Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
Gizmos..... sretno sutra u Mariboru, a sa svojom si zadnjom rečenicom rekla mnogo, tebe je pismo i povrijedilo, druge je potaklo da pišu, treće naljutilo, četvrte možda natjeralo da po 5. put napišu mail (možda isti misle bezmislen i uzaludan), .......

Mi smo svi drugačiji, percipiramo svi na sebi svojstven način. A ne smijemo zaboraviti da je ovakva komunikacija bez tona, bez gestikulacije, bez mimike jednostavno uskraćena i nepotpuna, tko zna kako bi shvatila Pinky da ti je to imala prilike reći uživo? Tko zna, možda bi Pinky bila još i glasna....
Meni njezin ton paše, recimo, ali to sam ja.....

Cure su mi neki dan ukazivale na to da sam grubo "uletjela" jednoj forumašici, iako to ni najmanje nisam htjela, ali niti najmanje... nije mi bila namjera.....
Bitno je da svi želimo isto, a to je da ovaj zakon čim prije padne.... ako možemo doprinositi, svak na svoj način, onda super, ali je jedan od zadataka da osvjestimo i dio MPO populacije koji još uopće ne zna šta nam je ovaj zakon napravio........

Cure, svima vam želim ugodno i sunčano jutro... Cvijetna je nedjelja i prekrasan je dan. Jedan od onih kad mislim da zakon stvarno uskoro mora pasti!!!
Slažem se i nisam imala namjeru stvarati nepetost (u ovim trenucima i nije potrebna), ali morala sam reči što mislim. Sve su to samo nijanse koje su mene pogodile zbog načina na koji ja percipiram svijet (zato sam i govorila u svoje ime...) Nadam se da nitko ne zamjera, da će naši mailovi ostavit traga, da će zakon pasti... Ugodan dan svima, sve je nekako lakše kad sunce izađe...