Stranica 17 od 43 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

BarbiRI draga ti ćeš nas još iznenaditi kao nitko do sada! Beta!!!! A ti naručuješ M već tjednima, ma nema M za tebe, velika buša, to je stvar za tebe!
    Tigrical i Cranky ljubim vam te mrve male!
    Vojvođanka čuvaj mrve svoje i reci im da nema mrdanja slijedećih 9 mjeseci
    Mare sretno! Do neba sretno!
    A mi sve ostale nadalice neka nam je lijepo se družiti, širiti dobre vibre našim proljetnim nadama
    Mravak, za tebe draga ref. vrijednosti za hormone koje si navela:
    - FSH od 3,5-12,5 (ti 7,1 dakle OK)
    - LH od 2,4 do 12,6 ( ti 12,7 dakle malčice povišeno)
    - PRL od 102-496 (ti 548 dakle isto malčice povišeno)
    - Testosteron od 0,22 do 2,9 (ti 2,7 dakle OK)
    Na svakom nalazu iz laba pišu referentne vrijednosti, da si i sama možeš učitati nalaz. BTW nemoj se brinut za mala povišenja, i stres može isto utjecati na nalaz.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vojvođanka čuvaj sada svoju mrvicu, nadam se da će te obradovati za 3 tjedna

BarbyRi pa ti si još i trudna... s tobom dogodovštinama nikad kraja... ali mislim da ti ništa neće predstavljat problem ako si stvarno trudna... strpljivo isčekujem tvoju betu.

Sumskovoce dobro da je sada i ta pretraga iza tebe.... sretno ti želim u petak.

Tigrical još malo...

Cranky 1. ultrazvuk mi je sutra... i ti si nam blizu tigricel, kada ono piškiš?

Vita, Sara, Gizmos, Innu, Diabolica, Mare175 (sretan ti start ), Darkica, Magdalena i mravak pozdrav cure!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala sumskovoce !!
    Nisam bila sigurna da li su to vrijednosti vezane za 3dc jer ja sam vadila 4dc!!

19.05. imam konzultacije sa dr, Vlastelićem vezano za terapiju a mengu očekujem 24.05.
    .... jedva čekam da se i kod mene počne nešto dešavati i da se imam čemu nadati...

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

barbyRy pa ti si trudna ??????????????????????? mora biti da si imala intenzivnu kućnu radinost
    šaljem ti puuuuno vibri za duplanje bete
    ja sam bila ta cura s naočalama a ti koja si, možda sam te uspjela zapamtiti?

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

BarbyRi uljepšala si mi dan! Suuper! Pa to su neočekivane vijesti!
    Vojvođanka neka se mrva ugnjezdi! Ostalim čekalicama veliki pozdrav i poljubac!
    Sumskovoće drago mi je da da je HSG prošao u najboljem redu i da je sve ok!
    Svima sretno i

ps: ja sam, valjda od ovog vremena

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI držim fige za petak i da se beta dupla! Da nema tebe na ovom PDF-u bilo bi dosadno, stvarno nas uvijek iznenadiš!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pozdrav svim curama i šaljem vibrice za sve koje ih trebaju...a POSEBNO našoj Barby...stvarno da je nema trebalo bi ju izmisliti, e Barby pa nek ti je sa srećom, baš mi je drago, vibram da je to to i da mrva već raste ispod !

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    sad čekam da se moj borac ugnjezdi
    beta 17.05.
    Draga milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da 17.05. bude sretan dan

BarbyRi woouuw s tobom stvarno nikad dosadno. Šaljem ti milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti petak bude sretan dan

Tigrical milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sve znaš

Dani nek ti sutra kaže da si krcata folikulića

Svima ostalima želim odlične nalaze i sretne početke

Ja sam i dalje standardno. Jedva čekam kavicu

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala cure! joj ko ce docekat petak...citala sam malo pise da tako mala beta obicno bude biokemijska trudnoca ili vanmaternicna..nadam se da nece biti tako..a gledala sam i vrijednosti bete,pise da do 5 nema trudnoce,od 5-25 je trudnoca li-la moze opstat a i ne mora,najcesce ode,a iznad 25 na dalje da je sigurna trudnoca...sad sve ovisi kako ce se dalje razvijat situacija...jel zna tko nekog ko je imao tako niske vrijednosti bete a na kraju bilo sve ok?mozda tu na forumu?
    tigrical evo vidis da nema mene ovako dosadne ko bi vas zabavljao?
    Vojvođanka ja sam sjedila preko puta tebe ispod prozora odmah.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

oprosti barbyRy ali sjedilo vas je bar 10 cura preko puta mene.....kako si bila obučena? uostalom, dođi na kavu pa će mo se upoznati

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

barbyRI držim fige za petak da se beta dupla. Nemoj se zamarati sa vrijednostima bete, sada moraš biti smirena i opuštena.
    tigrical, cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    vojvođanka ~~~~~~~~~~~~~~da se mrvica dobro ugnjezdi
    dani82, mare157 sretno cure
    Puse svima

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

oprosti barbyRy ali sjedilo vas je bar 10 cura preko puta mene.....kako si bila obučena? uostalom, dođi na kavu pa će mo se upoznati
    ako budem mogla hocu...
    imala sam obucenu crnu trenirku i ispod lila majicu

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

barbyRI i meni si uljepšala dan...samo neka se Beta dupla i neće biti nikakvih problema (naježila sam se kao kad sam Dani82 dizala nalaz Bete)
    Vojvođanka ~~~~~~~~za tvoju mrvicu
    Cranky, Tigrical mislim da vam se i ponekad štuca koliko na vas mislim da konačno javite dobre vijesti
    Dani82, mare157 sretno drage moje
    Vita baš sam sretna što sam te danas srela
    Svima ostalima šaljem veliku pusu i veselim se kavici.

Ja sam ipak odustala od amniocenteze jer mi je nuhalni nabor u 13. tjednu normalnih 2mm, nema nikakvih indikacija da bi bilo nekakvih genetskih poremećaja jer ipak sam jednom rodila zdravo dijete, u familiji nemam nikoga sa Downom ili nekim drugim sličnim bolestima, nalaz UZV-a je super...samo ću za svaki slulčaj otići u 15. tjednu na Zavod za bilogiju na Medicinski fakultet provjeriti krv. Ma ne dam da me nitko pika u trbuh....a i vidim da niti jedna cura sa MPO-a nije išla na Amnio baš zbog toga što se tako teško dođe do bebuline. Nadam se da niti jedna od vas neće biti u takvoj nedoumici kad bude trudnica kao ja ovih dana.....jedva čekam kavicu u subotu da se malo opustim!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 tebi je bila oko 40 beta jelda?ali si prokrvarila na kraju,kako je ono bilo?
    diabolica ja isto nebi na amnio isla,cula sam da to zna biti zeznuto....ako ti je drugo ok sigurno je sve u redu.znam 2 zene koje su isto morale na amnio jel su blizu 40te radjale i potpisale su da ne idu...i eto danas imaju veliku,zivu i zdravu djecicu i kazu da im je drago da nisu pristale

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sara38 ide u postupak ovaj mjesec, jupi!!!

Cure, kako ste?
    Pusa svima!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobro jutro svima želim.
    Najprije se želim javiti našoj BarbyRI i riješiti je misterije tko je ta cura iz čekaonice koja joj se javila. Pa eto Barby ponovit ću ti kao i jučer da se lijepo opustiš, miruješ i vidjet ćeš, beta će narasti do petka.
    Mare i Dani82 želim vam uspješan start.
    Tigricel i Cranky izdržite još malo, bit će sve ok.
    Vojvođanko čuvaj svoju mrvu i idući tjedan želim te sresti u KBC sa velikom betom.
    A samo usput želim reći da bih trebala početi i ja ovaj vikend sa kombinacijom klomifen i gonal.
    Velika pusa svim curama!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tigrical BOK! Lete leptirići po trbuhu? Nestrpljiva? Držim ti fige da sve bude OK i da nas sve obraduješ ogromnom betom
    Dani82, Mare, Sara38, SVIMA nek je sretno i dobitno
    Magdalena ne biti tužna, proći će ovo vrijeme ludo i sve će se vratiti na mjesto.
    Kod mene još očekivanja i milijun misli...hoće li s-gram biti bolji/ lošiji/ isti? Hoće li MM imati OK hormone....kako će sve to skupa s nama ispasti... Mora da je vrijeme krivo jer me ponovo sve brige ovog svijeta muče.
    Postoji li forum na kojem bih mogla napisati sve budalaštine koje mi prolaze kroz glavu, sva glupa pitanja na koja ne postoji odgovor i sve strahove koji se jedan po jedan, pokazuju bezrazložnim i neutemeljenim?
    Tamo bih najradije deponirala sve te viškove, sve te negativnosti i odlučila se biti lakša, bar na sat-dva, par na pola dana...
    Barby javi svoje dogodovštine - daj nas iznenadi...
    Mare kako si od kad si pikalica?
    Mravak - da li je TM napravio hormone? Kakvi su?
    Cranky i Vojvođanka - puse do neba!
    Tigrical draga, daj da ova mrva ostane kod tebe....od srca puno ~~~~~~~~~~~~za vas dvoje

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sumskovoce ne znam da li je ovo što osjećam leptirići po trbuhu ili grčevi od dolazeće M , ali hvala ti na vibrama

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sara38 super za raniji start!!!!!!!!
    koliko me je tvoja vijest razveselila toliko sam se i rasp...... na milinovića i njegov zakon, štednju, nedostatak ljekova grrrr...... jer me je dr. vlastelić htio odgoditi 1 mj. zbog nedostatka decapeptila i da sam ga poslušala svejedno bi završila na istoj stimulaciji klomifen+gonal...........nadam se da ćeš ti puuuuuno bolje reagirati na takvu stimulaciju od mene jer sam ja ipak imala samo 2mjeseca pauze
    barbyRy ne sjećam te se, ali s obzirom u kakvom sam stanju bila jučer mogla si imati i rogove neznam da li bi te registrirala
    diabolica odlučili ste hrabro!!! na osnovu svega što si nabrojala nemaš mjesta nikakvoj brizi

meni je transfer jučer bio "malo" nelagodan, iskusila sam klješta od tigrical i doktor se dosta mučio da mi pod kutem uvede cjevćicu (ja sam škripala zubima) e sad jučer sam cijeli dan imala napetost u stomaku da sam nakraju popustila i popila četvrtinu normabela da opustim mišiće, danas ista situacija a nisam neki fan ljekova pa neznam na koji način da se opustim niti koliko dana me može takvo stanje držati, sva sam u grču.....

jedva čekam kavicu.............

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Sumskovoce ne znam da li je ovo što osjećam leptirići po trbuhu ili grčevi od dolazeće M , ali hvala ti na vibrama
    ti poznaješ svoje tijelo najbolje - što ti intuicija govori????
    meni odgovori na životne dileme često dolaze ujutro dok sam još snena, nisu svaki puta ugodni ali su istiniti

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni odgovori na životne dileme često dolaze ujutro dok sam još snena, nisu svaki puta ugodni ali su istiniti
    Meni ujutro samo dvije stvari padnu na pamet: 1. stavi hladnu masku na oči protiv podočnjaka 2. jesam li sigurna da nije danas subota, pa da ostanem spavati?!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moje tijelo zna samo grčeve od M

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

onda dobro
    imala si jednu trudnoću zato sam mislila da poznaješ svoje tijelo

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

onda dobro
    imala si jednu trudnoću zato sam mislila da poznaješ svoje tijelo
    Misliš na vanmaterničnu? Nisam onda imala simptome, samo M koja je trajala i trajala

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Trudim se ne bluziti, ne ide mi baš od ruke.... trebala bih biti pozitivnija, kao što sam do sada bila, ali, ali....valjda se psihički pripremam na loš nala s-grama...a tako bih voljela da sam u krivu....
    Dogovor sa MM-om je pao: ako je s-gram bolji idemo kod Vlastelića da nas stavi u red čakenja za IVF u KBC Rijeka, i cijelo ljeto keks na eks... ako je s-gram isti i/ili lošiji zovem Reša da nas stavi na čekanje
    već u 6. mjesecu, možda 7. ako mi tako padne ciklus. U svakom slučaju odlučila sam da se nešto radikalno mora poduzeti, da želim pokušati čim prije jer mi je čekanje već odavno dosadilo...
    Jučer mi je dr. iz Pule rekao da je lako biti pozitivan dok su nalazi jedan za drugim savršeni, neka s mužem raščistim da je šansa za uspješnu oplodnju po postupku 25% i da budemo spremni na negativnu betu, neuspjeli pokušaj i tugu nakon toga...
    Naravno sve je to bilo nakon što sam se žalila da se u Rijeci čeka dosta dugo i da nema terapije koju žene trebaju. Neznam da li je branio čast KBC-a ili sam mu samo digla tlak...ali zaboljelo je to njegovo upozoravanje. Znam da je rekao istinu i da se na sve
    moram pripremiti, ali čemu lomiti mi moja blesava, optimistična, naivna krila koja me drže pribranu i fokusiranu samo na cilj... Čini se da još nisam niti prešla preko saznanja da zaista trebam MPO...
    Vidjet ćemo....bit će bolje!
    Tigrical - ne još žuriti sa zaključcima...rano je...imaš još 4 dana do odgovora...Mantraj!!!! Afirmacije!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pozz cure!!
    Evo mene s folikulometrije, jedan dominantni folikul 11x12mm, ima ih još nekoliko ali su manji, u četvrtak sam ponovno tamo.
    BarbyRi ja ti baš i nisam najsvjetliji primjer jer je kod mene na kraju bila biokemijska (stvari sam dobila tek nako 10 dana od poz.ß)... nadam se da će tvoja priča dobiti bolji emilog.
    Sumskovoce no sikiriki ... nemaš ništa od toga, stvari su kakve jesu i tvoje gubljenje živaca neće pridonijeti tome da budu ni bolje, ni gore.
    Diabolica mislim da si dobru odluku donijela.
    Tigrical nadam se da su imak leptirići!
    Sara super za start!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    A samo usput želim reći da bih trebala početi i ja ovaj vikend sa kombinacijom klomifen i gonal.
    Yees
    Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ujutro samo dvije stvari padnu na pamet: 1. stavi hladnu masku na oči protiv podočnjaka 2. jesam li sigurna da nije danas subota, pa da ostanem spavati?!
    ovo me tako na mene podsjeća
    Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene s folikulometrije, jedan dominantni folikul 11x12mm, ima ih još nekoliko ali su manji, u četvrtak sam ponovno tamo.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sumskovoce nemoj bit tužna, sama si rekla "pozitiva i afirmacija"

Ja sam 8dpo i sad mi se polako počinje budit onaj glupi crv kako ga mrzim. A ovi utrići.... ja sam ko drogirana od njih (kombiniram oralno i vaginalno jer mi je tako zgodnije)

Puse svima koje nisam nabrojala

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vidim da se svašta ovdje dešava
    barbyRI ja se nadam najboljem
    vojvođanka sretno ti bilo sa bebicom u bušici, nek se primi da nas razveselite
    sumskovoce tvoja je reakcija sasvim normalna i itekako je normalno da te svako toliko neš razljuti. nedaj svoj pozitivan stav, a tek ste na početku, itekako će biti uspona i padova, koliko god pozitiva bila uključena boli i bolit će...toga moraš bit svijesna. a možda i neće...možda sve uspije iz prve pa uđete u onaj mali postotak onih koji uspiju iz prve, ima i takvih nisu izmišljeni, ja poznajem barem tri para...život je nepredvidiv!
    svim ostalim čekalicama i pikalicama . uskoro ću i ja biti na startu...izvijestiti ću obavezno!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Samo da pozdravim!!! Pročitala sam sve, svašta se izdešavalo, a najjaća mi je

Barby Ri!!!Joj draga nek ti je sretno, od sveg srca želim!!!
    Hvala svima na vibrama i željama
    Dani super za tvoje folikule, još će se koji naći, vidjeti ćeš!!!

Ja sam vam luda ko vrijeme. Ma šta ko vrijeme?? Gora sam od vremena. Malo sam koma, malo super sretna, malo na rubu samoubojstva. Nije mi 1.put bilo tako od klomifena... Sad je ludilo!!! Radim, a pola toga zaboravim, sve postove sam pročitala, a nemam pojma šta sam pročitala... Ludilo!!
    Znam samo da idem u petak na folikm.
    Sretno svima suborke moje drage!!!
    Posljednje uređivanje od mare157 : 04.05.2010. at 16:11

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Barby Ri .... tebi zelim svu srecu kad budes ponavljala betu. Neka se pravilno izduplala i neka bude b*e*t*u*r*i*n*a!!! Ne bi sad mogla prstom uprt u pravu osobu ali koliko me sjecanje sluzi bilo je slicnih slucajeva sa sretnim zavrsetkom. Po meni, bitno je da raste a s obzirom na to koliko cekas mengu, sam dragi Bog zna kad si ostala trudna tako da ti do petka nitko ne moze dati pametan odgovor. Ja ti drzim fige da je rana trudnoca i da bude skolska do kraja.

Tigrical .... tako sam i ja imala grceve od petka a u ponedjeljak pozitivna beta... jos sam se setala po snijegu za vikend i cuda izvodila naokolo jer i tako nisam trudna, pa dobit cu svaki cas.... i test nisam htjela popiskiti jer mi je bilo zao 100 kunelica ... mos mislit iznenadjenja kad sam vidjela betu. Eto, tebi vibram za isti scenarij.

Dani, Sara ... vama figice idu da sve prodje okej, da folikuli budu sto veci, js sto kvalitetnije, tulum u labu lud i da se vase mrvice fino ugnijezde na slijedecih devet mjeseci.

Vojvođanka .... mazi busu !

Cranky, Vita, Innu, Sumskovoce, jooj cure hrpa vas je...tko ce vas sve pobrojati... svima veliki pozdrav i postanite sto prije trbusaste!

Diabolica , trudnice nasa

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Drage forumašice,

danas sam tek vidjela ovaj topic i baš mi je drago da postoji jer se i ja sutra idem prijaviti na Humanu reprodukciju u KCB Rijeka. Situacija je ovakva - mm je dijagnosticirana oligoasthenozoospermija. Sa mnom je izgleda sve u redu, bila sam kod ginekologice nedavno, radila mi je i folikulometriju po prvi put, sve ok, napravilaa mi je na moj zahtjev i test na klamidiju, i to je sve ok. Inače, 1,5 god. pokušavam zatrudnjeti. Sad mi je ginek. dala uputnicu za Humanu reprodukciju, uputna dijagnoza - sterilitas PRIM, a traži se - Vaš pregled. Uopće ne znam što da očekujem. Ginek. mi nije baš neka od objašnjavanja, a meni bilo neugodno previše ispitivati. Molim savjet od vas iskusnih.....i neka vam je svima sa srećom.
    Posljednje uređivanje od ranga : 04.05.2010. at 17:01

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svima!!

Sumskovoce
    MM nije radio hormone jer ih doktor nije tražio ... svi naši nalazi su kod dr. i sada čekamo moju M koja je daleko.... na kraju mjeseca... pa krećemo u postupak... nadam se da ćemo krenuti jer sa KBC Rijeka se nikada ne zna..... I ne daj se da te omete onih 25% jer i ja sam na svom oblaku i ne dam se... maštam o pozitivnom beti...

Sara super za start i ja se nadam da će mi moj start doći što prije

ranga želim ti sretno!! nemam baš puno iskustva kao druge cure na forumu ali mislim da će te prvo pregledati ultrazvučno i poslušat tvoj problem, obavezno ponesi svu dokumentaciju (nalaze) koje imaš !!

diabolica odlučili ste hrabro!!! na osnovu svega što si nabrojala nemaš mjesta nikakvoj brizi... mislim da bi i ja tako odlučila... jer ti oni s tom pretragom ne mogu potvrditi dijagnozu 100 % (znam) ... čak ni 90 %(mislim) ...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro svima želim.
    Najprije se želim javiti našoj BarbyRI i riješiti je misterije tko je ta cura iz čekaonice koja joj se javila. Pa eto Barby ponovit ću ti kao i jučer da se lijepo opustiš, miruješ i vidjet ćeš, beta će narasti do petka.
    Mare i Dani82 želim vam uspješan start.
    Tigricel i Cranky izdržite još malo, bit će sve ok.
    Vojvođanko čuvaj svoju mrvu i idući tjedan želim te sresti u KBC sa velikom betom.
    Velika pusa svim curama!
    a tako znaci ti si ta....nikad ti nebi dala toliko god,sad vidim u potpisu koje si godiste...znaci pocinjes sa postupkom ovaj mj,bas mi je drago.zelim ti puno srece!
    jesi jucer jos dugo cekala?ono je bila luda kuca....

mene danas cijeli dan svako toliko probada u trbuhu,ne znam sta bi to znacilo...a sigurno ce doc sad bas kad ne bi trebala,kad nije do sad ni ne mora...is,is,is!!!! jucer mi je vlastelic rekao da ako dobijem do petka bolove odmah da se javim u bolnicu...zasto je to rekao ne znam,ali sve mislim mozda misli da nije vanmaternicna ili sl ali me nije htjeo strasit unaprijed...jos bi mi samo to trebalo...
    joj ko ce docekat taj petak,sad mi nece nikako doci..a jos cekat oept cijelo jutro da bude beta gotova pa opet na humanu javit se...opet sam cijeli dan tamo...bila sam jutros po uputnicu kod moje ginek za betu vadit,cekala samo 2h...

tigrical i ti u petak ides vadit betu jelda?ajde pa cemo skupa grist noktice....
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 04.05.2010. at 18:33

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije mi 1.put bilo tako od klomifena... Sad je ludilo!!! Radim, a pola toga zaboravim, sve postove sam pročitala, a nemam pojma šta sam pročitala... Ludilo!!
    Znam samo da idem u petak na folikm.
    Joj draga razumijem te potpuno i meni je prvi put bilo super, a kasnije koma
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak

ranga ako se sutra ideš prijavit onda ćete samo naručit kod nekoga. E sad, moj savjet, dr Vlastelić ili Vlašić = super, samo ne daj da te dodijeli docentici Smiljan.
    A ako si se već prije naručila pa ideš na konzultacije onda ćete vjerojatno samo popričat, eventualno UZV pregled. Sretno i nadam se da nećeš dugo pohodit humanu.
    Pridruži nam se na kavi u subotu

BarbyRi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Vojvođanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nadam se da nisam nikog zaboravila

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

evo cure moje da vas malo razveselim!!! dvije pune god. svaki mjesec sam dolazila , prolazila kroz humanu !!! plakala vristala iscekivala i onda u drgom pkusaju IVF rodila prekrasnu curicu 02/2010!!!! zato budite hrabre i uporne jer roda ce i vas posijetiti kao i mene!!!! posebno sam zahvalna svo osoblju humane na strpljenju i veselju samnom !!!! BUDITE UPORNE!!!!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

curke, vi koje niste došle do transfera nakon uvođenja zakona - pobrojimo se

http://forum.roda.hr/threads/55519-m...e-POBROJIMO-SE

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj orhidea prvotno napisa Vidi poruku
    evo cure moje da vas malo razveselim!!! dvije pune god. svaki mjesec sam dolazila , prolazila kroz humanu !!! plakala vristala iscekivala i onda u drgom pkusaju IVF rodila prekrasnu curicu 02/2010!!!! zato budite hrabre i uporne jer roda ce i vas posijetiti kao i mene!!!! posebno sam zahvalna svo osoblju humane na strpljenju i veselju samnom !!!! BUDITE UPORNE!!!!
    Orhidea, od srca ti cestitam na prekrasnoj maloj princezici! Vjerujem duboko u srcu da cu jednoga dana, nadam se cim prije, i ja u zagrljaju drzati svoju mrvicu. Pusa ustrajnoj i hraboj mami i njenoj djevojcici

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

orhidea dobrodosla! i cestitke na maloj princezici,sad moramo imati jos vise nade....

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

orhidea divne vijesti, znači da nisam sama...statistike su stvarno koma...jedva čekam da mi se netko pridruži iz "moje generacije" trudilica!
    barbyRI, tigrical, cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~za petak!
    dani82 bit će to dobitna kombinacija ovaj put, vidjet ćeš!
    vojvođanka za tvoju mrvicu
    ranga sretno na tvom putu do bebača!
    Svima ostalima pusek od trudničice!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja nikako sve stici samo da znate da sam tu i da vas cak uspijem i procitiati ali pisati rijetko stignem, htjela sam vam svima zavibrirati do neba da sto prije postanete majke evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ necu nigog nabrajati drž te se zenskice moje.
    i da Diabolica draga meni je isto doktor Vlašić preporućio probir i rekao da je rizik 1 posto da mogu izgubiti bebu a ja sam mu na to rekla da ja nista ne zelim riskirati nema tih novaca na ovom svijetu sto bi me natjeralo na to tako da ja nisam isla samo to sam ti htjela reci mazi busu i uzvaj!!!! Ameli <3

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jutro žemskice... jučer sam imala jedan stvarno jureći dan pa nisam s vama stigla podijeliti jedan razgovor iz čekaonice na humanoj. Mene je taj razgovor osobno vrlo uznemirio jer mi je na neki način otvorio oči...
    Kao i obično čekala sam od 7 i 30 do gotovo 9 i pol čekajući na folikulometriju pa su kroz čekaonicu prodefilirali razne žene i parovi, među njima cura koja od 13 js nije dobila embrij. Stigao je i par koji je došao u nadi da se njihov embrij, koji se prekasno počeo razvijati, ipak uspio poduplati (rekli su im da se ne nadaju previše, nisam ostala toliko dugo da saznam je li do transfera došlo). Inače mislim da od 3 js dvije su se prestale razvijati ili se nisu oplodile (nisam potpuno sigurna jer ja nisam razgovarala sa tom djevojkom već sam cijelu priču načula.)... Nešto kasnije stigla je i mlada trudnica kako bi se naručila za pregled... to joj je druga trudnoća, 6 mjeseci nakon rođenja njihova sinčića uz pomoć mpo-a ona je prirodno ostala trudana... prekrasno.
    Ono što je mene šokiralo i zgrozilo je bilo to što se poveo razgovor na koliko besplatnih postupaka imamo pravo... mlada je trudnica mislila da je riječ o 3 postupaka, cura koja je čekala hoće li do transfera doć nije bila sigurna ali je zato njen suprug rekao da misli da sada imamo pravo na 6 besplatnih postupaka... to je u njihovom razgovoru naišlo na oduševljenj ..."ma super, pa to je odlično" .... nisam mogla vjerovati onome što čujem.
    E sada vi meni recite drage moje suborke, kako će naše patnje i boli razumijeti neki ljudi kojih se mpo ni ne tiče kada i oni koji imaju problem s plodnošću nemaju pojma koji i kakvi su zakoni koji se vežu direktno za njihovu problematiku. Kakvo smo mi to društvo kada nismo nimalo zaintresirani za događanja koja nam određuju živote. Kada ovako nešto čujem nimalo se ne čudim situaciji u kojoj nam se nalazi država ... Razočarala sam se jučer.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobro jutro curke!
    Orhidea, draga, hvala ti na prekrasnom postu! Drago mi je za tebe i tvoju malenu srećicu! I mi ćemo tako, još samo malo...
    Ranga - spremi se na razgovor sa dr., na masu uputnica i borbu za napraviti nalaze. Vjerojatno će ti slijedećih 3 mjeseca proći ganjajući nalaze, pretrage i specijaliste. Ništa strašno, očekuj da ćeš raditi hormone ta tebe i TM, briseve isto za oboje, ti HSG, on novi s-gram, možda ćeš se kao i ja morat vratit 30 godina unatrag i mjeriti bazalnu temperaturu. Hrabro kroz prve korake! I dobro nam došla na forum!
    Barbi RI- petak je blizu, doći će za tren, a dok ne dođe, molim te primi tonu dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za ogromnu BETU!
    Vojvođanka, Tigrical i Cranky - i vama tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Darkice kako idu tvoje pretrage?
    Dani82 i Mare - neka je sve u najboljem redu....za velike folikuliće i što manje ludila od terapije...
    Mravak, Kikica, Loks, Magdalena - neka nam prođe još jedan dan veselo i u nadi!
    Dani82 - znam da zvuči šokantno da su ti ljudi tako malo informirani, ali možda su na početku, možda nisu još stigli sve informacije skupiti, tko zna? Ni meni nije 100% jasno kako i šta, nisam se baš intenzivno bavila zakonom o MPO (znam da nije za pohvalu) i svako malo me nešto iznenadi. Kad sam tek počela, šokiralo me to da nam se vraća novac po putnom nalogu (pozitivan šok) jer sam uvijek išla kod privatnika i nije mi nikad nitko vratio ni lipe, nije mi ni palo na pamet da će mi itko dati koju kintu....
    Zatim sam pročitala šta se dogodilo Vojvođanki - nemaju terapiju već daju zamjensku, ono što imaju, pa koji im je vrag! Kako nemaju terapiju!?! Zatim psihološka savjetovanja, dvosatni razgovori i test. Kako se ponašaju prema ženama koje su izgubile bebu - čekanje pored hrpe trudnica. Iz svega navedenog mogu ti reć da je MPO iscrpna tema koju ne možeš tek tako apsolvirati, zakon je važan, ali on je samo jedna karika u lancu. Vjerujem da će svi parovi koji trebaju MPO doći do trenutka kad će uzet taj zakon i proučit svoja prava, a prije tog trenutka će proučavati nešto drugo, isto tako važno.
    Ja vjerujem u solidarnost nas MPO parova, život nam je dao taj križ da ga nosimo na putu do roditeljstva i teško je svakom paru na svoj način. Vjerujem da bismo si trebali pomoći, koliko god neupućeni/smotani/ zbunjeni da jesmo postoji netko tko je sve to prošao i tko nam može pomoći. Drugi put draga, predlažem da uletiš u spiku i kažeš ljudima šta mogu i kako, zamisli: možda je sudbina tebe namjerno tamo smjestila da bi mogla odgovoriti na njihova pitanja i dvojbe.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro žemskice... jučer sam imala jedan stvarno jureći dan pa nisam s vama stigla podijeliti jedan razgovor iz čekaonice na humanoj. Mene je taj razgovor osobno vrlo uznemirio jer mi je na neki način otvorio oči...
    Kao i obično čekala sam od 7 i 30 do gotovo 9 i pol čekajući na folikulometriju pa su kroz čekaonicu prodefilirali razne žene i parovi, među njima cura koja od 13 js nije dobila embrij. Stigao je i par koji je došao u nadi da se njihov embrij, koji se prekasno počeo razvijati, ipak uspio poduplati (rekli su im da se ne nadaju previše, nisam ostala toliko dugo da saznam je li do transfera došlo). Inače mislim da od 3 js dvije su se prestale razvijati ili se nisu oplodile (nisam potpuno sigurna jer ja nisam razgovarala sa tom djevojkom već sam cijelu priču načula.)... Nešto kasnije stigla je i mlada trudnica kako bi se naručila za pregled... to joj je druga trudnoća, 6 mjeseci nakon rođenja njihova sinčića uz pomoć mpo-a ona je prirodno ostala trudana... prekrasno.
    Ono što je mene šokiralo i zgrozilo je bilo to što se poveo razgovor na koliko besplatnih postupaka imamo pravo... mlada je trudnica mislila da je riječ o 3 postupaka, cura koja je čekala hoće li do transfera doć nije bila sigurna ali je zato njen suprug rekao da misli da sada imamo pravo na 6 besplatnih postupaka... to je u njihovom razgovoru naišlo na oduševljenj ..."ma super, pa to je odlično" .... nisam mogla vjerovati onome što čujem.
    E sada vi meni recite drage moje suborke, kako će naše patnje i boli razumijeti neki ljudi kojih se mpo ni ne tiče kada i oni koji imaju problem s plodnošću nemaju pojma koji i kakvi su zakoni koji se vežu direktno za njihovu problematiku. Kakvo smo mi to društvo kada nismo nimalo zaintresirani za događanja koja nam određuju živote. Kada ovako nešto čujem nimalo se ne čudim situaciji u kojoj nam se nalazi država ... Razočarala sam se jučer.
    Uh, kako te potpisujem!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tigrical i ti u petak ides vadit betu jelda?ajde pa cemo skupa grist noktice....

Da, idem u petak...ne mogu više izdržat

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage cure, kopiram link koji je malo niže, pa ako ima zainteresiranih:
    http://forum.roda.hr/threads/55534-I...es-na-Plitvice!
    Draga tigrical~~~~~~za petak
    naravno ~~~~~i za barby
    Svima sretno!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma cure moje štos je u ljudskoj prirodi.....većina ljudi misli ako neznam nije mi ništa!!!!! s koliko cura sam samo pričala u čekaonici koje su mi rekle - ja ne želim znati ništa o postupcima, to mi je komplicirano (čitaj strah me je), ono što mi dr. kaže ja napravim i drugo me ne interesira! - KATASTROFA - kako može neko ne želiti znati što se dešava s njenim tijelom???? a sljedom toga ne žele znati niti što se dešava sa zakonom....jer kao što sam rekla - ako neznam onda me ne boli, onda nisam bolesna, plutam gdje me voda nosi.....
    a tek ljekovi i stimulacije, dr. kaže da imaju loša iskustva s inekcijama pa joj preporuča klomifen a ona sva sretna što se brine o njenom zdravlju, jer eto daje joj bolju terapiju?????! Ona sretna a ja pizzz...
    Na kraju se pitam kojoj je bolje, onoj koja nezna ili meni koja znam?
    šumskovoće pitala sam te nešto na pp
    orhidea čestitam na bebici
    dani28 vibram za tvoje folikulićeeeeee
    željno iščekujem taj petak i dvije velike bete

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo da se malo priključim razmijeni riječi sa pametnim glavicama. ja čitajući sve ovo mogu samo reći da se sa svakom od vas slažem, pa šta god koja rekla. ne da nema svoje mišljenje i da ne razumijem ili ne želim razumijeti ili me ne zanimaju stvari, već vraćam misli u natrag, koliko već prolazimo kroz sve i sigurna sam da je moja glava razmišljala svašta. i pozitivno i negativno, i sa divljenjem i žaljenjem, pa se nadam pa padam u najdublju depru, pa okrivim pa dajem opravdanja, pa razmijem nešto a drugi dan razmijevanja nema i mali milion svakakvim nekakvih misli, situacija i razmišljanja. želim samo reći da je svima nama suđen prolazak kroz određene situacije u životu, bilo da smo u mpo ili ne. ima i onih koji boluju od raka, srčanih mana, plućnih bolesti, ima svega nažalost. nama je ovo najbolnije kao što netko drugi pati zbog nečeg drugog. još uvijek ostajem pri mišljenju da je zakon loššš, katastrofalannn, ali i pri mišljenju da stručni kadar u bolnicama ipak daje sve od sebe, jer ko zna kako bi nam tek bilo da nije tako. i oni su ljudi, imaju dobrih i loših dana i mana, a protiv zakona i vodećih ne mogu. iz iskustva znam da je nemoguće, možeš se ti na glavu postavit al ako oni od gore ne daju nemaš mogućnosti. i zato boriš se i radiš sa onim čime raspolažeš i na kraju ispadne za drugu stranu jako malo, a svoj vlastiti život posvetiš tome. novaca nema i to je taj najužasniji dio, naši vodeći su dno dna jer ih nimala ne brigamo mi, ljudi, građani zemlje koju bi oni trebali najviše voliti, poštivati i voditi ka dobromu. moj zaključak- cure moje drage, suborke i najveća podrška u najtežim trenucima. jedino se mi koje smo u istom "košu" možemo razumijeti i zato držmo se skupa, šaljimo si pozitivne vibre i misli i izmijenjujmo iskustva. na svakoj situaciji i greški čovjek nešto nauči i svatko svoj teret ima. a naš će nama biti lakši ako ga dijelimo međusobno. svačiji je život jedna priča, a najvažnije je da priča ima sretan završetak..."i živjeli su sretno do kraja života".
    nek mi oproste svi na ovako dugom postu...nadam se da nisam istlačila!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vojvođanka imaš PP. Što se neznanja tiče, djelomično se slažem s teorijom da što manje znam, to mi je bolje. Počela sam čitati rasprave o tome da li transfer 2 ili 3 ili 5 dan, pa razlika između marule, blastociste itd (nisam razumijela ništa )
    i shvatila da još uvijek nije to za mene. Odlučila sam u 1. postupak ući puna neznanja, želim znati što više o protokolu, o samoj proceduri postupka i tehničkim detaljima, ali biologija neka ostane neotkriveno područje. Za Zakon, da OK, glupo je ne znati, a tiče te se, barem osnove...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    a tako znaci ti si ta....nikad ti nebi dala toliko god,sad vidim u potpisu koje si godiste...znaci pocinjes sa postupkom ovaj mj,bas mi je drago.zelim ti puno srece!
    jesi jucer jos dugo cekala?ono je bila luda kuca....
    BarbyRI to što se tiče godina, to ti je od hormona. Sljedeći tjedan ću izgledat još mlađe, he. he. Ma zezam te. Nisam iza tebe još dugo čekala, a tebi želim u petak veliku betu, a isto tako i mojoj Tigricil pa da feštamo na kavici. Pusa

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

joj cure jedva cekam taj petak...jutros se probudim zgaravica za poludit,udavi me,neka mucnina valjda od te kiseline..sise me jos jace bole,pisam ko nenormalna svako malo....ne znam sta da mislim....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •