise nema iscjetka. stavit cu jos veceras i vjerojatno ce to biti to.
s druge strane, kad sam imala godinu dana konstantnih problema sa gljivicama, bakterijama i cime vec, trebalo mi je dobrih mjesec dana da ih se rijesim :/ - ali sam ih se konacno i temeljito rijesila. nakon mjeseci svih mogucih vaginaleta, vise mi je bilo dosta svega i jedino cesnjak me spasio. tako da je to bio vise izoliran slucaj, nadam se da nijedna od vas nema problema godinu dana ili vise.
preporucujem usput i piti cesnjak, obicno se preporucuje 3 dnevno. to je negdje rang 3 cesnja cesnjaka.
za izvana jaaako dobro dodje mazanje kantarionovim uljem u koje ste kapnuli etericno ulje cajevca (ja stavljam 20-30 kapi na 60 ml, odokativno). super stvar, a odlicna je i za mazanje partnera ako ima tegoba s gljivicama.
pranje s kamilicom i malo octa isto dobro dodje, da se zakiseli flora, ali nece samo po sebi spasiti stvar.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma