-
Stavite i mene na popis...
Poslala sam na sve moguće adrese sljedeće :
Poštovani,
Podižem svoj glas PROTIV trenutnog Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji! Kažem trenutnog jer vjerujem da će se uspjeti promijeniti i urazumiti.
Roditelji pokušavamo postati već 2,5 godine. U studenom 2009. prosla sam svoj prvi stimulirani Ivf postupak koji je bio - neuspješan.
Jako teško, BOLNO, uz ogromnu opasnost od hiperstimulacije ( koja se i dogodila ) izvađeno je 9 jajnih stanica... 6 je bačeno! Da samo znate kako boli svaka pojedina punkcija stanicu po stanicu!!! A mene su punktirali oko 20ak puta,a konačni ishod je bio 9 jajnih stanica...
Uz mnogo nade, htjenja, želje i molitve nažalost naše se mrvice nisu primile.
Da je dozvoljeno zamrzavanje sada bi imala mogućnost probati još barem jednom zatrudnjeti, a izbjeći onu fizičku i psihičku BOL, silne promjene u tijelu,općenito - patnju,a ponajviše vrijeme koje nam je svima najvažnije...
NE želim razviti karcinom jajnika jer mu je rizik povećan nakon stimulacije za 30% ( a imam ga u obitelji ) ! A morati ću se stimulirati SVAKI PUT, po ovom sramotnom Zakonu!!!
Iz tog razloga vjerojatno ćemo i mi potražiti liječenje izvan Hrvatske, ali nam trenutno materijalna situacija ne dopušta... Ne iz razloga što nismo uspjeli u Hrvatskoj ( doktori su ovdje super, ali Zakon NIJE ) već zato jer bi htjela da mi se oplode SVE moje dobivene jajne stanice!!!
Trenutno su vani veće šanse za uspjeh!
Zato, promijenimo Zakon, dajmo nam veće šanse, proradimo na natalitetu!
Jedina mi je želja konačno nositi malo srčeko ispod svoga i doznati kako je to napokon biti MAJKA!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma