Evo samo za malo ohrabrenja....mene ništa nije bolilo! A znaš šta je najgore? Bila sam toliko razočarana jer su mi jajovodi prohodni da nisam znala više što bi sa sobom. Mojih dvoje kolega je imalo baš taj problem i nakon HSG-a trudnoča u roku od odmah. kolegica sljedeći mjesec, a žena od kolege za tri mjeseca...Ja sam si onda mislila:"Pa to je to!" sad će mi malo pročačkat po jajovodima i za mjesec dana ćemo slavit, ali naravno da je priča imala drukčiji kraj. Eto, htjela sam samo reči da je to prvi i najvažniji korak i da jako puno njima uspije odmah iza HSG-a prirodnim putem, ali te cure vjerojatno ni ne dospiju do foruma niti MPO jer sve ide nekim lakšim putem...

)... držim fige da je ova jedna baš Ona prava i da se za 3 tjedna veselimo tvom plusu
Počeo mi se i sviđati !

danas sam u ovom raspoloženju! Baš mi je dobro! Ništa mi ne može ovaj dan pokvarit! Uživajte u vikendu i pokušajte se opustiti što više!

ja se u čudu ogledam a cure mi govore ulazi nema veze.... dr. je malo zakasnio pa sam se ljepo ispričala s biologicom (neka plava) koja me je umirila riječima da se mrvica pravilno razvija i da nije bitno što je četvorostanična .... i kako sam bila prva imala sam blaženi mir od 10 minuta u sobi da dođem sebi