-
gizmos draga, kuzim te u potpunosti, i vjeruj mi da bi i ja volila da sam drugacije odreagirala. stvarno sam mislila da ce se ovaj topic zatvoriti zbog moga tona, i bila sam debelo iznenadjena sto nije. ispricavam se svima koje je moj ton pogodio, ja sam strasni explozivni emotivac, a pogotovo sad, u iscekivanju bete, eksplozivnija sam nego inace a post sam napisala ljuta ko pas prije odlaska na spavanje...
bolje bi mi bilo da nisam niti pratila informativni program, ali vrag mi nije da mira.... a kad njega vidim i cujem lazi tlak mi skoci sve u 16, i uvijek reagiram ishitreno...
na zalost nisam reprezentativna protiv zakona jer uvijek reagiram samo sa 2 js, bez obzira kakva stimulacija bila (jedan dugi, jedan kratki i jedan femara/menopur postupak) pa nemam sta istupati pred kamerama...
znam da svi mi drugacije reagiramo na nasu situaciju, mene samo zaboli inertnost ljudi koji se bore sa istim problemom, jer ako pogledas na prvoj strani foruma, uvijek je nas pdf najcitaniji, ima nas strasno puno na topicima o svim klinikama, a priznaj, velika vecina se pravi ko da se nista ne dogadja, niti ne gledaju pdf inicijative a kamo li da sudjeluju.
pa me je zanimao odgovor takvih ljudi, koje nije briga kakav je zakon,koje se ne zele buniti...zašto su takvi?
realno gledajuci mene ne bi trebalo biti briga za zakon jer sam low responder i 2-3 folikula su moj max i na 60 inekcija... nemaju mi cak ni 3 za oplodit a kamo li za zamrznit...ali ne mogu šutit i pomirit se sa situacijom, zbog svih vas...
jos jednom se ispricavam zbog svog tona svima koje sam uvrijedila....ponekad znam biti stvarno greza vlajina...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma