-
Cure ja sam napisala još jedno pismo ministru razočarana današnjim razvojem situacije, naime moje stanice nisu preživjele odmrzavanje. Ovo pismo je dosta oštro a u kopiji šaljem na Šimunića i Kosoricu.
Molim vas komentare prije nego pošaljem
Jel me netko može tužiti zbog vrijeđanja?
Ministre,
ovaj put vas neću osloviti sa poštovani jer vas apsolutno ne poštujem, štoviše, prezirem vas. Uspjeli ste uništiti moj život, život mog supruga a i naših bližnjih.
Sad ću vam ja ukratko objasniti sve blagodati vašeg odlično zakona o medicinskoj oplodnji. Ja imam 26 godina i dijagnozu neprohodnog jajovoda (jednog, a drugog nemam uopće). U siječnju ove godine krenula sam sa stimuliranim postupkom potpomognute oplodnje, primila 20 injekcija menopura, nafilali me hormonima, došlo je do blage hiperstimulacije, trpila sam strašne bolove, tjedan dana nisam mogla hodati, ležati ni sjediti. Dobili smo 14 jajnih stanica što je odličan rezultat- točnije bio bi po starom zakonu. Dakle, kao što vaš idiotski zakon nalaže, oplodili su mi samo 3 jajne stanice, dobili smo lijepe embrije ali nismo uspjeli- šok, razočaranje, nevjerica... Od 14 jajnih stanica, 3 su oplodili, 5 zamrznuli (na ovoj eksperimentalnoj metodi vam moram čestitati a zašto- objasnit ću vam kasnije), a preostalih 6 stanica bacili su u smeće jer su ocjenjene kao nedovoljno kvalitetne za zamrzavanje. Da niste donijeli svoj idiotski zakon, oplodili bi mi svih 14 stanica, vratili dva najbolja embrija a ostale bi zamrznuli i ja ne bi morala prolaziti ovu torturu ponovo. Sada ćete reći- pa imate zamrznute jajne stanice- e sad dolazimo do najvećeg problema. Nakon mjesec dana odmora (a trebao mi je, što psihički, što fizički), idemo u postupak odmrzavanja jajnih stanica. Danas me biolog obavještava da od 5 stanica, odmrzavanje su preživjele 2. I te 2 se nisu oplodile. Dakle još 5 mojih dragocjenih stanica danas je bačeno u smeće. Sveukupno 11 stanica ministre!!!! Pa zar vam još uvijek nije jasno da ovaj zakon ne valja?? Zar ne razumijete koliko je on štetan za nas neplodne parove?? Koliko nas zdravlja i živaca košta?? Ja bi sada trebala ponovo u stimulirani postupak, opet se filati hormonima da bi mi od svih stanica oplodili samo 3???
E PA NEĆU!!! Idem u Maribor gdje poštuju nas neplodne i gdje nam pružaju najbolju medicinsku skrb, njima ćemo ostaviti 3.000 EUR pa neka se naši dragi susjedi i dalje razvijaju a mi ćemo ostati primitivni balkanci zbog takvih kao vi ministre!!!
Živim za dan kad više nećete biti ministar, živim za dan kad ćete pasti i vi i vaša vlada, živim za dan kad više neću na TV-u gledati to vaše lažljivo lice, jer ste najobičniji lažov i primitivac.
Znate što ministre?? Ja zapravo živim za dan kad će netko od vaših najbližih prolaziti ovo što prolazimo mi. Nikome ne želim zlo, ali vama želim, želim da ovu borbu osjetite na vlastitoj koži pa da vidite kako je nama.
Ovo šaljem na znanje i vašem ''prijatelju'' prof. Šimuniću i premijerki koji su svesrdno podržali ovaj zakon. A prof. Šimuniću kao i vama ministre poručujem samo jedno- ovaj nakaradni zakon možete si staviti znate već gdje. A dobit ćete i moju razglednicu iz Maribora.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma