Evo samo da vam javim, 3 su oplođene i transfer je u četvrtak!!!
A 3 su zamrznuli!!!
A 3 su zamrznuli!!!
A 3 su zamrznuli!!!![]()
to je super vijest bravo![]()
crvenkapice, žao mi je zbog minusa
ivana, sretno, nadam se da će biti uspješno![]()
Crvenkapice zao mi je zbog minusa, hoces ipak ici vaditi betu, nikad se ne zna?
Pozzzz, svim čekalicama, pikalicama, trudilicama...Jako ste mi supač i hrabre bravo za sve vas...nije me bilo dugo ali sam vas redovito čitala kaj se događa na SD, ja sam u fazi prikupljanja nalaza i sljedeči mj javim se gore za dogovor IVF za 9mj...( jedva čekam..) malo smo odmorili glavu i tijelo i spremni za dalje!!!Centaurea, naravno da ću se javiti ideja je super mislim da nam treba nešto takvo.. naravno uz rodu... jer i meni je roda puno pomogla kad nisam znala kako čemu pristupiti.. savjeti cura i komentari su mi uvelike pomogli... zato hvala vam puno
![]()
Help.... kao što znate u ned. mi je bila punkcija (jakoooo bolna),danas je 3 dan od punkcije
a mene i dalje sve boli. Na momente i jače, nego u nedelju. Ne mogu normalno hodati, sa
gnuti se, spavam samo na boku i to neki poseban položaj, trbuh mi je dosta tvrd, a na dodir
jako boli, uglavnom cijeli trbuh me jako boli. Šta da radim? Jel to normalno? Jel netko od vas
imao ovakve simptome?? Kad će proć??
Ivana mora te bolit tako je i meni bilo smirilo se za par dana. peti dan mi je bio transfer i već tada me nije boljelo. a ako te baš strh odi kod ginek.
imala sam iiste simptome i još kada sam išla mokrit sve me je boljelo u donjem djelu trbuha...uglavnom bolilo me je tjedan dana, čak i poslije transfera sam osjećala jajnike... nemoj se bojat, nismo sve iste, nekog jače a nekog slabije boli... kada dođeš na transfer i ako te bude bolilo i dalje reci doktoru kako se osjećaš pa će ti on sve objasniti (mene je jedino on uspio smiriti) Sretno !!
Čet. je jako daleko , ja sam imala 2 dana te. 38-37 i isto me boljelo pa su mi ipak napravili transfer... pij puno vode i miruj i vidjet ćeš da će proći...
večer! ivana, nadam se da će biti transfera. kako ti cure kažu pij puno vode i bit će sve u redu. ja još do tog nisam došla pa ne mogu ništa konkretno reći.
jeste li vi koje ste koristile decapeptyl imala kakve nuspojave? ja imam bolove u jajnicima i stomak mi je jako napuhan i napet. danas sam si dala 6 injekciju ,koja me je strašno bolila, ni jedna kao ova.
Beba gdje se pikas?
Sutra idem na UZV pa pocinjem s dec ako je sve o.k. Trebao bi me MM pikati (u ruku), ali mozda se ustrtari pa cu onda ja.
Posljednje uređivanje od bugaboo : 22.06.2010. at 23:02
u stomak si dajem, meni mm ne može davati, strah ga je , pa si ja sama. koji je tebi sutra dc?
ja bi trebala sutra dobiti m, ali nekako ne vjerujem da hoću, nisam baš sigurna kad je bila o iako mjerim temp, i trebam si dati 7 decapeptyla, ali očito ću si morati dati više. danas svakako gore zovem. sretno s pikanjem
beba i ja imam bolove u jajnicima i napuhnut trbuh. trebala saj mučer dobiti vješticu, ali još ništa. s tim da sam ja na protokolu s 14 decapeptyla. u ponedjeljak idem na kontrolu pa bumo vidli kak dalje.
bugaboo, sretno.
Ja sam sve skupa primila 17 decapept. i mogu vam reći da me njihovo primanje jako bolilo, peklo. Manje više
sve sam ih primila u ruku, suprug me pikao, al su mi obe ruke pomodrile, i to jako.
Ja sam se osjećala napuhnuto, i znalo bi me onako malo jače zabolit dolje. Ali rek,li su mi da je to ok, da tako
mora biti.
Ima nas trenutno puno pikalica, bit ce proljetnih beba![]()
ivana, ajde barem si me malo smirila.
bugaboo, super što nemaš ciste, sad samo hrabrno naprijed sa pikanjem.
centaurea,ti se nastavila pikati iako nisi dobila jučer m?
rekli su mi da nema veze. gle, imam endometriozu, pa se nadaju da bude decapeptyl to "počistil". valjda.
Crvenkapice .... gdje si ... što je s tobom ... jesi vadila betu ???
Imam dogovor kod dr.baumana kroz 10-tak dana i upravo skupljam papire koji mi trebaju........zanima me tko mi daje drugo mišljenje dali to može moj socijalni ginekolog napisati i dati pečat bolnice ili baš mora biti neki specijalist.....????
ali mislim pošto je corina več bila u postupcima i ima dijagnozu i to iz druge klinike da joj ne treba,ali najbolje da ti njega pitaš i ako slučajno trebaš to kod njega rješavaš uhodu.
Pozdrav svima!!
Iako već duže vrijem pratim vaše priče ovo je moje prvo javljanje...
Naša priča s mpo tek počinje...a situacija nije baš sjajna...
ukratko...ja..pcos, sa ciklusima od 50 dana do 6 mj., blaži oblik epilepsije,viiiiisoki šećer i kolesterol..a mm azoospermija...(
nakon što smo donekle "probavili" nalaz mm-a odlučili smo krenuti u bitku za našeg malog bebeka.
06.07. smo naručeni kod dr. B....
znate možda dal to bude samo razgovor i dogovor za dalje ili i pregled, ultrazvuk....
zahvaljujem na odgovoru i nadam se da me primate u svoje društvo...pozzzzz
curke jel zna netko kad se gore ide na godišnji..ima li u 7.mj postupaka...
ja sam u postupku u 7. mjesecu. još uvijek se pikam decapeptylima. međutim, sutra moram ići na sd jer nisam još dobila m a trebala sam 24.06. dobiti, testovi su negativni, pa su rekli da dođem u pon na uzv da pogledaju. već sam se trebala pikati menopurima, ali eto neće me i neće.
beba.2 ako si sutra na SD, i ja saj ujutro gore - na folikulometriji. Kaj se tiče godišnjih, mislim da se oni vraćaju ako je netko u postupku. Bar su tak meni rekli.
Poznaš me po bijeloj tuniki, japankama i veeeeeeeeelikoj crnoj torbi.
Elen, dobrodošla!
Prije svega pogledat će nalaze dosad obavljene
vjerojatno bude uzv i naravno dogovor. Razgovor, on će ti predložiti kaj bi bilo najbolje, poslat će te na možda daljnje pretrage. A ako budeš imala sreću, možda isti mjesec budeš u postupku, prirodnom ili inseminaciji. Ili ćete popričati i iznijeti svoje opcije pa ti reći, kak je i meni da dođem drugi mjesec ( u tvom slučaju bi mogao biti 9mj) opet na pregled da se dogovorite dalje...
Puuuuno sreće...i tebi i svima ovdje...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od vinalina : 27.06.2010. at 22:49
Elen dobrodosla! Dr. ce pregledati sve vase dosadasnje nalaze i eventualno traziti neke dodatne pretrage ako nemate sve sto treba za postupak, vjerojatno cete se nacelno dogovoriti za postupak, a moguce je da te i pogleda na UZV, pogotovo s obzirom na PCOS.
hvala na dobroošlici i odgovorima
mi smo u četvrtak prvi put bili gore (ponavljanje spermiograma te analiza urina i ejakulata)..i prvi dojam je pozitivan. sestre su ljubazne, nije bilo gužve a i odjel izgleda ok. sad s velikom nadom čekamo nalaz novog spermiograma i pregled i plan za dalje.
svima koji ste u postupcima ili ćete uskoro biti šaljem puno naše početničke pozitivne energije ~~~~~~~~~~~~~~~
Cure šniki je jučer od jedan ujutro u predrađaoni!
Puko joj je vodenjak, ima trudove, ali se jako polako otvara.
Sad je na 3 centimetra i kažu da će joj sad dat drip.
Znam da se tu druži s vama i molim vas puno vibri za što brži porod.
Već je jako umorna pa vibrajte jako.
Šniki izdrži, možeš ti to!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Javljat ću vam dalje šta se događa.
ja opet imam pitanje!kao i uvijek! nisam išla jutros na folikulometriju jer mi je pala t i mislila sam evo m dolazi. još je nema. mislim, sutra idem svakako ujutro gore da vidimo kako i gdje. čitala sam da je mnogim curama kasnila menga zbog supresije i da je to kao normalno. ja se sad brinem jer sam trebala primati decapeptyl 7 dana pa m pa od drugog menopure. još je nema, ja već dala i 10 injekciju. da li je to normalno? i ako fali injekcija, da li si onda sama nabavljam ili oni u bolnici daju još možda kutiju? baš mi je neugodno, ništa ne znam, i taman kad mislim da je sve ok, opet zapnem i nađem se u začaranom krugu. molim vas, pomozite mi. bojim se da ne dođe do prekida postupka, to nikako sad ne bih mogla podnijeti.
![]()
Prije svega, pitala sam se gdje nam je šniki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Za što lakši i brži porod i sve najbolje što se poželjeti može...
Šniki je dobila drip i epiduralnu i ušla u box.
Mužić ide k njoj.
Beba, bez obzira jesi li dobila ili ne, trebala si ići gore na folik.
Koliko sam ja shvatila, ti se već pikaš dec?
Meni je dr rekao taj dan doći na pregled, rekao je i da neke žene krvare, a neke ne. Znači to kaj bi ti došlo i ne bi se zvala menstruacija. Iako je meni bilo obilno...
Odi sutra gore da vide kaj je. Nema smisla dalje trošiti dec, možda si već trebala krenuti s Gonalima, neznam...
Jel on tebi rekao da moraš dobiti m?
Šniki drži se draga![]()
Beba ako bude trebalo sestra ce ti dati dodatne injekcije, nemoj sama kupovati.
Šniki mislim na tebe i bebolino ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Šniki, drži se da uskoro budeš sa svojom bebicom~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!!!!!!!!!!!!!![]()