Stranica 18 od 43 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo samo dio članka http://www.vecernji.hr/vijesti/sedam...-clanak-135540

"No, da je još prerano donositi konačne sudove – situacija nije katastrofalna ni izvanredna – pokazuje i iskustvo u riječkom KBC-u. Ravnatelj prof. Herman Haller rekao nam je da su dosad odmrznuli 11-12 jajnih stanica te da su vraćene tri ili četiri oplođene jajne stanice.
    – Te se brojke svakodnevni mijenjanju, ali vjerujemo da ćemo uskoro imati i prve trudnoće nakon odmrzavanja jajnih stanica. Nakon početnih neuspjeha, moji mi biolozi kažu da su metodu zamrzavanja jajnih stanica svladali te da je uspješno primjenjuju. Rezultati u dijelu svježeg embriotransfera, a znamo da se smiju oploditi do tri jajne stanice, slični su kao prije zakona – kaže prof. Haller.
    Napominje također kako problema s lijekovima za stimulaciju ovulacije nemaju jer se više ne plaćaju iz bolničkog proračuna pa se mjesečno obavlja nešto više postupaka nego prije, time je i lista čekanja kraća i iznosi oko mjesec dana."

Moooliiiiim

Komadi jeste za to da se skupimo pa odemo na te Plitvice j*** im mater lažljivu?
    Skupimo se više nas po autu pa podijelimo troškove.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Barby pokušaj ne mislit, ako već moraš mislit, misli pozitivno. Rekla si da se već osjećaš kao u 9. mjesecu trudnoće, daj bože da ti feeling potraje još kojih 9 mjeseci
    Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ti šaljem za veliku betu prekosutra.
    Ja danas zvala humanu i dobila termin za konzultacije 20/5/2010 oko 12 sati. Superiška! To tad ću imat sve nalaze i moći ću se dogovoriti da nas stavi na listu čekanja...
    Još samo da s-gram sutra bude OK....

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sumskovoce ako ti kaže da moraš čekat više od mjesec dana pokaži mu citat ravnatelja bolnice

I ja isto čekam mjesec dana... od 2. mjeseca do 9. mjeseca... kako ono ide 2+2+2=1
    Aha, pa da, kako sam glupa, jedan mjesec, a ja mislila da je duže

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bilo bi najbolje da isprintam članak i kažem mu da želim u postupak slijedeći mjesec, pa nek se oni (doktori - ravnatelj bolnice) dogovore međusobno.
    Ljuta sam jako na njih, a danas dolazim doma mužu donijeti marendu i reći mu o člancima koji su me totalno iznervirali, kad on cool skroz kaže mi :" Šta se zamaraš s čekanjem i lijekovima, znaš ti ženo kakve su gužve ljeti u Rijeci? Dok se oni smisle mi ćemo već čekat slovensko dite. Niš se ti ne brini. " i ode dalje svojim poslom.
    Pa da mi je muški mozak samo na jedan dan, ne nervira se, ne brine se oko s-grama, hormona, redova, sestri i doktora, Milinovića i zakona. Zanima ga samo gdje možemo pokušati postat roditelji i da li imamo dovoljno novaca za to.
    Blago njemu!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure jel istina da im manjka lijekova za postupak,tj. da ih nekad nemaju?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moje evo i mene.. pozdrav svima....

sumskovoce i MM je isti takav.... da mi je muški mozak samo na jedan dan, ne nervira se, ne brine se oko s-grama, hormona, redova, sestri i doktora, Milinovića i zakona..... stvarno si to dobro rekla...

Drage moje neki dan sam se jadala jednoj prijateljici kako naša bolnica nema novca za hormonske terapije u MPO a ona će meni ... pa šta hoćeš nije na onkologiji ništa bolje,tamo nemaju novca da spase život,a ako vama Bog nije odredio da imate dijete zašto ne posvojite i ne trošite novac za terapije kojima se spašavaju životi... Kao da me je ošamarila
    Znam da joj je teško i da je ogorčena na sve jer joj rod ide na kemoterapije i znam koliko su ih puta vratili sa terapije jer nema lijeka..... nažalost i ja sam to prošla u užem krugu obitelji....
    OPROSTITE što vas tlačim sa ružnim stvarima... ali jednostavno sam morala to podijeliti s vama...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sta se tice tog muskog mozga,da se i ja nadovezem,nisu svi isti na srecu ali vecina ih je...ja mog stvarno stedim,znam da je sa poslom u klincu da je jako tesko mu dobit slobodni dan ili samo sat,dva izostat sa posla i sve uvijek sama obavljam,uvijek sam sama ko pas na humanoj ili ode frendica s menom ajde bar to da mi krati vrijeme i onda kad mora jednom na toliko spermiogram obavit to su mirakuli,pa kako cu znas da ne mogu izostat ,sta opet trebam pa nedavno sam itd....ja poludim,uvijek se pokacimo...ili kad mora krv vadit ili kad smo kod urologa morali,sve se to ujutro obavlja ali one je ne dokazan,on misli da ce za njega specijalno radit predvecer kad on moze...a sta bi mi zene rekle ,strpljive smo,sate provodimo cekajuci po bolnici,kad dodjemo na red uvijek sirenje,kopkanje,...uzas...a ovaj moj mi jos rekao da ako bude morao vadit opet kad briseve da on ne ide da ga je tako bolilo da je sve zvijezde vidio,a meni je kao ugodno...a da ne spominjem hsg,punkciju,raznorazne preglede moj spontani i kiretazu...ma treba ih dobro nalemat...bas su cudni i sebicni...ponavljam opet nisu svi hvala bogu ali vecina koliko vidim..

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    joj cure jedva cekam taj petak...jutros se probudim zgaravica za poludit,udavi me,neka mucnina valjda od te kiseline..sise me jos jace bole,pisam ko nenormalna svako malo....ne znam sta da mislim....
    Trudna si draga! I ja sam imala takve simptome....nadam se velikoj beti u petak!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

BarbyRI prejaka si!!!!!! Nasmijala me do suza! Ja mog ne štedim baš, punim mu jj sa svime što prolazim, i sve više mu pričam sve je njemu komplicirano, kao za.... nas. Pa da pročita post od mravka ne bi mislio da nas zaj.... negod a je to tužna zbilja u našoj državi. Da li je prioritet novi život ili spašavanje postojećih života, duga je to i teška tema u koju nebih ulazila.
    Mravak - tvoja frendica je očito jako uznemirena svojom situacijom, jer za tako nešto reći treba imat hrabrosti. Pobrkala je lončiće, posvojiti dijete i začeti i roditi svoje dijete nije isto, ni približno isto. To je kao da kažu roditelju kojem je dijete umrlo - pa šta sad tuguješ, ima toliko djece bez roditelja, posvoji si jedno, pa ti je isto kao da imaš svoje. Osim što u slučaju kad dijete umre njegovi su roditelji imali blagoslov trudnoće, poroda, zajedničke dane sa svojim djetetom, a mi NIŠTA, NADA, ZERO! eto što smo mi imale, pa da na tome stanem, tu da se predam? Ma ni u ludilu! Borit ću se do zadnjeg atoma snage za moju nerođenu djecu, radit i dva posla za skupit novac za privatne klinike, žrtvovat sve što treba i ne žalit ni trenutka. Ako ništa ne uspije, ako sve nade uvenu, onda ću razmislit o posvajanju djeteta. Nije da se protivim posvajanju, čak nasuprot tome iznimno cijenim tu djecu i njihove nove obitelji, ali svakako bih voljela biti mama, imati punkcije i transfer, ludit prije bete, pa imati mučnine, širiti se do neprepoznatljivosti, ne spavati noćima, osjećati bol zbog dojenja, izostajati s posla jer moram po svoje djete....sve to želim i molim boga da mi da sve to. Ne pitam puno, ne pitam puno!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

barbyRi navijam za tebe i jedva čekam betu...sto posto pozitivaaa!!!
    muški...no comment...zakon...no comment...evaluacija zakona...no comment!
    sumskovoce nadam se da će nalazi bit ok i btw zašto rade te briseve muškima...ajme dobro da moj ni triba...pop...bi sa njim sto posto. jer da se nadovežem, po njegovom muškom mozgu da ga niki pita najteži bi bio taj dio kad on mora dat spermu. jer wc je ružan, prljav, deprimirajuće i to je tako teško, pogotovo kad je iz potrebe a ne gušta i tako dolazimo do zaključka da moja punkcija, uzimanje hormona, pikanje i ostalo je mačji kašalj. ali šta da se radi to je priroda tako htjela, a mi njih svejedno jako jako !!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Loks draga moja MM me izludio uopće za dat uzorak od doma!!!! Lab nam je jako jako blizu, tako da moj gospodin suprug nije nikad probao dat uzorak u WC-u. Za sutrašnji s-gram će ić dat uzorak kod kuma doma (opet komocija i intimna atmosfera) i žali se i na to, makar manje, ali se ipak žali. Taj bris, urolog mu je rekao da će i on morat dati bris, bez obzira na to što su kod mene ti brisevi savršeni. Nisam mu se trudila objasnit šta je to i kako se brisevi uzimaju jer pi pop.... i odustao od toga. Dakle šaljem ga u neznanju, pa nek bude kako mora biti.
    A njihova predodžba o tome šta sve mi trebamo proći je relativna, ponekad ga vidim da suosjeća samnom i guta te vitamine ne bi li me poštedio hormona, pikanja, transfera i sl. ali svejedno nije u njegovim rukama.... ne može utjecati na to. Priroda je tako htjela, ma šta ja znam šta je ona htjela i da li je išta prirodno na ovom svijetu, meni je prirodna želja za bebačem, prirodno mi je da ga volim onakav kakav je (mane + vrline) i nije mi teško sve ovo prolaziti, danas nije. Strpljen - spašen

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

priroda je tako htjela...mislila sam na razliku između žena i muškaraca...
    sumskovoce djeluješ mi kao da si tek počela biti svijesna šta te snašlo, možda se varam al mi izgledaš dosta potresena u trenutnoj situaciji? hrabro i postavi zid preko kojeg nedaš nikome i ničemu, puno ti borbe još predstoji...a možda i ne, možda nas iznenadiš i svi se skupa

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Loks ja još nisam ni svjesna šta me snašlo, vjeruj mi da nisam. Već se danima borim ne bih li se osvjestila, ali ne ide mi baš.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

eh ti muški....... ja sam mog pitala za ovaj postupak da li moram ja bacit drkicu umjesto njega??? naći nekog dobrovoljnog davaoca na cesti!! totalno mi je digao živac!!!!! - sve mu je teško..... ponekad ga STVARNO nerazumijem..... ali kako kaže loks "sve jedno ga volim"
    barbyRy oprosti, tebe sam zaboravila za petak - znači čekamo 3 bete !!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

evo malo smijeha dok se čekaju bete..
    http://www.youtube.com/watch?v=NN8uE-pcfDM&feature=fvsr

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

4 male mrvice,bas su medeni...al mora da je mami bajno sa njih cetvero...

meni kako ovaj moj digne tlak kad raspravljamo o svemu ovome i kad se zakacimo, kazem mu ma ajde suti nemas nikakvog drugog posla u zivotu osim sta radis i sta ga moras "strest" u posudicu koju isto ja ko manijak nosim po đepu u busuali odmah se naduri,ne znam da li vasi tako....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mi se znamo zakačiti po tom pitanju, svakakve riječi padnu .... ali najvažnije je da se navečer pomirimo u krevetu

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mene sad tako zazigalo koda me netko nozem dolje zasjekao par puta i sad trenutno vise nis ne osjetim....bas sams se prestrasila,tako neugodan osjecaj...

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

BarbyRi pa ti si nam rudna 100%, jedva čekam taj petak pa da se ta beta podupla!
    Muški mozak, eh dobro ste rekle da mi je taj mozak pa da se odmorim od svega! Moj isto teško podnosi brisve, a da ne pričam o masturbaciji u čašicu u ružnom okruženju! Ma još najbolje da ti dođe sisata medicinska sestra u minjaku da ti pomogne! Sve mu je teško, a meni lako! Meni je sve to pjesma i lakše mi je postalo raširiti noge nego otvoriti usta zubaru! Pukla sam!
    Svima šaljem puuno pusa i veliki kiss Jedva čekam dobre vijesti krajem tjedna od tri trudnice!
    Idete na Plitvice, jaako dobro! Sviđa mi se

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajde ženske tko ide na Plitvice slabo se ljudi upisalo na listu ispod 20 se ne moži ni nazvati skupom, ako nas bude tako malo bojim se da će se ministar sprdati s nama!
    Mislim da je ovo sad ili nikad, ne možemo ni očekivati bolji zakon ako se ne ustanemo protiv njega!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cranky njihovim lažima nema kraja, što je najgore ljudi to i puše..... ja se nadam da ću oko 15. imati transfer tako da neću na Plitvice inače bi išla.

Sumskovoce jasno mi je da svi ne moraju sve znati o postupku mpo ali da smo toliko inertni da ni vlastita prava ne poznajemo to mi je teško za prihvatiti i shvatit, ali zato kada takva razmišljanja uzmem u obzir vrlo lako mogu shvatiti zašto nam je država ovakva kakva je.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Draga moja Dani ti fino transferiraj mrvicu/e i miruj, naravno da nećeš ić onda

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    jasno mi je da svi ne moraju sve znati o postupku mpo ali da smo toliko inertni da ni vlastita prava ne poznajemo to mi je teško za prihvatiti i shvatit, ali zato kada takva razmišljanja uzmem u obzir vrlo lako mogu shvatiti zašto nam je država ovakva kakva je.
    A ovo potpisujem do zadnjeg slova

Mali Mimi ja sam definitivno za ić na Plitvice, ali moram još ndek stvari izorganizirat/riješit pa ću se onda upisat

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BarbyRi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vojvođanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jooj još je netko krenuo, a ne mogu se sjetit tko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Puse svima
    I samo da znate, ja NE piš piš prije nedjelje, da me nebi opet na kavi tentale da tamo pišam

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dani82 Slažem se da menefregizam u pitanjima koja nas se tiču je idiotski i neodgovoran. Za državu, Adam Smith se okreće u grobu od kad je Jaca uvela harač i povećala PDV u doba najveće svjetske krize. To je upravo ono što teoretičari ekonomije ističu da se nesmije napraviti u vrijeme krize. Pa ako tako postupaju s ekonomijom, koja ruku na srce nije neka velika filozofija već znanost koja postoji stoljećima, onda možeš misliti kako se ponašaju po pitanju MPO-a. Banana republic, nema boljeg opisa.
    Vojvođanka imala sam i ja sličnu debatu s mužem, rekao da neka nađem dobrovoljnog davatelja jer je njemu teško ić dat svoj "doprinos". Rekla sam mu da MPO dolazi u obzir samo za njegovu djecu, a za sve ostale donore, primam samo na dobar stari način, preko -------- (moram biti dobra, već sam danas jednu opomenu zaradila)....
    Magdalena i to sa medicinskom u minjaku sam prošla, stavila sam mu American pie (mislim 2) u kojem med. sestra radi Stiffleru "Mužnju prostate" i rekla mu da ako mu se to čini OK, da to može dobiti. Naravno, tehnika je analna, pa je ubrzo odustao od medicinske pomoći
    I tako dok mi čekamo da dođe veliki dan ponavljanja s-grama, mi se razigrali i skoro izazvali juriš...pa štedi plivače mužu moj, sutra će bit postrojavanje, a ti vojnike uludo trošiš! Koji smo mi luđaci! Trebala bih mu s-gram svakih tjedan dana najaviti, bio bi motiviran za kućnu radinost u nadi da izbjegne dati svoj doprinos.
    I ja se osjećam kao da je moja pipica javno dobro u koje su svi zainteresirani zaviriti. U zadnja 2 mjeseca vidjelo je 2 ginekologa sa sestrama i 2 ginekologice (morala sam potražiti malo više mišljenja, mislila sam da će netko od njih imat šta novog za reć) tako da je i meni lakše raširit noge nego otvorit usta zubaru.....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Magdalena1976 prvotno napisa Vidi poruku
    BarbyRi pa ti si nam trudna 100%, jedva čekam taj petak pa da se ta beta podupla!
    Muški mozak, eh dobro ste rekle da mi je taj mozak pa da se odmorim od svega! Moj isto teško podnosi brisve, a da ne pričam o masturbaciji u čašicu u ružnom okruženju! Ma još najbolje da ti dođe sisata medicinska sestra u minjaku da ti pomogne! Sve mu je teško, a meni lako! Meni je sve to pjesma i lakše mi je postalo raširiti noge nego otvoriti usta zubaru! Pukla sam!
    potpisujem od riječi do riječi!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Magdalena i to sa medicinskom u minjaku sam prošla, stavila sam mu American pie (mislim 2) u kojem med. sestra radi Stiffleru "Mužnju prostate" i rekla mu da ako mu se to čini OK, da to može dobiti. Naravno, tehnika je analna, pa je ubrzo odustao od medicinske pomoći
    na ovo sam se od srca nasmijala !!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme, koliko ste se raspisale...BarbyRI čekamo petak i betu, cranky tebe ćemo opet nagovarat da piškiš u Premieru, dani82 da sutra folikulići budu veeeliki, pusa letećoj viti22, mare jesi živa od klomifena? diabolica , sumskovoce kad će spermiogram? ranga je li ti šta jasnije, pitaj, tu smo, mravak i ti nam brzo krećeš, orhidea koja vam je bila dijagnoza? sali kako ide bockanje? darkica, loks ameli ima li šanse da nam ovaj put dođeš na kavu? Sigurno sam nekog zaboravila, nije namjerno pripišite to hormonima i mojoj trenutnoj živčanoči!
    sara moj šećer na kraju imamo li karte?

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    sara moj šećer na kraju imamo li karte?
    Draga, karte su kod mene, idealna pozicija, pretpremijera u 00,01 h! Moram ispunjavat želje ovih trudnica, uh.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hellou curke, samo da se javim.
    Vi se rapisale, nisam uspjela ništa pročitati, ali budem popodne doma. Sad radim ko luda jer znam unaprijed da me neće biti, a "posao nesmije trpiti".
    Sutra 1.folikulometrija, vidjeti ćemo šta sam stvorila. Inače sam malo u pubertetu, malo u klimaksu, sinoć se smijala ko luda na neke gluposti, mm se skoro onesvjestio. Nikako da shvati šta mi je!!!
    Ponudila sam mu klom. da se skupa veselimo, ali nije htio!!!
    Jajnici mi pucaju, teško mi je ni sjediti, ali osjećam se super, veselim se pokušaju jer smo svakim neuspjehom jedan korak bliže našoj bebi!!!
    drage moje!!!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tigricel drži se, a ponadala sam se........

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sara što znači ova poruka?? Tigrice je li sve ok?

Evo moje situacije, još uvijek samo jedan vodeći folikul 16x17mm i endometrij tanak - 5mm i to nategnutih 5.... sutra ponovno folikulometrija i u nedjelju vjerojatno punkcija.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sumskovoce i Mare mi se sutra vidimo znači

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Sara što znači ova poruka?? Tigrice je li sve ok?
    Dani vidim da si skužila.
    Ma bit će sve ok, držim fige za sutra.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jutros sam dobila M...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Draga tako mi je žao... a baš sam se ponadala da ćemo u subotu imati razloga za slavlje... što da ti kažem, drži se, znam da ti je sada teško ali znam i da si ti hrabrica i da ćeš hrabro koračati u nove izazove

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tigrical, znam da ti je sada tesko, ali ne daj se vec ustraj i dalje.

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Tigrical jako mi je žao nedaj se...
    Barbyri potpisujem Diabolicu i ja sam imala indenticne simptome trudnice nasa!!!!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

mare nadam se da ćeš imat puno finih folikulića (tebe se ono u prošlom postu nisam mogla sjetit, sorry )

Dani ma nek je 1 ali vrijedan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tigrical ne znam šta bi rekla jer znam da ti sad ništa ne pomaže

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tigrical

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

tigrical jako mi je žao, plačem sa tobom vjeruj mi...drž se draga!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tigrical sunčice moja, jako mi je žao ne znam šta bih ti napisala, šaljem ti puno pusa i zagrljaja!
    Mare sretno sa promjenama raspoloženja, nije ti dosadno....

Cure MM i ja smo bili u Puli, dali krv za hormone i dali "uzorak" za s-gram. Nemam dobar feeling, a MM kaže da bi radije da je loš nego bolji, da dođemo na red za IVF u Rijeci čim prije.
    Ne znam...nalazi su možda sutra, možda u ponedjeljak.
    Imam ludilo na poslu, bježim. javim se kasnije od doma....
    Tigrical...još jedna pusa i zagrljaj za tebe!!!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

joj tigrical zao mi je...drz se!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

tigrice, zao mi je

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tigrical jako mi je žao....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje ste

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tigrical, a tako mi je žao, draga moja, drži se!
    curetine moje, pozdrav svima!!!!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tigrical žao mi je

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tigrical, žao mi je drži se draga

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Malo mi je bedasto jer vam ovo pišem ja, ali stvarno sam spriječena, ali cure, a puno vas je mladih i novih, please osvrnite se malo na novi zakon, na Milinovićeve laži, na naše suborke koje se mjesecima grčevito bore da se njihov glas čuje, istupaju na televiziji, pričaju svoje životne priče, ali to su i vaše priče. Zar ne vidite da lažu, zar ne vidite kolike su gužve i koliko se čeka, zar ne vidite da nema lijekova, zar ne vidite da se dižu krediti i ide u Sloveniju, pa ne idemo na izlet na Triglav, zar ne vidite šta se događa s jajnim stanicama bacanje/zamrzavanje/nepreživljavanje!!! To su i vaše jajne stanice! Cure, Plitvice su blizu! Neka se i vaš glas čuje! To radite za sebe! Suborke to rade i za vas!
    Ajmo Rijeka!
    Posljednje uređivanje od tigrical : 06.05.2010. at 20:28

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Malo mi je bedasto jer vam ovo pišem ja, ali stvarno sam spriječena, ali cure, a puno vas je mladih i novih, please osvrnite se malo na novi zakon, na Milinovićeve laži, na naše suborke koje se mjesecima grčevito bore da se njihov glas čuje, istupaju na televiziji, pričaju svoje životne priče, ali to su i vaše priče. Zar ne vidite da lažu, zar ne vidite kolike su gužve i koliko se čeka, zar ne vidite da nema lijekova, zar ne vidite da se dižu krediti i ide u Sloveniju, pa ne idemo na izlet na Triglav, zar ne vidite šta se događa s jajnim stanicama bacanje/zamrzavanje/nepreživljavanje!!! To su i vaše jajne stanice! Cure, Plitvice su blizu! Neka se i vaš glas čuje! To radite za sebe! Suborke to rade i za vas!
    Ajmo Rijeka!
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •