-
prištići i lišajevi po licu
Mojoj tromjesečnoj curki lice je skroz u nekakvim prištićima, lišajevima, guli se. Imali su mi to i drugi klinci, ali se ne sjećam s čim sam to tretirala. Jel bi pustila da prođe samo ili bi s nečim mazala? Ne ide mi se baš doktoru zbog toga.
-
Mislim da bi trebala otiči do pedice neka te posavjetuje što koristit a što ne, možda joj smeta neki od proizvoda za njegu. Da je starija i sve jede posumljala bi na alergiju.
Inače super su ti A-dermini proizvodi, Exomega, možeš ih naći u ljekarnama cjene su ti oko oko sto kuna
-
hvala, mislim i ja da joj je od losiona za bebe od Johnsona. Namažem joj poslije kupanja jer mi onda fino miriši ali sad ću prestati pa ćemo vidjeti. Ovo od A-derme je dobra ideja.
-
Ja sam koristila Lauri Niveu pošto mi je isto fino mirisala ali Lauri nije pasala.
Ove gore navedene proizvode toplo preporučam pošto smo ih i mi koristili.
Raspitaj se malo u ljekarni pa će te uputiti na proizvod koji će najbolje pasati tvome bebaču, nisu baš povoljni ali zaista dugo traju
SRETNO
-
Ja je ne bih mazala ničime, stavi samo kap maslinovog ulja u vodu kad je kupaš... čak i patronažna mi je to savjetovala. I sama imam osjetljivu kožu i baš svaka krema, osim melema i bademovog ulja, izaziva mi lišajeve na licu. A male bebe imaju posebno osjetljivu kožu.
-
moja mala ima mjesec i pol i tako joj se nedavno pojavilo,kad doji sva bude crvena i mali pristici budu,valjda od moju odjecu kad se nagne,stavljala sam i pamucnu pelenu ali dzabe opet bude crvenilo,doskora joj je lice bilo cisto,inace ne mazem joj lice nicim. po usima je kao lisaj. sta da radim,neko kaze da je to zbog toga sto se kozica mjenja??
-
Slično je imala i moja curica, a sad ai mali. Nisam ništa posebno poduzimala, možda dva tri puta na dan sam prebrisala blazinicom namoćenom u fiziološku i prošlo je, zapravo, samo od sebe, kroz neko vrijeme. Ali može biti i od znoja, ako joj je vruće dok doji...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma