OVO JE MOJE PISMO PODRŠKE SVIMA VAMA KOJE SE JOŠ BORITE ZA SVOJE ANĐELEKE 

Ministre Milinoviću,
putem medija pozvali ste nas parove koji se borimo s neplodnošću da  vam  se javimo.U našem slučaju to je na sreću iza nas,nakon 5god. borbe   napokon nam se ostvario san postali smo RODITELJI dvaju sinova.Mi na   sreču nemoramo ići van Hrvatske na lječenje,ali puno je onih koji s ovim   ........... zakonom,koji ste Vi donjeli imaju jako male ili nikakve   šanse za trudnoču i mogučnost da u svojoj zemlji ostvare toliko željeni   san RODITELJSTVO i biti roditelji malim ANĐELIMA .
U našem  slučaju problem je bio kod mene op. endometrioze,pcos,od 2004.  se vodimo  u poliklinici i tek prošle godine smo ostvarili trudnoču u  IVF postupku  i to pod punom stimulacijom od 13 folikula oplođeno je 7  od toga nam je  vračeno 2 blastociste ,a 5 ih je ZAMRZNUTO što Vaš novi  zakon nedopušta  ,a nama koji idemo u postupke su od velike koristi u  slučaju da ne dođe  do trudnoče nemora se prolaziti bolna  punkcija,hormoni i sve ostalo što  nam ovaj odvratan zakon više  nedopušta.
Po vašem .....zakonu  pitanje da li bi bili polođeni tj oplođene ove  koje su se kod nas  primile pošto se smije samo 3 oploditi po Vašem  mišljenju.Nama je  uspjelo a što je sa svim ostalim parovima koji se još  uvijek bore i  naravno borit če se pa makar morali se zaduživati,dizati  kredite da bi  mogli otići van  ovih granica jer im tamo pružaju  zamrzavanje,oplodnju  svih stanica,čuvanje istih nekoliko godina.
Te stvarno se  ponašate prema nama kao prema .........kad moramo  dokazivati dali smo u  bračnoj ili izvanbračnoj zajednici,psihološka  testiranja te mišljenja  drugog mpo stručnjaka što je SRAMOTNO SVAKOM  USTAVNOM PRAVU.
Da  je taj problem u Vašoj obitelji nebi ovako razmišljali nego se  borili  kao i mi.
Zato poslušajte glas nas neplodnih parova i promjenitas  ovaj  ...........zakon da možemo od ANĐELA doči i u svojoj domovini.
S  NE poštovanjem !
p.s. OVO PISMO JE POTPORA NEPLODNIM  PAROVIMA,A NE OVOM SRAMOTNOM  MPOZAKONU !!!!!!