Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: HITNO trebamo za rtl barem 4 para - DANAS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa Vidi poruku
    ja znam da diram u osjetljivo mjesto i da cu sad mnoge razljutit ili rastuzit, ali kako ocekujete da se ikada ovo rijesi ako jednom ne izadjete iz ormara u koje ste se sakrili iz razno raznih razloga

sve dok se skrivate tim skrivanjem onima koji vas zbog toga zlostavljaju ili mislite da bi vas mogli zlostavljati, degradirati, povrijediti... dajete PRAVO da vam bas to rade i da se tako ponasaju prema vama (sto naravno vise govori o njima nego o vama, ali nije sad to tema)
    ustanite i izborite se za svoja prava!
    niko na svijetru ne moze to uciniti umjesto vas, bas nitko
    ja nemogu staviti potpis iskreno jer sve medijske kuće traze nekog iz ZG .Ivarici sam vise puta javila da sam tu imam dvojno drzavljanstvo i nije mi bed stati pred kamere i "oprati" onog M ali uvijek je objasnjenje trazimo nekoga iz ZG.Drugim riječima neskrivam se ali nemogu za jednu priču ostaviti dijete i kalpnuti 500kilometara a uzgred dipl.novinar sam i znam parirati

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I nas dvoje bih rado stali pred kamere ali ipak daleko smo kilometrima a moje sadašnje stanje nije baš preporučljivo za šetanje.
    Ako nekada bude trebao neki prilog vezanog za par iz BiH kao podrška tu smoooooooooo nas dvoje, draga srca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •