Stranica 15 od 22 PrviPrvi ... 51314151617 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1100

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

To je super taman bi mi 9mj. odgovarao! ma imam sve nalaze jednino moram onda ovih dana na P&P savjetovanje.....
    Dali mi možeš reči na koji broj mogu zvati i koka i što da tražim?
    Hvala ti puno

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zovi na broj 01 3712109 najbolje iza 11h (jer do tada su folikulometrije, punkcije i transferi), reci sestri da bi dosla na dogovor za postupak pa ce te naruciti kod dr. Baumana ili dr. Turudic. Sestra ce ti reci sta ti treba, vjerojatno uputnica za pregled i reci ce ti da dofuras sve nalaze. Sve detalje o SD mozes vidjeti na stranici http://potpomognutaoplodnja.info/ind...skoj&Itemid=81.

Sretno!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

bugaboo hvala puno zovem sutra ujutro

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj BOZZ prvotno napisa Vidi poruku
    Bok curke ma nekaj moj mm kemija sa kompićom pa mi je izgubio lozinku...pa se ne javljam ali vas čitam i mislim na vas.Beba.2 buš se sama pikala ili ideš u našu ambulanticu?
    probat ću se sama pikati , pa ak ne bude išlo idem u ambulanticu!

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

cure, tražim temu protokola ali nigdje ne mogu naći. pa ću tu napisati ako mi može netko reći, iako ću u četvrtak na folikulometriji pitati. evo ovako: 17.06. idem na folikulometriju i ukoliko nema ciste krećem sa decapeptylom, to bi mi bio 25 dc, i 7 dana prije menge. dr. B mi je napisao decapeptyl do 24.06., tada m treba doći, i pregled 5-6 dc menopura iliti 1.-2.7.. međutim ako bude m 24 .06. to je već 8 dc. od kad ja trebam koristiti te monopure onda, tek 3 dc ili? i da li prestajem onda sa decapeptylom ili ne? cijeli dan razmišljam o tome, pa evo da i pitam, inače 17.06. dr B neće biti tamo, tako mi je rekao. pomozite meni još uvijek neupućenoj. nisam ga pitala kad mi je to pisao, ali eto razbijam glavu

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

S Menopurom krećeš 1, 2, ili 3 dan ciklusa, kako tko. Tako da ti neće biti prekasno ako kreneš s 3 danom. Uz Menopur ćeš istodobno se pikati i sa Decapeptylom, samo ovisi, to će ti dati poslije da li s jednim ili s pola šprice. Tako nastavljaš do štoperice...Sretno!

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala vinalina! puno hvala

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Upravo sam se naručila kod dr.Baumana za prvi pregled i dogovor za dalje 13.07. e sada imam jednu dilemu.Imala sam jedan IVF u Ljubljani pa sada neznam dali bi mu trebala to reči...mislim da se nebi naljutio ili nešto tome slično ???

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ne, najbitnija je iskrenost pacijenta i doktora, nema se kaj ljutiti, pa on sve shvaća. Da ideš kamo ti hoćeš i da je Slovenija velika razlika od RH, nije on budala. S druge strane, MORAŠ mu reći da zna kakav pristup prema tebi da ima, radi lijekova, jer prešućivanje može samo tebi nanijeti štetu, zdravstvene probleme...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vinalina da i ja tako mislim..........ipak doktor je samo čovjek pa valjda i on svača koliko je velika naša želja za bebom i da bi radi toga ne samo ja nego svi otišli i na kraj svijeta ako treba.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

corina slobodno mu sve reci, nebu ti se on na ništa ljutio,pa to je tvoje pravo da pokušavaš gdje želiš, a i on jako dobro zna da ljudi između postupaka koje čekaju vani dolaze i kod njega.....normala i tvoje pravo...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma pitam to jer sam od svoga socijalnog ginekologa imala neogodno iskustvo kad sam ga pitala za Sloveniju

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Šniki avatar ti je

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

aaaaaaaaa moj mali bubanj.........ma znam da neki doktori imaju komentare viška.....a kad ih nekaj pitaš da ti pametno odgovore onda se ljute....

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Šniki pa ti sitno brojiš.....SRETNO draga!!!

centaurea.in.spe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke pozdrav. Bila sam na SD u utorak (jučer, vidi mene zbunjene ) , prva folikulometrija, i dalje imam endometrijsku cistu na l. jajniku, ali su mi dr.B i dr.T ipak dali zeleno svjetlo za pikanje, tako da sam danas krenula s prvim Decapeptylom. Vele oni 14 Decapeptyla, pa dalje Gonali. Da li je koja imala takav slučaj?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pozdrav, ja sam imala taj protokol.prvo 14 decapeptila onda bi trebala dobit pa treći dam krećeš sa gonalima i decapeptil. tako je bar bilo u mom slučaju

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo i mene. danas krećem sa decapeptylima do m, a to bi trebalo biti 24.06. i onda 2 dc na uzv, i 3 dc menopuri. baš sam sretna, napokon krećemo

centaurea.in.spe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala tihić. Rekli su mi da na kontrolu moram 28. (to je 13 dana nakon prvog Decapeptyla) i da nema veze ako u međuvremenu procurim, jer s Gonalima počinjem 29.06. Prvi plan je bio samo 7 ampula Decapeptyla, tako da bi na punkciju išla 2.7., ali se sad sve prolongira za par dana.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj beba.2 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene. danas krećem sa decapeptylima do m, a to bi trebalo biti 24.06. i onda 2 dc na uzv, i 3 dc menopuri. baš sam sretna, napokon krećemo

Sretno draga...držim palčeve
    Posljednje uređivanje od Iva Mia 2009 : 17.06.2010. at 18:08

centaurea.in.spe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj beba.2 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno!

centaurea.in.spe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

BTW, iako sam napokon sretna kaj smo krenuli u postupak, već se dobrih mjesec-dva bavim mišlju kako je sve što radim premalo. Ne zbog MM i mene, nego zbog svih nas koje prolazimo kroz postupke MPO. Rodin forum osobno mi je izuzetno puno pomogao oko informacija o postupku, druženje sa svima vama olakšalo mi je dušu (makar uglavnom čitam iskustva drugih žena i malo sudjelujem u raspravama) i zajedno sa svima veselim se svakoj novoj trudnici. Ali fali mi, jako mi fali AKCIJA. Jednako tako naišla sam na puno žena koje nemaju potpune informacije ili rame za plakanje.
    Pa sam danas zvala Rodu, sutra zovem Županiju i OCVŽ, a uskoro vas sve, a posebno one iz sjeverozapadne Hrvatske (Međimurje, Varaždin, Ludbreg...), vjerujem, zovem na prvi sastanak Grupe za potporu neplodnim parovima. Cilj grupe je baš to: biti izvor informacija i podrška neplodnim parovima u SZ HR.
    Gdje, kako i kada, nadam se da ću vam moći javiti kroz par dana.

Do onda, svim trudilicama, pikalicama, čekalicama, MPO trudnicama i MPO mamama VELIKI AKTIVNI pozdrav.

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala mia i centaurea.

i centaurea, svaka čast.

ja idem dati si prvu pikicu.

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo dala sam si prvu injekciju, malo je bolilo, ali se nadam da ću sutra to već bolje odraditi.

centaurea.in.spe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

beba.2, divim ti se. ja sam prevelika kukavica. idem k svojoj doktorici da mi spraši iglu (no dobro, ne dr. nego sestra). A meni je slabo sam dok vidim iglu.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Imam konzultacije 13.07 kod dr.Baumana.....nisam pitala sestru preko telefona dali moram doči s MM ili mogu sama.I MM mi nema friški spermiogram (kod njega sve ok) več od prije dvije godine. E sada me zanima dali na toj prvoj konzultaciji odmah MM-u rade spermiogram???

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

centaurea, moja dr radi jedan dan ujutro drugi popodne pa ne mogu k njoj ići, a kad sam išla na hitnu da mi daju štopericu, jedna sestra je razmišljala di da mi da. stisla sam zube i gotovo.

corina, na konzultacijama će on pogledati vaše nalaze, razgovarati, a tražit će svakako da tm napravi spermiogram na sd-u, imate vremena, pa neka napravi sgram do 13.07. nalazi budu gotovi za tjedan dana. tako ćete imate gotove sve nalaze i prije ćete sa svime krenuti

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dali mi muž može u sklopu konzultacija napraviti spermiogram kod njih jer mi nismo iz Zagreba? I dali da odmah pitam svog ginekologa uputnicu za spermiogram pa da ga napravi gore u S:Duhu ili tko več daje uputnice za spermiogram. Mi smo bili sada u 5mj.u Ljubljani na IVf-u ali dr.Reš radi na licu mjesta spermiogram i ne daje nikakav nalaz za njega-kod MM sve super......

beba.2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

e to ne znam, bilo bi najbolje da nazoveš i pitaš ili će doći koja cura koja je išla iz daljega na sd. mi smo uvijek radili u bolnici prije svih konzultacija.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Dali mi muž može u sklopu konzultacija napraviti spermiogram kod njih jer mi nismo iz Zagreba? I dali da odmah pitam svog ginekologa uputnicu za spermiogram pa da ga napravi gore u S:Duhu ili tko več daje uputnice za spermiogram. Mi smo bili sada u 5mj.u Ljubljani na IVf-u ali dr.Reš radi na licu mjesta spermiogram i ne daje nikakav nalaz za njega-kod MM sve super......
    13.7 si na konzultacijama, povedi muza nek uzme uputnicu kod dr. opce praxe i taj dan ce on napraviti spermiogram gore, ne brini tako sam i ja, i onda ti nalaz posalju postom za 10-tak dana. ( meni je cak dr. dok sam bila na razgovoru isao kod biologice pogledat odmah spemiogram ) samo uzmi uputnicu za spermiogram i ti za sebe za uzv i pregled.......u koliko sati vas je narucila? jer oni na SD zele svoj nalaz spermiograma.....sve rijesis isti dan ..i ja sam 370km od zg i tako sam isto....pozz

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jedino ako nisi toliko daleko od Zg pa odes rijesit spermiogram i prije 13.7......

centaurea.in.spe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i moja dr. radi jedan dan ujutro - do 14, jedan popodne od 13, tak da ja upadnem u 13.20 i uvijek u isto vrijeme. nismo svi hrabri

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj centaurea.in.spe prvotno napisa Vidi poruku
    i moja dr. radi jedan dan ujutro - do 14, jedan popodne od 13, tak da ja upadnem u 13.20 i uvijek u isto vrijeme. nismo svi hrabri
    ja sam sama i smućkala zadnji put jednu inekciju i moram priznat da sam bolje i bezbolnije nego sestra na hitnoj.

stvarno male inekcije ne bole, nekad ni ne osjetim da sam se ubola, a nekad ako vidim da ne ide, da me počinje bolit i da nemam snage zabost jače, samo promjenim mjesto uboda i ide ko po loju.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

povedi i muža a uputnicu za njega ti mora dati njegov doktor opće prakse.oni će gore napravit spermiogram

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma što bih ja bez vas hvala vam puno

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Naručena sam u 12.45

centaurea.in.spe avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bravo corinaII, glavno je da ste krenuli. Poslije bude sve lakše.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo malo i mene... ja sam ovaj tjedan svaki dan bila na folikulometriji
    i u četvrtak mi je dr. rekla da je sve ok, ima nekoliko folikula, u čet su bili 16 mm
    ( to je ok jel da )i u nedelju 20.06 mi je puncija!!!
    Valjda će sve biti ok...
    Pikam se od 02.02. 7x decapeptyl,a od 09.06. do jučer 17.06. sam primala gonale + decapeptyle, ukupno 21 gonal i 9 decapeptyla.
    Sad ćekamo nedelju ....uhhhhhh

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

[QUOTE=IVANA196;1649282]Evo malo i mene... ja sam ovaj tjedan svaki dan bila na folikulometriji
    i u četvrtak mi je dr. rekla da je sve ok, ima nekoliko folikula, u čet su bili 16 mm
    ( to je ok jel da )i u nedelju 20.06 mi je puncija!!!
    Valjda će sve biti ok...
    Pikam se od 02.02. 7x decapeptyl,a od 09.06. do jučer 17.06. sam primala gonale + decapeptyle, ukupno 21 gonal i 9 decapeptyla.
    Sad ćekamo nedelju ....uhhhhhh[/QUO

Ivanaaaaaaaaaa ista priča kao i kod mene...samo hrabro i pozitivno

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

To je onaj postupak u 2 mjesecu?? A šta je bilo, koliko si imala folikula, jel došlo do oplodnje??
    A meni je ovo treći put, idemo pa šta bude... mozak na pašu...

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naručena sam u 12.45
    samo uzorci za spermiogram di se primaju od 9-11 pa si računaj

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ili se samo nalazi tada podižu,joj hormoni mi udaraju u gavu više ništa neznam.....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bozz kako si trudnice?

corina ...dođi malo ranije , reci da si iz daleka - primit ce vas. ( za spermiogram)...dođes npr. oko 11h , tm obavi to i odete popit kavicu blizu SD .do 12 45...ja sam cak imala srece pa su me i ranije primili jer nije bila guzva,....
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 19.06.2010. at 12:02

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ljubek dobro čak ni mučno mi nije tako kak je bilo.Škiljim ja svaki dan po malo tu kod vas i sralno mislim na vas.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

crvenkapice to je super....probat ču onda i ja tako hvala ti

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure moje drage, da vam javim kako je prošlo jutros.. Danas mi je bila punkcija, krenuli smo u 8.30 i trajalo jo do 9
    ako ne i duže. Iskreno, tako me jako bolilo da mi je došlo da se dignem sa stola i odem. Popila sam samo normabel
    i ketonal ali to ništa nije pomoglo. Dr. je reko da ih ima jako puo, i da me pikao između 15 i 20 puta. U početku sam
    nekako trpila, ali kasnije, da sam imala gdje lupat glavom vjerujte mi da bi lupala...
    Na kraju, imamo 8 stanica ,sutra iza 9 zovem da vidimo šta se događa...
    Sestra me jako pohvalila, a mužu je rekla da ima da me vodi kud god poželim, jer sam ovo izdržala bez da sam se mrdnula!!
    Eto cijeli dan ležim jer jedva hodam, a boli me sve, a uz to i krvarim.. Ali ništa nije teško za naše mrvice!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

IVANA samo da sve na kraju bude dobro zaboravit ćeš punkciju,želim ti puno sreće

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ivana, sestra je imala pravo, to je za svaku pohvalu, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra, javi odmah...
    SRETNO!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj tihić prvotno napisa Vidi poruku
    IVANA samo da sve na kraju bude dobro zaboravit ćeš punkciju,želim ti puno sreće

sa ovim se potpuno slazem , sve se brzo zaboravi , samo sto se opet strah vrati - kad moras opet proci isto....kao ja

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

crvenkapice žao mi je zbog minusa na testiću, al vjeruj da će drugi put uspjet,pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •