Stranica 16 od 43 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo samo za malo ohrabrenja....mene ništa nije bolilo! A znaš šta je najgore? Bila sam toliko razočarana jer su mi jajovodi prohodni da nisam znala više što bi sa sobom. Mojih dvoje kolega je imalo baš taj problem i nakon HSG-a trudnoča u roku od odmah. kolegica sljedeći mjesec, a žena od kolege za tri mjeseca...Ja sam si onda mislila:"Pa to je to!" sad će mi malo pročačkat po jajovodima i za mjesec dana ćemo slavit, ali naravno da je priča imala drukčiji kraj. Eto, htjela sam samo reči da je to prvi i najvažniji korak i da jako puno njima uspije odmah iza HSG-a prirodnim putem, ali te cure vjerojatno ni ne dospiju do foruma niti MPO jer sve ide nekim lakšim putem...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vojvođanka i ja ti saljem puuuuuuuuno dobre vibre za za tvoju js,i istina dovoljno je jedna ali vrijedna,bit ce sve ok vidjet ces!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala GIZMOS, sad mi je već lakše. I ja sam čula za puno trudnoća nakon HSG-a, pa se zato trudim radovati tome.
    Ne znam da li ću i ja biti takve sreće, ali nije ni bitno, treba poduzeti sve šta je u našoj moći prije i u toku pretraga za IVF, jer ako se samo u doktore uzdajemo, neće nam bit laka. Mene kopka da se mi nismo baš zalagali za ozbiljno, čitam, čitam i ljudi vi ste se svojski trudili da starinski napravite bebu, dok MM i ja smo ipak bili kampanjci... Ma, nema veze, nadam se da je u pitanju neka glupost, od kad su počele te pretrage molim boga da nam kažu: To vam nije u redu, popijte tu tabletu i sve će sjest na mjesto. A ono pretrage super, bar do sada, radost i pitanje, šta će bit sa slijedećom pretragom? Da li će ta bit OK? Nema veze....ne brijati...
    Nego - kad smo već kod HSG-a, da li osjetite svoju ovulaciju? Ja osjetim točno kako se spušta niz jajovode i znam na koji jajnik ovuliram, pa me zanima da li je i kod vas tako? Ako me ovulacija boli, možda su zaista ti jajovodi malčice neprohodni?

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da cure, samo ožežite po tome koliko vas je HSG bolio....ja idem u ponedjeljak ujutro i baš se radujem........
    Popit ću ja jedan konjski ibubrofen prije toga, pa da vidimo da li će bolit....
    Pita me kuma danas, pa ako se bojiš HSG-a kako ćeš se bojat poroda, kad se radi o nečem puno većem....
    ma ako su ti jajovodi prohodni neće te ništa boljeti, ne boj se, ali popij neku tabletu za bolove
    a meni skoči živac kad mi ljudi prodaju te fore - kako ćeš preživjeti porod kad te boli punkcija, HSG i sl. - tako omalovažavaju našu bol da bi uopće došle do poroda!!!!! ma ko šljivi porod - o tome ću razmišljati kad dođe vrijeme - daj bože što prije!!!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vojvođanka drago mi je da je punkcija bezbolnije prošla (sjećam te se od prošle u čekaonici )... držim fige da je ova jedna baš Ona prava i da se za 3 tjedna veselimo tvom plusu

Sumskovoce biti će sve ok... snažne smo mi žene, sve se može i da kada za to imaš dovoljno dobar razlog.

Tigricel i Cranky kako vaši dani?

Svim ostalim curama šaljem pozdrav!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Slažem se Vojvođanka, neka beba lijepo uđe u moju bušu, pa ćemo lako porodit...
    "Stavi teti bebu u bušu" - i moja 4 godišnja nećakinja je shvatila bit problema....tu rečenicu ponavlja stalno MM-u Pametnica mala

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vojvođanka čestitam na js i šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravi tulum u labu, a za porod si dobro rekla, razmišljat ćemo o njemu kad dođe vrijeme, daj Bože što prije.

Pusa svima, a naročito čekalicama bete da vam dani do bete čim prije prođu i da nas razveselite trocifrenim brojkama.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sumskovoce ma to za HSG shvati ovako: ako te bude bolilo, ok, možda su bile neke priraslice ili su bili neprohodni jajov. pa onda kasnije ostaneš trudna - super, a ako ne bude boli - opet dobro, prošla još jedna pretraga. A što se tiče ovulacije, osjetimo mi nju i pucanje folikula, ali to nema veze sa prohodnosti jajovoda. Prohodnost se samo može vidjet na HSG-u ili laparoskopski. Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Sumskovoce ma to za HSG shvati ovako: ako te bude bolilo, ok, možda su bile neke priraslice ili su bili neprohodni jajov. pa onda kasnije ostaneš trudna - super, a ako ne bude boli - opet dobro, prošla još jedna pretraga. A što se tiče ovulacije, osjetimo mi nju i pucanje folikula, ali to nema veze sa prohodnosti jajovoda. Prohodnost se samo može vidjet na HSG-u ili laparoskopski. Sretno!
    X

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma da cure, samo ožežite po tome koliko vas je HSG bolio....ja idem u ponedjeljak ujutro i baš se radujem........
    Popit ću ja jedan konjski ibubrofen prije toga, pa da vidimo da li će bolit....
    Pita me kuma danas, pa ako se bojiš HSG-a kako ćeš se bojat poroda, kad se radi o nečem puno većem....
    Draga, nije to plašenje, to su činjenice i savjeti kako da ti bude lakše, jer i HSG i punkcija boli, e, sad koliko koga to je individualno...
    Mene je bolio HSG (jajovod prohodan), ali 10 min. nakon više se niti ne sjećam...bol prođe, idemo dalje...
    Držim fige da bude što manje boli! Kiss

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sve boli na svoj način , i punkcija i HSG(utz i rtg) ali da se izdržati! Ja popijem za bolove i naravno normabel i poslije sam cijeli dan u oblacima!Počeo mi se i sviđati !
    Vojvođanka jedna ,ali vrijedna prava je! Samo nek se ona lijepo dijeli i još bolje uhvati za tebe! Šaljem veliki kiss
    Živjele naše čekalice i nek im bete budu visoke!
    Svima

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Potpisujem!

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

danas sam u ovom raspoloženju! Baš mi je dobro! Ništa mi ne može ovaj dan pokvarit! Uživajte u vikendu i pokušajte se opustiti što više!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Nego - kad smo već kod HSG-a, da li osjetite svoju ovulaciju? Ja osjetim točno kako se spušta niz jajovode i znam na koji jajnik ovuliram, pa me zanima da li je i kod vas tako? Ako me ovulacija boli, možda su zaista ti jajovodi malčice neprohodni?
    Draga moja bol kod O ti nema veze s prohodnošću. Mene O tako rastura da jedva hodam cca 2 sata, a HSG nalaz uredan, sve prohodno. I nemoj se bojat, mkratko traje i nije tako strašno. Meni je to više bila neugoda nego bol

Puse svima

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ee drage moje ,Šumskovoće da te utješim meni je hsg bio bezveze opusti se i bit će ok brzo je gotovo ........LOKS šta se tiče pitanja o blizićima da može biti iz 1js to sz ti jednojajčani blizići........Vojvođanka sjećam te se s prve punkcije jedva si išla kući nadam se da ti je ova bila blaža i uspješnija jedna ali vrijedna,Crancky i TigricaL sretno za vaše betice...........svima drugima pozdrav posebno Dani 82 i Okidoki...........Sara38,Innu,Kikica,Gizmos,Barby, Mare157,Mayicaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitrudnice te bi najveći kissssss

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

I prozujaše nama naša Vita

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Curke, buduci je sutra praznik, zelim vam svima da se lijepo provedete i da uzivate...u kojecemu
    Pusa svima

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Moram Crancky moja draga da me ne zaboravite.................

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, nije to plašenje, to su činjenice i savjeti kako da ti bude lakše, jer i HSG i punkcija boli, e, sad koliko koga to je individualno...
    Mene je bolio HSG (jajovod prohodan), ali 10 min. nakon više se niti ne sjećam...bol prođe, idemo dalje...
    Držim fige da bude što manje boli! Kiss
    slazem se tigrical,isto je i kod mene bilo...bolilo ne dobrano iako su bili prohodni,samo ajde izdrzi se ne kraje dugo sve skupa mozda sa pripremama i uvodjenjem onih cijevcica,katetera do 15min,meni je nakon toga bila jaka bol jedno 20ak min,onda se digla otisla do sobe i poslije kad asam iza 3h isla doma bila sam ko nova jos me muz vodio na pizzu
    i ja sam se nadala da mozda nakon hsg ostanem trudna ,svi oko mene su me uvjeravali,one sprehe znas ona moja jedna je isto tako,itd,itd.....ali nazalost nis od toga,evo sad je bas godina dana od toga.
    Sumskovoce sretno u ponedjeljak i da te sto manje boli...tjesi se da smo sve tu prosle to i da smo prezivile

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage moje, svratila sam samo da vam poželim sutra ugodan odmor, tigrical i cranky strpljivo čekanje bete i vojvođanka ludi tulum u labosu.
    Pusek svima!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sumskovoce, izdrži u ponedjeljak ....stisni zube. Sretno!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

'jutro, curke! Evo, spremam se partiti malo do Krka, ali prije nego odem, imam pitanjeUvijek imam pitanje
    Da bih otisla na prvano savjetovanje u KBC, meni treba slobodan dan, a nije mi to zgodno traziti, pa me zanima znate li nekoga pravnika (odvjetnika) kojemu bi mogla otici da rijesim i to? dani82 mi je poslala primjerak te pravne potvrde, pa bih otisla k nekome privatno da to sredim.
    Jos jednom, svima zelim ugodan dan, da se zabavite i odmorite!
    Pusa svima

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa imaš u obiteljskom centru u Rijeci čula sam da ne kompliciraju i da je brzo gotovo i besplatno je
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 01.05.2010. at 10:36

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala ti puno, Mali Mimi

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Joj cure ja ću sad upasti sa pitanjem kao da imam 15 godina i kvocjent inteligencije 22.
    Jučer sam dobila kao stvari, ali nešto smeđe i malo tamno crveno. Danas mi je potop. Šta računam kao prvi dan ciklusa??? Danas ili jučer??
    Moram se javiti u Rijeku danas pa molim pomoć brzo...
    Može i na pp

fijolica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vovođanka, sretno i želim ti jednu zimsku bebu!
    Sumskovoce i tebi sretno sutra! Nemoj se bojati, ako i bude bolilo (a nadam se da neće!) ne može nikada boliti toliko koliko boli čekanje i želja za tvojom malom mrvicom! Samo hrabro
    Mare157, i meni uvijek tako bude i nikad ne znam koji mi je prvi dan. Moja ginekologica kaže da je prvi dan kad baš krene.

Ja sam bila na pregledu, stara cista pasala, al došla nova koja bi trebala puknuti. Vidjela mi ovulaciju i dala zeleno svjetlo. Za mjesec dana opet kontrola, da vidimo što je sa cistom. MM i ja smo odlučili ne paziti i ne opterećivati se, pa šta bude. Rekla je, HSG na jesen ako do tada ne bude bebić

Pozdrav svim curama!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mare 1dc ti je kada baš krene, a na kbc-u imaju neku filozofiju da stvari trebaš dobit do 14 sati da bi ti se to računalo kao 1dc.... znači i ti startaš

Vojvođanka sretno sutra... držim fige.

Sumskovoce i tebi želim sreću sutra da prođe čim prije i čim bezbolnije.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Krečem, krečem!!! Još rad bi neko u RI dignuo tel.slušalicu... Uffff Strpljen-spašen.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Mare 1dc ti je kada baš krene, a na kbc-u imaju neku filozofiju da stvari trebaš dobit do 14 sati da bi ti se to računalo kao 1dc.... znači i ti startaš

Vojvođanka sretno sutra... držim fige.

Sumskovoce i tebi želim sreću sutra da prođe čim prije i čim bezbolnije.
    Potpisujem! Pusa svima!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj cure ja ću sad upasti sa pitanjem kao da imam 15 godina i kvocjent inteligencije 22.
    Jučer sam dobila kao stvari, ali nešto smeđe i malo tamno crveno. Danas mi je potop. Šta računam kao prvi dan ciklusa??? Danas ili jučer??
    Moram se javiti u Rijeku danas pa molim pomoć brzo...
    Može i na pp
    Neki kažu do 16,00 sati, neki do 18,00 sati ako dobiješ da se računa taj dan kao 1dc, u Rijeci je do 14,00 jer im je do tad radno vrijeme, pa kasnije nemaš kome niti javit...
    Na tvom mjestu ja bi računala danas kao 1dc

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mare tako je meni bilo kad sam kretala u postupak prvi dan nesto kenjaklo,smedjkasto i rekla mi sestra da se racuna kad bas krene,tako da sam, drugi dan racunala jel je ponoci mi jace krenulo.i racuna se prvi dan kako su ti cure vec rekle ako dobijes do 14h

cure ja cu puknut,od mojih stvari apsolutno nista jos,svaki dan sam sve napuhnutija.proslo veca 2mj a njih nema..jedva cekam sutra i ne micem se od tamo dok me ne primi...nadam se da me nece i ovaj put zeznut pa da opet vlastelica ne bude...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI budi odrješita i traži da te odmah primi, a ne čekat do 13,00 sati opet... reci da ćeš se raspuknut!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

barbRy možda bi ti bilo najbolje da dođeš kasnije jer te ujutro sigurno neće primiti a da sjediš tamo od 7.30 nema smisla, u svakom slučaju možda se i vidimo.......biologica me je danas obradovala riječima da se moja jedna j.s. podijelila na dvije stanice
    .......a onda sam nastavila čekati sa strepnjom do sutra

tigrical kako se ti držiš?????
    crancy jel "mrda" šta kod tebe?

svima curama jedan veliki

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a ne znam ni sama kad da dodjem kad je uvije tamo spica,znam da vlastelic od 7 i pol pocne radit a poslije ga znaju setat te u salu,te na sastanak,...oko 8,9 cu doc pa sta bude al primit me mora...da mi da nesto da popijem da procurim jel me puca vec sve ovo,nervozna sam,a i par veceri sam primjetila da sam puna vode...kad skinem carape ostanu mi utori na nogama jaki i kad pristisnem prstom ostanu udubine a dr mi nedavno rekla da je to od nakupljanja tekucine i da to nije dobro..
    Vojvođanka kad ti moras bit tamo sutra?drzim fige

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vojvođanka do sad je bilo dobro, ali ovaj tjedan počinje nervoza...
    Vibram da se js dijeli i dalje!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tigricel tako je i meni bilo sve ok dok nije bilo jedno 4 dana do dana kada sam odlučila popiškit test... ali dani idu (nevjerojatno brzo čak)

Vojođanka sretno ti bilo sutra, je li ti sutra imaš transfer ili moraš opet zvat?

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Vojvođanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

barbyRI nadam se da sutra nećeš čekat cijeli dan i da će ti dr riješit ovo koma stanje

Drage moje kod mene se ništa ne mrda ponašam se ko da se ništa nije desilo i za sad sam mirna, da nema utrića sve bi bilo status quo, sve me nešto probada u jajnicima, kao što sam rekla, standardno. E sad kad dođe tamo negdje kraj tjedna, onda više ne garantiram kakva ću bit

Puse svima

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo da prijavim, u subotu je bio 1.dc, danas sam startala sa klom. i u petak imam 1.folikulom.
    I mi smo "uzjahali"

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dobro jutro moje drage suborke, počinje još jedna šetimana. nadam se da ste se lipo odmorile za vikend i ne radile ništa, baš kao ja.
    sumskovoce držim fige i sigurna sam da je sve super prošlo!
    vojvođanka za js navijam iz sve snage ...čuda se dešavaju pa nek bude i ovo jedno, zaslužila si!
    cranky tnx za linkić
    pusa svima!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje suborke, ništa nije bolilo
    Već sam kod kuma i gledam sva vaša ohrabrenja i čini mi se kao da seznamo od uvijek jako ste mi pomogle i na tome vam HALA!
    HSG je bio neugodan odk su me prali i dok su namjestili kateter. Dvaput je prije toga otopina samo izašla. Čini mi se da mi je otvor maternice malo krivo nagnut jer su mi nešto unutra namiještali (slično opisu koji je tigrical dala za njenu punkciju) i osjetila sam maternicu, tako da - sad znam više manje kako to ide (malo je mistično za nas pionirke MPO-a vizualizirati si punkciju i transfer).
    GIZMOS ni ja neznam sad da li sam razočarana time što je sve prohodno, potajice sam se nadala da će u jajovodima biti stvar, ali nek je sve u redu, sve pretarge do sad su mi bile savršene, sad se vibra za spermiogram i hormone MM-a ovaj četvrtak.
    BabryRI smo rkle ovaj put opušteno Vlastelića po mojim saznanjima nema cijeli ovaj tjedan, baš sam zato radila hsg u Puli. Sestra mirekla na tel.
    Ja se trenutno, potaknuta ohrabrenjima doktora, dvoumin hoću li otvoriti temu Prije začeća, ali me strah povratka u sferu "kućne radinosti" i iščekivanja vještice, to me frustriralo zadnje 2 godine i loš spermiogram mi je priuštio tri mjeseca blažene opuštenosti i neiščekivanja... opet neki mi glasić govori da bismo nas dvoje možda sami nešto mogli napraviti... teško je priznati sam sebi neke stvari...borba je u tijeku, intuicija vrišti, a razum ju trpa pod tepih nebi li izbjegao pokoju suzu... Koliko srca treba da bi čovjek postao roditelj...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sumskovoce ma nek je i to prošlo!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

teško je priznati sam sebi neke stvari...borba je u tijeku, intuicija vrišti, a razum ju trpa pod tepih nebi li izbjegao pokoju suzu... Koliko srca treba da bi čovjek postao roditelj...
    kako istinito

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sumskovoce ma nek je i to prošlo!
    Potpis

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sumskovoce super i za nalaz i za bezbolni postupak.
    Sad ćeš ti nama brzo na TZ vidjet ćeš, i to iz kućne radinosti.

Mare nek ovaj bude dobitni (zauzdani )~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dani kad je UZV?

Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vojvođanka nadam se da je bio transfer

Puse svima (jedva čekam kavu)

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vojvođankaaaaa javi se

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo me
    moj postupak se nastavlja čudnovitim putevima.....moja mrvica se podijelila na 4 prvo sam nazvala ujutro (za svaki slučaj) i kad sam došla u bolnicu čekaona je bila krcata, ja sam bila zadnja od cura za transfer, popila sam kavicu ljepo se ispričala, kad izlazi sestra i proziva me da sam PRVA NA REDU ja se u čudu ogledam a cure mi govore ulazi nema veze.... dr. je malo zakasnio pa sam se ljepo ispričala s biologicom (neka plava) koja me je umirila riječima da se mrvica pravilno razvija i da nije bitno što je četvorostanična .... i kako sam bila prva imala sam blaženi mir od 10 minuta u sobi da dođem sebi
    sad čekam da se moj borac ugnjezdi
    beta 17.05.
    a na papiru mi je dr. stavio da je punkcija bila 01.05. a ne 30.04. jer sam bila pisana za maj mjesec - i oni snalažljivi
    sara38 što ti nisi trebala doći danas na razgovor?
    mare157 bravo za start
    dani28 kako tvoji folikuli?
    tigrical i crancy - šta da vam kažem - držite se i mislite pozitivno - nije gotovo dok nije gotovo - mi čekamo da nas iznenadite
    svima hvala na potpori i pozitivnim mislima

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vojvođanka bravo, sad samo lagano i neka se mrvica ugnjezdi
    mare157 čekamo petak da vidimo koliko je folikulića
    dani82 di si?
    cranky kako je?

Pusa svima!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

BarbyRI kakva je situacija?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo opet mog izvjestaja..opet cete se nacitat...
    ovo danas je bio rekord...dosla u 8 i pol na humanu,otisla bilo proslo 2 i pol....solidno...docekala dorucak,rucak,skoro pa i veceru tamo
    kad sam dosla javim se samiri ona me onako mrko pogleda i kaze ne znam oce vas primit moc dr jel je danas sam radi i za smiljanicu i vlasica,danas je takva spica.sta se moglo zakljucit i po cekaoni,jedno 20ak zena je bilo tamo kad sam dosla.oko 1h primi me dr,ja kazem napravite nesto jel cu puknut vise,danas je 64 dana kako nemam stvari...i on normalno ko i uvijek na utz me stavi,gleda gleda dugo.lijevo,desno pa se opet vraca,ovo mi je valjda najduzi utz bio....kaze ne mogu jednostavno vjerovat da niste prokrvarili,trebali ste odavno,vec su vam trebale i proc,ili ce pak doci svaki cas ali pripremite se da cete imat opci potop....ja njemu ma nek bude poplava samo da krenu..on se poceo smijat. kaze da mi je sluznica jako zadebljana.jajnici sve ok,ostalo isto,ciste prosle valjda od klomifena.ajde nesto bar dobro i kaze on nista obuci te se pa se vratite i kaze mariji dajte uputnicu nek ide betu vadit da iskljucimo i to pa cemo cekat stvari pa ponovit ginek hormone da se nije tu sta poremetilo kad tako steka.i kad bude beta gotova nek se vratim odmah,otisla vadit,molila ih da mi je hitno i rekli za sat vremena da ce bit,medjutim proslo je i sat i pol.moja beta 35.1ja ostala,nisam imala rijeci,bila frendica smenom,pocele joj suze ici...ja nista i dalje zbunjena skroz,necu se veselit nicemu jel sam se puno puta na kraju plakala....odem kod njega pokazem mu on zine onako,ja g apitam dr sta je to,sta to znaci?a on kao trudnoca mozda vrlo mala,ponovite u petak opet obavezno.vlastelica opet nema tamo do 10.5 bit ce vlasic i docentica.ne znam sta sad mislit...jos mu j govorim to mi se malo cini kad sam prolsi put bila,bila mi je 4683 beta...onda je jedna zena bila u cekaoni koja mi poslije govori da je njoj bila 24 samo i trudna je bila...A ne preostaje mi nego cekat do petka i molit se Bogu...e da pitao me imam li kakve neznake da ce mi doci,ja govorim ne bas osim sta me jucer i danas onako lagano probada ali vrlo malo i vec jedno 3 dana me sise bole na dodir...a ona kze zanimljivo to su simptomi..i zabor. sam mu reci vec jedno 3,4tj pisam svako malo,tjera me stalno na wc...
    eto mog izvjestaja,opet ste imale sta za citat....znate da s menom uvijek neka komedija....
    Vojvođanka ti si bila na transferu jutros,sjedile su 3 cure koje su isto imale,koja si ti?mislim da je jedna imala naocale? jos jedna cura vec na kraju oko 2 i pol kad sam se vratila me prepoznala sa kavice samo ne znam koja je...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svima!!!!!!!

Evo i mene... uživala sam ovaj vikend... čak je i palo prvo sunčanje na plaži... divota...
    a danas i jučer ova kišurina

Sumskovoce super i za nalaz i za bezbolni postupak...
    Vojvođanka bravo, sad samo ležati i neka se mrvica ugnjezdi...
    mare157 navijamo za folikuliće ....

Danas sam podigla hormone... vadila sam ih 4dc (jer mi je 3dc pao u nedjelju)
    FSH 7.1
    LH 12.7
    PRL 548
    TESTOSTERON 2.7

Da li su mi dobri hormoni??????????

Pusa svima.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •