-
Centaurea
-
Drage moje, trebam vašu malu pomoć tj odgovor na pitanje. Unaprijed se ispričavam ako ne znam koji stručni izraz jer pitam za frendicu koja je dva puta bila na umjetnoj oplodnji i nije uspjela ostati trudna. Ima veliku želju i volju pokušati ponovno ali ne na Vuk Vrhovcu nego bi ona negdje drugdje. Preporučila sam joj SD jer sam joj puno prepričavala vaša iskustva s foruma (velika sam joj podrška u svim dosadašnjim pokušajima a pogotovo sad kad sam rodila, želim da i ona osjeti taj osjećaj kako je to biti majka i zato ću joj pomoći koliko mogu i biti joj oslonac jer sam uvidjela da je stvarno teško prolaziti cijeli postupak sama samo s mužem-osjetim da joj treba prijatelj)
Uglavnom, ono što nju zanima a odnosi se na SD: da li se prilikom vađenja jajnih stanica dobije kakav oblik narkoze tj. nekakva injekcija protiv bolova ili ih vade (kako ona kaže) na živo?
Unaprijed hvala na odgovoru.
-
lijepo od tebe martinela! 
a odgovor na tvoje pitanje je : još uvijek na živo, ne znam kad će se to i hoće li se promjenit. nemaju nekakav aparat za kisik, pokvaren je!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma