[QUOTE=annie84;1585288]Eto, n.grace me kuzi
![]()
Samo da vam javim da sam danas radila mramorni (moja cura ga jako voli) i da sam negdje na netu pročitala kako ga napraviti u "zebra" stilu - u sredinu protvana ili okruglog kalupa (danas sam radila u okruglom kalupu za tortu) stave se tri žlice žute smjese, na nju tri žlice tamne (tijesto će se samo razliti i rasporediti po plehu) i tako dok se smjese ne potroše. Zaista efektno izgleda, a vrlo je jednostavno za napraviti.
annie, ako još pratiš ovu temu, htjela sam ti reći da mi se čini da je kolač bolji kad se jogurt umiješa na kraju (znači, miksam jaja sa šećerima - stavim i dva vanilina, bolje je - dodam ulje i još kratko miksam, zatim kuhačom umiješam brašno pomiješano s pp, a na kraju kuhačom lagano umiješam jogurt). Probaj ga napraviti na način kako sam gore opisala, mislim da bi ti se svidjelo.
Evo, ako netko još prati, danas sam napravila mramorni po receptu koji svi hvale-onog s PP-a (i s Coolinarike) pa ćemo vidjet kad ga probamo, miriši izvrsno![]()
To je to!! Prefin je!! Recept je izvrstan, a kolac socan i jaaako fin!
znala sam jer i nama je taj najfiniji jer je socan . Ja napravim u modli za kuglof i zaledim snite za L ( umjesto kaka stavljam domaci dzem i/ili voce) da napravim dvije boje jer L ne smije cokoladu
i bude super kad se odledi ) pravila sam u srijedu cak je MM, koji ne voli kolace bez kreme rekao da je odlican
Joj i meni![]()