Buduci da se zadnjih dana prica o raznoraznim mesnim perverzijama, pali su mi na pamet bijeli bubrezi. Jedete li ih? Kako se pripremaju? Kakav okus uopce imaju?
Buduci da se zadnjih dana prica o raznoraznim mesnim perverzijama, pali su mi na pamet bijeli bubrezi. Jedete li ih? Kako se pripremaju? Kakav okus uopce imaju?
je l' ovo neko natjecanje za najodvratnije jelo? moji medenjaci uopće ne ulaze u uži izbor...![]()
jedu se naravno
hajvi, ti nijedne![]()
ogule se, operu izrezu na ploske i prze na zaru ili puteru
poseole se malo vise
to je to
nijedan drugi recept nisam probala a ruku na srce i ja ih vrlo rijetko jedem
Jesu li bijeli bubrezi ono sto mislim da jesu? m pod b?
da, da, m... labudovo, tj janjece ili telece...
ja TO ne jedem, ali jedem jezik, srce i dzigericu.
jezik?
njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
imam extra recepata za jezik
hihihihi
Govedji jezik ja najradije jedem kuhan u pretisu, oguljen, izrezan na snite i jos malo da se krcka u paradajz sosu koji ima smek kao gulas. mljac!
a za b.b. znam samo ovaj nacin pripreme koji je mamaNJojza pomenula.
Bubrezi, jezik... :shock: .mislila sam da to samo
moj tata može probaviti!
astra, NISU bubrezi!![]()
idem potražiti recept za žablja uha u umaku od zmijskog znoja... :beeeelj:
Uh, nadam se da sam sad skužila, pa to mi je tek nezamislivo...ms. ivy prvotno napisa
ROTFLms. ivy prvotno napisa
zar se i zmije znoje
(joj sto cemo dobiti po prstima zbog zachatavanja, jeste svjesne toga?)
![]()
kad je bal... sjećaš se eustahija brzića? kako ga je čarobnjak stalno naganjao da ulovi žličicu zmijskog znoja?
(a ni žabe nemaju vanjsko uho)
ja uopste ne jedem te "vitalne" organedille prvotno napisa
![]()
eustahijems. ivy prvotno napisa
legenda
zabe - svejedno, kazu da su bataci ukusni ali cak ni mojih 7 zeludaca to ne bi mogli svariti
Mislim bljak! A jeste gledali kako negdje u Aziji jedu Kobre? Fol ju je ubiti kad je totalno bijesna, valjda zbog adrenalina. I onda joj se napiju krvi, a meso kuhaju i jedu.
I onda dobiju zmijsku gripu!ninet prvotno napisa
mamaNjojza prvotno napisa
Samo vas čitam....
A niste ni svjesne da ste dobile novu ključaricu-mene!
Sad smo već na zmijama...
.....đizus nebih jela ta jajca niti mrtva......:smajlić riga ko lud:
Što me je sve podsjetilo kad sam tati radila bubreg sa krumpirom. Raspitala sam se za recept (nareže se na fete, speće i doda malo bijelog luka, a prethodno odstoji u mlijeku). Pripremala sam ga sa krpom na nosu. Fuj. Tata došao doma, sjeo i pojeo ga bez obzira na moje upozorenje da je to meni grozno (nisam niti probala). Kasnije prepričam baki kak sam ga napravila i da je groooznooo smrdio. A ona mene pita: "Jesi izvadila mokraćne žile??" ja: "Koje jebene žile???"....dragi moj tata....![]()
opsovala sam nenamjerno, ali u duhu...sorry
Mamma san, znaš da ja već danima od kada čitam ove grozomorne topice o iznutricama ni ne pomišljam da neku mesinu stavim na meni?
:rigoleto u potocima
joj cure sta mi radite
kupac mi u uredu sjedi i ja se pocela grohotom smijat, bukvalno!
kuku meni
ivancice, zakljucaj dok me nisu otpustili![]()