Pokazuje rezultate 1 do 50 od 550

Tema: "Svi oni koji idu vani nek se jave ministru" (ne samo oni)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

i ja poslala mail hloverki na otvoreno, poslala joj pismo i još nadodala da bi bilo dobro da se konačno u emisiji suoči ministar i parovi koje pogađa ovaj zakon, zamolila je da mi to napravi ako ništa zbog lokalpatriotizma (iz njenog sam kraja )
    iako iskreno mislim da od toga nema ništa, ali vrijedilo je pokušati!!!! sad me popljujte ili pohvalite

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    i ja poslala mail hloverki na otvoreno, poslala joj pismo i još nadodala da bi bilo dobro da se konačno u emisiji suoči ministar i parovi koje pogađa ovaj zakon, zamolila je da mi to napravi ako ništa zbog lokalpatriotizma (iz njenog sam kraja )
    iako iskreno mislim da od toga nema ništa, ali vrijedilo je pokušati!!!! sad me popljujte ili pohvalite
    svaka cast!!!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •