Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Problem

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno Problem

Pozz svima,

Imam curicu od dvije godine i prije dva dana kad se ustala neće da stane na desnu nogu jer mi kaže da je boli noga.I to je trajalo pola dana i onda navečer kad je MM došao kući i izveo ju vani sve joj prošlo i trčala je kao da joj nije ništa.A inače je užasno živa i uopće ne sjedi već neprestano skače i trči.Jučer nije ništa govorila,a evo maloprije kad se ustala opet mi kaže boli mene noga,pitam je gdje a ona pokazuje uvijek različito.I sad kad joj je došla mala prijateljica ponovno se igra kao da nije ništa.Pa sama neznam šta bi joj,je li umišlja ili???A jučer se udarila od stepenice koljenom pa možda povrijedila nešto od prije jer non stop pada i koljena su joj puna modrica.Je li netko imao sličan problem???

Unaprijed hvala...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jel nedavno prebolila neku virozu? Nama se to dogodilo i uzrok je bio nedavno preboljena viroza. Prošlo je za 1 dan.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Može se dogoditi i često se događa nakon viroze, no mora proći u roku od 2 tjedna. Znači treba promatrati. Uzroka šepanju može biti bezbroj i bolje nemoj sama tražiti dijagnozu.

No s obzirom na "najrizičniju dob" (za curice između 2 i 3 godine) tvoje djevojčice moram ti reći da je to dob u kojoj se može javiti "juvenilni idiopatski artritis - JIA" a koji započinje upravo tako da djeca kratko ne mogu stati na nogu nakon mirovanja "dok se ne rashodaju" (a sve drugo bude savršeno). Savjetujem ti slijedeće: ukoliko simptomi ne prođu za 2 tjedna obrati se prvo ortopedu, a ako on ne nadje ništa što se može povezati s traumom ili ortopedskim problemima, obrati se pod obavezno dječijem reumatologu na Srebrnjaku (poželjno s početnim nalazima KKS, SE, CRP, AST-O da se vide znakovi upale i infekcije).

Puno više na temu JIA imaš na forumu "zajedno do zdravlja".

Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo mene opet,ne spominje to više od subote.I mislim da joj je uzrok udaranje u nogu jer stalno pada a u petak se udarila od stepenicu pa može biti da je ujutro osjećela bol.Mislim da joj nije ništa jer od subote više nije niti govorila da je boli.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

onda super, mirno spavaj i zaboravi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •