Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1100

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    za sta pomaze iva -mia? i ja imam zdravac a kako da znam jel crveni .....ja cu sad isto na cajeve se baciti do slij.postupka.koji ko zna kad ce biti
    ....marulja i zdravac cula sam za njega ali ne znam za sta je dobar .....
    ja sam se jedva uspjela ubaciti 20.4 na razgovor kod dr. ..uh jedva.....

Nemam pojma za što je točno....al znam curu koja ga je pila ... i ostala trudna.... s tim da je prvo dijete dobila na MPO.... nisu se pazili 6 g. i pripremala se za novi postupak i skužila da je trudna... nakon što su popili jednu kutiju crvenog zdravca (naravno i ona i muž) jedna šalica ujutro i jedna navečer ... ona kaže da je najvjerovatnije od toga.... jer 6 g. ništa i sad nakon toga ostala trudna...ja ću probati, pa što bude

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam pojma za što je točno....al znam curu koja ga je pila ... i ostala trudna.... s tim da je prvo dijete dobila na MPO.... nisu se pazili 6 g. i pripremala se za novi postupak i skužila da je trudna... nakon što su popili jednu kutiju crvenog zdravca (naravno i ona i muž) jedna šalica ujutro i jedna navečer ... ona kaže da je najvjerovatnije od toga.... jer 6 g. ništa i sad nakon toga ostala trudna...ja ću probati, pa što bude

Zdravac je dovoljno piti 1-1,5 dcl dnevno, ne više, jer ima previše radija. MM i ja smo ga pili u zadnjem postupku + folna kiselina (samo ja) i došli smo do dvije blastice, nažalost nisu se primile.

Mene nešto interesira curke. Naručila sam se za razgovor/dogovor kod dr.B., ali malo me zbunilo ono s uputnicama. Jel treba jedna za kontrolni pregled, a druga za UZV ili sve to na jednu uputnicu? I jel tko friško bio na dogovoru za postupak, koliko se cca čeka za početak, radi lijekova?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •