Mislila sam na vojvođanku i barbyRI.
innunije da ne mislim na tebe, ali vojvođanka danas starta
Mislila sam na vojvođanku i barbyRI.
innunije da ne mislim na tebe, ali vojvođanka danas starta
skandy užasno je što si to prošla. Zaista ne ponovilo se nikome. Moje se iskustvo ne može mjeriti s tvojim, ali mene je moja gine naručila da dođem po uputnicu za Rijeku za prve konzultacije iza 5 sati tj, u vrijeme kad njoj dolaze trudnice na uzv. Čekala sam 15 min da joj sestra da moje nalaze da bi napisala uputnicu, a cure su se oko mene gurale trbusima, pričale kako se neke nisu ni nadale da su trudne, nisu planirale, nekima nije odgovarao tajming jer imaju problema na poslu i tako. Kad sam izašla, jednostavno sam počela plakati i dok sam stigla mužu u auto ridala sam kao djete. Dva sata se nisam mogla smiriti.
Kada sam slijedeći put išla kod nje otvoreno sam joj rekla šta se dogodilo i molila je da se to ne ponovi jer ću završiti na psihijatriji.
Poslušala me i još se izvinula. Nikad više nisam došla u "trudničko vrijeme".
A vezano za savjetovanja, pravno mi je bilo čista sprdačina, ali moram priznati da mi psihološko nije bilo problem. I ja i MM spadamo u grupu kojoj je bilo ugodno, Kuljanička je prva liga i rekla je da joj se možemo obratiti kad god, zajedno ili pojedinačno i vezano za bilo šta, ne samo mpo.
Međutim i ja sam mišljenja da je apsolutno diskriminirajuće. Neka uvedu psihološko testiranje za oboljele od raka, prije propisivanja kemoterapije. Kao, ako ste psihički stabilni ćemo vas liječiti, ako niste, nećemo!
Ja sam za to da se uvede psihološko testiranje za sve saborske zastupnike i ministre i ostalu svitu. I naravno, da se rezultati javno objave.
ovo debelo potpisujem
ja sam ležala 5 dana u sobi s trudnicama nakon spontanog i 5 dana plakala, i bilo mi je teško sjediti s trudnicama u čekaonici kod ginićke.......... ALI VIŠE NIJE......jednostavno sam odlučila iskoristiti svaku situaciju u životu da nešto naučim......ako sam u blizini trudnice započenem razgovor, pitam je i upijam sve što mi govori ....jer jednog dana će mi možda njeno iskustvo pomoći.......a da kojim slučajem opet doživim spontani sigurno bi se vratila na početak priče.... ali bi se i brže vratila na pravi put, ne bi prošle godine.....iskustvo me čini pametnijom
počela s klomifenima - sklanjajte mi se s puta!!!!!!! jadan MM![]()
cure da vam samo javim,zurim sa dragim kod dr...
tek sad ih dobila,nisu se javljali.
2 nisu uspjeli odmrznut,jednu jesu i da je kao bila kavalitetna ali se jutros stala razvijat...glas mi tako podrhtavao da sam jedva rekla doviđenja biologici.uzas,bas se bjedno osjecam iako sam sumnjala da nece bit nis od toga.zvala samiru moram u ponedjeljak doc na razgovor kod vlastelica...to bi bilo to...
pusa,zurim sad,javim se popodne...
Barby žao mi je
Vojvođanka sretno ti bilo
Tigrical puno ~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
Innu drži se, glavu gore!
Darkica ja slabo kopčam, tek sad sam skužila da smo nas dvije +- tu negdje sa dijagnozom + napretkom. Šta ti je dr. dao, koje preglede. Može i na PP
Dani82 i sve ostale curkeza vas....super je što nas ima toliko.
I na kraju, opet ja sa svojim biser pitanjima : Čemu mjerenje sedimentacije krvi i zašto 2-3 dana prije M? Meni je M postala totalno neuredna, od 25 do 31 dan, pa se sad pitam kako da trefim baš dva dana prije M? Ako idem u ponedjeljak, a M mi dođe tek u petak, hoće li nalaz biti svejedno OK? Ili ako idem u ponedjeljak i dobijem isti dan, hoće li tada bit OK? Čemu ta sedimentacija????
a jooo BarbiRi, baš mi je žao, cjela ta tvoja situacija ovaj mjesec...hrabro naprijed i izbori se za novi postupak što prije![]()
htjela sam napisati da mi je žao što se ovaj mjesec tako završio za tebe BarbyRy
BarbyRI baš mi je žao, pratila sam tvoju priču i nadala se pozitivnom rezultatu.
Hrabro naprijed i želim ti da čim prije kreneš u novi postupak
Tigrical ~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji tranfer
Vojvođanka sretno u postupku
Svim ostalim curama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba.
BarbyRIkisss.
Tigricel za sutra ujutro
Svim drugim curama velika pusa, a posebno Innu![]()
BarbyRIžao mi je jako.
Cure, hoće li mi se više itko pridružiti?????...stvarno sam Pale sam na svijetu....to su tako poražavajući podaci za MPO općenito....samo nas 2 od početka godine je stvarno malo.....statistika nam je očajna!
tigrical sretno sutra, mislim cijelo vrijeme na tebe
vojvođanka mislim i vibram za tebe![]()
Diabolice, pa mi se pratimo. Da bog da te ja pratila u trudnoći. Za tebe i tvoju mrvu![]()
BarbyRi baš mi je žao
Vojvođankaja preživjela klomiće (i MNS) sad je na tebe red.
Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~x100000000 za sutra
Evo mene nakon uzv-a. Folikulići fino rastu, ima ih 6 većih, pa ćemo vidjet šta će dozrijet. Endo mi je za sad 6mm (10dc), ali tako mi je i prošli put bio pa je na kraju bio trolinijskiu nedjelju opet na uzv, vjerojatno onda i štoperica pa akcija u ponedjeljak.
Puse svima
Koliko nas ima u zadnje vrijeme gotovo ni ne stignem pohvatati sve....
BarbyRi žao mi je što nije uspjelo... to je nažalost realnost ovog zakona, ma da koliko god bile toga svjesne nada je uvijek tu.... drži se.
Tigrical šaljem ti puno sretnih vibrica za sutra !
Vojvođanka želim ti dobar start koji će završiti jednom malom slatkom bebolinom
Cranky di si nam ti, kako je prošla folikulometrija danas?? Kada je aih??
Innu draga nadam se da nam se držiš
Diabolica nadam se da će ti se ubrzo pridužiti što više nas... evo sada se ponovno situacija nekako zahuktala pa se nadam da će biti puuuuno velikih ß.
Svim curama![]()
Cranky pretekla si me u postu... super vijesti, nekako mi se čini da bi mogla biti treća sreća!
Cranky bravo za tebe. Velika pusa. Onda u poned. ni tebi nema dr. Vlaste?
Jako dobro mi je poznat taj osjecaj, jer isto sam prozivljavala kada smo saznali da nece nista biti od naseg FETa.
Iako se tada radilo o odmrzavanja embrija, a ne jajnih stanica, koje je daleko uspjesnije od ovog drugog, znala sam da su u Rijeci tek bili poceli s time i bojala sam se da zbog neiskustva taj postupak nece biti uspjesan.
Sada kada iz vlastitog iskustva znam koliko nade se polaze u kriotransfer, bez obzira na svijest o njegovoj uspjesnosti i koliko boli kada do njega ne dodje, ne mogu u miru da gledam kako nas jedan Milinovic i njegovo Zakon o medicinskoj oplodnji unistava uvjeravajuci nas da je ogranicenje oplodnje na samo 3 jajne stanice i zamrzavanje preostalih jajnih stanica dobro rijesenje. To je katastrofalna odredba zakona i to se mora promijeniti!
barbyRI baš mi je žao..gore glavu
- 21.4 bila na punkciji, od tri stanice jedna dobra ali se ispostavilo da je toliko loša da se nije uspjela oploditi - danas dobila odgovor. Idem u petak na dogovor kod docentice, za sad sam predviđena za 7.mjesec nadam se da će biti prije...
crancky...ti znaš kakva sam ja sa pisanjem, evo potrudila sam se
Posljednje uređivanje od okidoki : 23.04.2010. at 13:42
skandy pročitala sam tvoju priču i razmijem te skroz. prošla sam isto kad sam radila hsg
barbyRI žao mi je
cranky želim ti sreću dalje
okidoki nadam se da će ti vrijeme brzo proći
sumskovoce očisti inbox
Aurora imš pp
diabolica evo ja sam odlučila, pridružit ću ti se tamo negdi krajem 6.
vojvođanka puno sreće
igolinica di si ti?
i svim ostalima pusaaaa
Inbox čist....
Evo mene od mog soc.gin. Napokon dobila nalaz papa testa koji sam radila u 11. mjesecu- uredan i nalaze briseva koje sam radila samoinicijativno - također uredni
, dobila sve uputnice i recepte za klomifene i utriće i sada čekam stvari i startam
.
Pozz!!
Loks, ni ja tebi ne mogu poslat PP, kaže inbox ti je pun. Probaj ti neke izbrisati
Dani - super vijesti, ovaj put će bit uspješno, vidjet ćeš
Za sve ostale naše drage suborke, puno pusa i dobrih vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
dani82 jeee..... sad ćeš samo što nisi....
crancy bravo za 6 folikula i to s klomifenima!!!
tigrical da sutra sve prođe uredu i da se vratiš trudna u HR
okidoki
ja sam naručena u ut. kod Vlastelića a sestra Mira je komentirala da njega nema cijeli tj. .... boo... možda je u pon još tamo
Svima šaljem poljupce!
BarbyRi žao mi je, glavu gore i u nove pobjede!
barby žao mi je...
nadam se da će ti slijedeći postupak biti uspješan!
loks draga mi smo dogovorili još jedan pokušaj kriotransfera u 5. mj, a slijedeći stimulirani je dogovoren za 7. mj. možda te i stignem pa budemo zajedno trbušaste
![]()
kad sam zvala lab danas,biologica mi je rekla da se javim na humanu za daljnji dogovor za dr vlastelicem i ja odmah zvala kazu da je jos ponedjeljak jos tamo i da dodjem.
danas se cijelo popodne tako lose osjecam,zanosi me stalno,vrti mi se i ide mi na povracanje,sve me strah da mi je to od mojih stvari sta toliko vec mi kasne,ipak se to sve skuplja u meni a nikako van...
dani82 bravo za tebe, vidjet ćeš ovaj put će biti dobitno
tigrical još malo vibrica ~~~~~~~za sutra i obavezno nam jevi makar preko poruke javi sari da nas obavijesti kako je prošlo
cure moje drage: loks, sara, sumskovoce, vojvođanka, vita, innu, okidoki, cranky, igolina, barbyRI, Magdalena, Mare, Skandy, GIZMOS, Aurora i nadam se da nisam nikoga izostavila ako jesam nek se sam doda na listu, ja VJERUJEM u sve vas, velike ste žene borci i jedva čekam da mi se pridružite! Šaljem vam bezbroj poljubacai iskren zagrljaj
podrške jer sad nakon određenog vremena vidim kakav sam pakao prošla, od psihološkog savjetovanja do pikanja i iščekivanja, a to mogu samo velike HRABRICE poput vas. Zbog toga ste posebne!
Aurora* prvotno napisa
... ne mogu u miru da gledam kako nas jedan Milinovic i njegovo Zakon o medicinskoj oplodnji unistava uvjeravajuci nas da je ogranicenje oplodnje na samo 3 jajne stanice i zamrzavanje preostalih jajnih stanica dobro rijesenje. To je katastrofalna odredba zakona i to se mora promijeniti!
O kako ovo i ja debelo potpisujem!
Posljednje uređivanje od diabolica : 23.04.2010. at 20:34
tigrical sretno sutra!!!!!!!! da ti ovaj sedmi put bude i zadnji!
Hvala vam, drage moje, prava ste podrška!
diabolica čim dođem doma napisat ću situaciju na forumu (ako mi MM dozvoli, on je prva dva dana sav prestrašen i ne dozvoljava mi puno kretanja) ili ću ti poslati SMS
barbyRI kad sve zbrojim ovo je 10-ti postupak!!!!
Puse svima!
okidoki,barbyri, žao mi je
tigrical, ma sve znaš~~~~~
cranky, dobro si ti to izreagirala, da 6, super!!!
sara38, možda, ali samo možda se vidimo u 6mj!
dani82, sve si riješila, pa makar i samoinicijativno, sad bar mirna krećeš!!
vojvođanka
giga, šta bi mi da sve imamo isto mišljenje, umrle od dosade, ovako se malo prodiskutiramo i dobro nam je!
sumskovoće, sedimentaciju moraš mjerit, da ne bi bilo kakve upale, ja isto imam neredovite cikluse, pa sam si otprilike izračunala, i ništa ti to ne mijenja nalaz!
diabolica, čekaj nas, stižemo i mi ubrzo.....
ajme, koliko vas ima, svima vam želim svu sreću!!!!!![]()
Evo me i baš sam žalosna. Od 9 js, 8 je bilo zrelih, a samo 2 su se oplodile, obje su mi vraćene. Sad ono grozno čekanje...
Pusa svima!
Tigrical glavu gore - ne misli na ono što nemaš već na ono što imaš - a to su dvije male mrvice koje trebaju svoju mamu da vjeruje u uspijeh!!!
pusa think pink!!!!
draga tigrical znam kako ti je, jer kad imaš tako lijepi broj js nadaš se i vjeruješ da će ih se puno oploditi i da ćeš imati nešto i za zamrznuti. ali ipak trebaš biti zadovoljna jer došla si do transfera i u trbušiću imaš dvije slatke mrvice i ja navijam iz petnih žila da su to one prave. zato glavu gore i mazi svoje mrvice da se udobno smjeste jer nema mrdanja narednih 9 mjeseci.
svim curama u postupcima želim odpuno sreće!
pozdrav i pusač!
tigrical, nadam se da će te baš te dvije na kraju i iznenadit, bravo za njih i za to što su se izborile da budu tamo gdje im je i mjesto!!!Zapravo je sad baš onaj najgori dio, čekanje, i nadam se da će ti to proći čim prije!
tigrical, od srca ti želim da se mrvice prime i da ovo budno zadnje iščekivanje
tigricel ne biti tužnasada čujav te dvije najsnažnije mrvice da se čim čvršće prime za svoju mamicu i da nam za 14 dana objaviš lijepu betu
![]()
Transfer je ovaj put bio bolan. Obično mi dr. malo pomakne maternicu i uvede kateter, ovaj put nikako...trajalo je dosta dugo, dr. se mučio, a ja i MM u komi. I dosta je bolilo, ustvari onako neugodan osjećaj to pomicanje maternice, a to radi s nekim kliještima![]()
tigrical samo strpljenja i cuvaj svoje mrvice,odmaraj!!!!! ovo cekanje je stvarno najgore...