Results 1 to 6 of 6

Thread: Pomoć-tko ima pp skate kolica

Default Pomoć-tko ima pp skate kolica

naime, ako postoji neka dobra duša koja ima ova kolica a sačuvan račun.
    prošli tjedan su nam na letu, prilikom nepažljivog rukovanja kolicima nakon što svaki put kada letimo sa tom istom kompanijom(a to je par puta god) tražimo da paze sa kolicima kada im ih predajemo i da nam barem daju zaštitnu vreću koja postoji i koju su dužni i nikad je nismo dobili još, uništili su nam kolica.
    isčupana je ona plastika pri dnu -mehanizam za sklapanje i rasklapanje kolica i sad ih možemo lijepo u smeće. uz to na puno mjesta izgrebana. odmah smo to prijavili o čemu je sastavljen zapisnik i rečeno nam je da pošaljeno zahtjev za naknadom štete.
    sve papire koje su nam rekli smo i dostavili no oni traže sad još i račun po kojemu se vidi cijena kolica a s obzirom da smo ih kupili prije godinu dana i bili blesavi pa ga nismo do danas sačuvali.
    znači, tada smo ih platili oko 5500 kn iako sam im rekla da je uvoznik Filip trade d.o.o. i da od njih traže podata o preporučenoj maloprodajnoj cijeni ili da zovu Prenatal, gdje smo ih kupili i tamo provjere cijenu, njima se to ne da pa traže kopiju računa.
    da li tko ima pa da mi faksira, maila, bilo što, molim najlijepše...

Cathy's Avatar

Pa probaj tražiti u dućanu kopiju računa. Znam da se kod kartičnog poslovanja može, pa možda može i u ovom slučaju.

Quote Originally Posted by Cathy View Post
    Pa probaj tražiti u dućanu kopiju računa. Znam da se kod kartičnog poslovanja može, pa možda može i u ovom slučaju.
    kupili smo ih gotovinom, vjerojatno se može dobiti, mislim prenatal mora čuvati te račune negdje no dr.pitanje da li će se htjeti gnjaviti samnom. niš ide probat sutra.

sir_oliver's Avatar

možda imam ja . mi smo kupovali preko interneta pa mi je možda još mail o transakciji sačuvan. pogledam pa se javim. samo što smo ih mi platili manje od tih 5500.

Quote Originally Posted by sir_oliver View Post
    možda imam ja . mi smo kupovali preko interneta pa mi je možda još mail o transakciji sačuvan. pogledam pa se javim. samo što smo ih mi platili manje od tih 5500.
    joj daj pliz vidi jer evo u prenatalu mi ne mogu dati kopiju. ma nije ni bitno da je cifra ta, čisto im treba neki dokaz o cijeni a ona i ivak varira od dučana do dučana.

sir_oliver's Avatar

našla! Ali na moje ime, pezime i adresu. ako ti odgovara javi na pp