Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Razvučeno tijesto

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Slavonija-Bistrinci
    Postovi
    1,424

    Početno

    Nadjev stavljam preko 2/3 tijesta a jednu trećinu ostavim bez nadjeva .

    Kod razvlačenja tijesta stolnjak ne posipavam brašnom a ni tijesto, nego tijesto prije razvlačenja premažem uljem.

  2. #2
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    4,284

    Početno

    Citiraj kalimero prvotno napisa Vidi poruku
    Nadjev stavljam preko 2/3 tijesta a jednu trećinu ostavim bez nadjeva .
    Fala, kalimero

  3. #3
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,351

    Početno

    Citiraj kalimero prvotno napisa Vidi poruku
    Nadjev stavljam preko 2/3 tijesta a jednu trećinu ostavim bez nadjeva .

    Kod razvlačenja tijesta stolnjak ne posipavam brašnom a ni tijesto, nego tijesto prije razvlačenja premažem uljem.
    u zagorju se fila stavlja u kupčeke, napose ak se rade pečeni štrukli jer se to odma reže i tak stavlja u protvan, ja znam staviti filu pa razmazati u smjeru moranja isto periodično.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •