-
poslala sam pismo, pa evo vam ga i ovdje
Nepodržavanje Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji
Već se neko vrijeme spremam da Vam napisem ovo pismo i da Vas upitam kad se toliko pozivate na to da ste vjernik i katolik, kako Vas nije sram toliko bezočno lagati????
Laganje je znate grijeh, ali Vi to kao katolik znate.
Ja i moj suprug se kao i bezbroj parova koje poznajemo borimo sa neplodnošću već godinama. Intenzivno smo se posvetili pretragama prije 2 godine, s obzirom da sam ja bila kod lošeg ginekologa koji nije imao pojma i nije mi želio pomoći to nas je isto stopiralo i oduzelo nam dragocjeno vrijeme. Na svu sreću sada imamo liječnika koji nam je posvećen i koji se brine da i mi jednom postanemo roditelji. Isto tako imamo odličnu ekipu u jednom našem centru kojima beskrajno vjerujemo.
Ali ...... da to je onaj ali zbog kojeg mi je dugo trebalo da ovo napišem, jer me svaka pomisao na Vas i ponižavanja koje zajedno sa svojim suprugom doživljavam zbog Vas toliko uzrujaju, da poželim svašta što ni ovo pismo sada ne bi izdržalo da ovdje napišem.
Ovim putem ću zamoliti sve svoje suborke, da Vas više nikada ne nazovu čobanom jer je to jedno vrlo lijepo i hvale vrijedno zanimanje, a Vi ste me svojim ponašanjem i izjavama natjerali na to da Vam nebih dala da čuvate ni tri ovce nacrtane na papiru a kamoli da donosite zakone.
Želim Vas pitati od kuda Vama pravo da nas ovoliko ponižavate, što si Vi zamišljate do kuda možete ići??? Još uvijek mi je vrlo živa slika pred očima kada ste se vi zajedno sa svoja 3 stranačka kolege, smijali kada su zastupnici SDP-a došli u Sabor u majicama sa natpisom,'' Kad srce kaže dijete vlada kaže ne''., a vas četvorica ste im dovikivali uz smijeh ''AKO SI SAMI NEMOGU NAPRAVITI DIJETE NEK DOĐU K NAMA, MI ĆEMO IM NAPRAVIT!?''
Vjerujte mi kad poplačam sve lijekove koji mi trebaju za postupke i kad dobijem svoje djetešce, tužit ću Vas i Vaše tri kolege za sve živo što imate jer sam se tada dok sam Vas gledala i slušala , osječala silovano i povrijeđeno, a i sada se tako osječam, silovano i prljavo jer trošim svoje vrijeme na Vas.
Imam dogovoren još jedan postupak inseminacije u jednom našem centru, a lijekove si sam kupujem, jer oni nemaju. A nakon toga ako ne bude uspjeha naravno da ću svoju sreču potražiti van ove države jer ne želim biti vaš ZAMORAC.
Nitko se neće igrati sa mojim jajnim stanicama pa ni VI.
Niti će me itko više slati na nikakve procjene kod psihologa ili pravnika da vidi da li sam ja sposobna biti roditelj... samo zato što imamo problem neplodnosti? Tko je procijenio Vašeg nečaka koji je gol trčao po bolnici da može biti medicinski djelatnik? Mislim s obzirom da ste Vi ministar zdravstva ovo je bilo možda i glupo pitanje.
I da se vratim na vjeru, ja sam katolik i vjerujem u Boga, i procitala sam i bibliju... i tamo pise znate Vi to kad se stalno time busate u prsa....I Sin Božji je liječio ljude....
Zamislite se malo nad svojim lažima, u 10 mjesecu ste se busali u prsa kako ste dobili 5000 pisama podrške, prošlu nedjelju ste rekli 500 ( to je valjda reducirano recesijom) a onda u ponedjeljak ste se još malo zbrojili pa kažete 600 mailova.
Ajde sada lijepo ovaj Veliki tjedan kako ga mi katolici zovemo zamolite Gospodina da Vam oprosti što ste nam svima uskratili mogučnost da postanemo roditelji u ovoj Lijepoj našoj, i obečajte Gospodinu da ćete se popraviti i da više nećete raditi takve gluposti.
Puno ime i prezime
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma