Postoje li potkošulje za bebe veličine 80 ili 86 i gdje ih u ZG kupiti?
Hvala!
Postoje li potkošulje za bebe veličine 80 ili 86 i gdje ih u ZG kupiti?
Hvala!
i ja sam u lidlu,one u setu sa gaćicama,jako su kvalitetne. Inače,ima ih u nami,vrtuljku,centri...
Imaju i u Devciciu u WG. Velicina 2 bi bila tu negdje, moja ima2,5 god i nosi njihovu 4.
schiesser
hvala vam cure.
što se cijena tiče to ne bi trebalo biti jako skupo ili?
c&a
nisu bile skupe
dobili smo neke iz interspara, isto su ok. ali malo skuplje
M&S kod nas je jako bezobrazno skup, pogledaj na UK site i stavi duplu cijenu od njihove. Komplet od 3 piđamice je npr. u UK 10 funti, to je oko 80 kn, kod nas je 160 ili čak 180 kn
.
Upim (isto KingCross) sam prije par tjedana kupila 50% ili 70% sniženo gaćice + potkošulja u kompletu za 20 kn.
C&A ima prekrasne!! Mi imamo skoro sve njihove i ne znam koja mi je ljepsa od koje. Cijene su oko 20 kn kom ili kompleti 2xgacice i potkusulja 40-50 kn, kako koje.
da, znam. MM je baš prošli tjedan šizio na njihove cijene u HR jer je išao po piđamice (koje su mi mrak i jednostavno ih obožavam koliko su nam dobre i isplative), a prije toga napravio izvidnicu na UK web-u - loše za njegove živce.
Hvala vam za infor o cijenama.
sljedeći tjedan odoh ja u šoping!
Je li moguće da i u Upimu i u M&S i u C&A kažu da potkošulje br 80 ili 86 uopće ne postoje i da je najmanji broj 92?
Ja sam isto u Upimu kupila majicu-potkošulju u kompletu s gaćicama veličine mislim za godinu i pol, to je 86, jer oni imaju oznake po mjesecima, isto kao i M&S. Ne mogu ju sad naći, negdje je spremljena u ormaru s ljetnom odjećom. A imala sam i isti takav komplet - bez rukava potkošulju s gaćicama, ali veličinu za 9mj, dakle 74, ali je bila zima, pa ni gaćice ni potkošulju nismo nikad obukli. Čini se da prodavačice uopće ne znaju što imaju u asortimanu. Trebaš samo doći tamo i prekopati na onom odjelu gdje su dječje underwear stvari![]()
Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 02.04.2010. at 21:17 Razlog: tipfeler
hvala cure. to se sveki ponudila kupiti pa je izgledalo da sam ju poslala na wild goose chase (i to ne prvi puta! ah šta ćeš!). Rekla sam da nije moguće da prodavačice to tvrde kada cure s foruma kažu da ima
Ah, idem ipak sama.
Tako se izgleda najbolje obavi posao.
Ja kupila male gačice 86 i potkošulje u plodinama.
Gače- 14,99 potkošulje 19,99.
Hrvatski proizvod.
Mtč ima isto malih gačica i potkošulja.
E da, prošla sam prošli tjedan kroz Upim, opet sam vidjela potkošuljice, veličina 1,5 godina, u kompletu s gaćicama, sa kratkim rukavima ili kao potkošuljice bez rukava, cca 50 kn ako se dobro sjećam. Tako da... toliko o tome koliko prodavačice znaju što imaju u asortimanu![]()