-
M: "Ja mogu otvoreno govoriti ja nisam predmet istrage USKOK-a. Zvao sam ih. Jutros." (na ovaj jutros otkidam totalno) "Jel da sam predmet istrage uskoka ne bi smio ovako otvoreno govoriti."
"Ali vi ne možete znati jeste li predmet istrage USKOK-a jer se radi o ... (ne razumijem dobro što kaže). Ja ne znam kako vi možete provjeriti u USKOK-u jeste li predmetom istrage. Oni vam to ne bi po zakonu smjeli reći."
M: "Dobro OK, OK, pa evo ja sam, ja, ja, ja, ja, ja kažem samo da sam pročitao errrrrrrrrrrr demanti errrrrr DORH-a, odnosno UKOK-a"
"Rekli ste da ste zvali USKOK. Da ste dobili informaciju da niste predmet istrage."
M: "Krivo sam rekao da sam zvao USKOK. Provjerite. Nisam zvao USKOK, nego sam rekao Zori errrrr javili su mi da su objavili demanti. Da je demanti objavljen u USKOK-u."
Gđa Zora Lažeta mora da ima dobar želudac.
"Za crne fondove HDZ-a ne znam, da znam prijavio bi. Da znam da je Ivo Sanader ukrao 100 kn prijavio bi."
"Pa ono što se insinuira. Da sam primao crne fond..., errr plaću na ruke i da su ti koji su primali plaću na ruke učestvovali u punjenju blagajne najbolje govori činjenica ja sam odgovorio na nekoliko errrrr upita iz MUP-a, iz USKOK-a, iz onih koje je to zanimalo jesmo li poslovali u mom mandatu, napominjem u mom mandatu, sa bilo kojom agencijom koja se, ili bilo kojom drugom firmom oja je eventualno uključena u bilo kakve afere u Republici Hrvatskoj. Još jednom kažem, na to sam ponosan. Tako će biti dok sam ja u ovome Ministarstvu. Tako je bilo proteklih 7 godina. Tako će biti i idućih 7 godina."
Posljednje uređivanje od Jelena : 13.09.2011. at 01:26
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma