Ručamo, I. jede u hranilici za stolom, polako sve prebire. T. leži u krevetiću i sve vriska jer je otkrila svoj glas. Na to će njoj I. mrtav hladan:
- seko ne vrišti bezveze.
-za bezveze se ide u kaznu...
MM i ja legli od smijeha.

Ja se panično bojim skakavaca, a na moru ih na tone. Svaki dan sretnem jednog i vrištim.
Jedan dan na terasi I. se opali derat. Pitam ga šta ti je? A on meni - tako mama kad vidi kas, kas, kas... i sav se muči da nešto kaže. A onda ko iz topa - skaskavaca, a onda dođe tata i bam (pljesne rukicama) riješi stvar....

Gleda crtić i vidi pčele, pita mene šta je to: - to je pčela sine, one prave med. A on će - čpele, ooo čpele...

T. ciki, dođe on i pita me da li može i on cikiti. Dam i njemu ali zaboravio je tehniku, pa sve gleda, čudi se i zaključi - seka sve pojela.

Jede na plaži meseko kako on to zove, pita ga neki dida hoće dati njemu - ide on dati, kaže dida joj hvala kako si ti dobar, al evo daj ti seki svojoj nek i ona papa - a on će sav pametan - seka nema zubi, ona papa cicu.

Vozi se po stanu na bicikliću i nema ga dugo, odem vidjeti gdje je zapeo. Sjedi na krevetu i ima gel protiv boli kod nicanja zubića u ruci. Pitam ga ja šta radi sa tim, a on će - mažem se. Pitam ja di se mažeš? Pokaže mi u usta i kaže tu. A ja njemu - mišu to je za seku, njoj rastu zubi pa ju boli, ti imaš već zubiće, lijepe, velike i bijele (koristim priliku pa ga hvalim da je to zato jer je dobar i pere zubiće svako veće), i slučajno pogledam u usta a tamo dvije petice se guraju. Meso sve crveno i nabubreno, na dva mjesta već i probio zubić. On jadan nije znao reći pa si išao sam pomoć. Mazali smo i njemu kao i seki.