-
Što je Mileram??
Kupila ja jučer Mileram, Dukatov i iza piše nekakav recept pa išla napravit i ispalo bljak
, krumpir ostao sirov.
Mileram sam za sebe mi je bio ukusan, a podsjeća me na pavlaku, jeli to jedno te isto??
I, naravno, ako imate kakav recept gdje ga mogu iskoristit.
-
Malo je masniji ali je to to.
-
Osoblje foruma
mileram je kiselo vrhnje, a "ime" je dobio po proizvođaču: Müller rahm (vrhnje).
kao što je kaladont ostao kaladont, traperice - rifle...
postoje milerami i sa manje masnoće, kao i vrhnje, znači, nije uvjet da bude masnije...
-
pa koja je onda razlika između dukatovog milerama i dukatovog vrhnja??
-
Kod dukatovog je mileram masniji.
-
a ono, plavo i crveno vrhnje... je l' toga više nema? ili je mileram još masniji?
neupućena sam skroz...
-
Osoblje foruma
da.
dok smo živjeli u Sarajevu, nismo znali da postoji nešto što se zove vrhnje.
bio je mileram i pavlaka.
u međuvremenu su Bosanci otkrili vrhnje, a mi ovdje - mileram.
(ili to Dukat "podilazi" mnogobrojnim Bosancima koji su doselili 8) )
-
kaldim se da je mileram najbolji kad se prelije preko bureka... od sira!
-
Osoblje foruma
ne pretjeruj.
ključam topic - Arijana je dobila informaciju.
Posting Permissions
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules