Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Pas i mala beba - higijena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja se ne uzbuđujem previše oko toga. Imamo 2 psa, jednu staru 5 g (dakle bila je već tu kada se najmlađi rodio) i jednu 1,5 g, kupili smo je kad je malac bio oko god.dana. Psi su čisti, cijepšljeni, redovito čišćeni od parazita. Pod perem vodom uglavnom jednom dnevno. Jedino kada se mala kujica znala popiškiti, to sam prala sa nečim za dezinfekciju. Nadam se da tako jačaju imunitet.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ako je pas zdrav, cijepljen, očišćen od parazita... kako je Eci napisala, nemaš preveliki razlog za brigu. Održavaj higijenu koliko je moguće. Dijete će uvijek naći nešto što će utrpati u usta da ti se želudac okrene. Moj mali je jednom sočno sisao kotač od kolica nakon što smo se vratili iz šetnje, nije čak ni podrignuo, a kamoli dobio proljev ili nešto slično .
    Dokazano je da djeca koja su od ranog djetinstva u kontaktu sa psima, mačkama.. rijeđe pate od alergija.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa Vidi poruku
    Dokazano je da djeca koja su od ranog djetinstva u kontaktu sa psima, mačkama.. rijeđe pate od alergija.
    i ja sam čitala istraživanja da djeca koja su u kontaktu s psom ili papigom ili mačkom od rođenja rjeđe razvijaju alergije
    mi imamo psa, spava u hodniku (nije u kontaktu s bebom), a preko dana je vani (jer se radi o lovačkom psu koji nije baš bio oduševljen životom u kući, a vani je oduševljen), ali imamo papigu unutra

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam čitala istraživanja da djeca koja su u kontaktu s psom ili papigom ili mačkom od rođenja rjeđe razvijaju alergije
    mi imamo psa, spava u hodniku (nije u kontaktu s bebom), a preko dana je vani (jer se radi o lovačkom psu koji nije baš bio oduševljen životom u kući, a vani je oduševljen), ali imamo papigu unutra
    Naša nimfa otišla je u dobre ruke zbog mog mlađeg sina... Kao beba imao je stalno bronhitise i probleme s disanjem, pa smo papigu morali pokloniti. To jako ovisi o pojedinom djetetu (mom starijem nije smetalo) pa nema nekih pravila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •