-
poslala i ja
poslala i ja
1. Gabi25
2. pino
3. zedra
4. bublica3
5. Aurora*
6. Nene2
7. ivica_k
8. RužicaSB
9. little ivy
10. GIZMOS
11. tikica_69
12. micek
13. jo1974
14. nirvana
15. dani82
16. cranky
17. Miki76
18. H2O
19. corina II
20. Mali Mimi
21. AuroraBlue
22. Ameli
23. gričanka
24. vinko
25. Jelena
26. Pinky
27. aenea
28. nina1
29. ksena 28
30. vinalina
31. Bebel
32. pirica
33. laky
34. Kadauna
35. BHany
36. molu
evo i pisma:
Ministre,
pisala sam već nekoliko puta, ovaj put na vaš poziv. Iako sumnjam da ćete i ovaj put obratiti pažnju na moje, i pismo drugih parova koji se bore s neplodnošću. Kako nebi bilo zabune i ovaj mail nebiste shvatili kao mail podrške te ga tako prezentirali širokoj javnosti, ovaj mail NEPODRŠKE vama i vašem zakonu o medicinskoj oplodnji, šaljem i na slijedeće adrese: vašem koautoru ove nebuloze Anti Zvonimiru Golemu, Uredu predsjednika RH, Vladi RH, klubu zastupnika SDP-a, HSLS-u i nekim medijima...
Pa ukratko, zašto je vaš zakon loš i zašto ćemo upravo zbog toga suprug i ja predati papire u Maribor. Dakle, nakon što sam prije sedam godina rodila prekrasnu i zdravu djevojčicu začetu prirodnim putem, suprug i ja smo se suočili sa učestalim spontanim pobačajima, te smo nakon silnih pretraga zaplovili putevima medicinski potpomognute oplodnje. Iza nas su 2 AIH postupka, i dva klomifenska IVF-a, neuspješni... Pošto je meni 33, a mome suprugu 36 godina, nemamo vremena čekati da vaš zakon padne, stoga smo odlučili poslati papire u Maribor i tamo potražiti rješenje našeg problema. Razlog što to nismo do sada već učinili jest naravno novac... O našem putu u deželu s radošću ćemo vas izvjestiti jednom lijepom razglednicom. A zašto idemo van naše Hrvatske? Zato jer u 21. stoljeću ne pristajemo da se nad nama provode eksperimenti (vaš zakon je upravo to - eksperiment), zato što ne pristajemo na substandardno liječenje i zato što ćemo uprkos vama postati roditelji po drugi put i našoj djevojčici ispuniti najveću želju da dobije bracu ili seku...
I za kraj još samo nešto - znam da vama nije, ali meni je jako neugodno kad vidim kako besramno obmanjujete javnost - ovo je pristojnija formulacija od one koja bi glasila - vi lažete. I zato, iako znam da mirno spavate, jer takvi kao vi nemaju problem sa savješću, moram vam reći: netko gore vidi sve...
do slijedećeg povoda
ime prezime
neplodna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma