-
roda na mobitelu
Neko vrijeme sam mogla ovaj novi foum čitati na svom mobaču,a sada u zadnje vrijeme ne mogu otvoriti tu starnicu,pa molim ako mi možete reći na koju da sada stranicu idem,mobitel je Omnia i ima Windows mobile.
-
Nažalost nemamo više skin za mobitele, jer nije kompatibilan s ovom verzijom foruma. Žao mi je
-
o, baš mi je žao superx 
znači ja imam sreće?! Imam web n' walk sony ericsson, i sve se uredno vidi, doduše malo su neki stupci preuski ali ništa strašno
-
Jao,baš bezveze,znam da vi niste krive,ali to je velliki minus.... Prije sam stalno visila na tome.
Ja imam Samsung omniu i imam Internet explorer pa treba dani da se ućita stranica i onda ju je jako teško pregledavati.
-
Ja imam Omniu i sinoć sam baš zbog tebe išla vidjeti, meni radi normalno.
-
superx, možda možeš izabrati u postavkama moba da ti se prikazuje samo tekst bez slika, onda će učitavanje biti brže (doduše gubiš avatare i smajliće, ali...)
-
Da ali mi ni za druge stranice neće biti slika...
angelina kako pregladavaš internet preko internet explorera ili preko opere... meni hoće preko opere ali ona mi je puno nepraktičnija za pretraživanje,a u početku ovog novog forma mi je radilo sve bez slika ali je bilo super brzo i fnkcionalna,i stari forum je bio ok,...,ali nakon jedno tjedan dana sve se pošemerilo i više ne otvara,a nisam ništa mjenjala u postavkama...
A ja i kompjeteri,bože zato ako imate još kakav savjet pucajte...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma