dani82 ja sam na supresiji i čekam M, trebala je danas doći...nadam se da će sutra. Pozz
Meni je 6 dan na gonalima (10 dc), u srijedu uzv pa čemo vidjeti što i kako dalje-valjda neće biti prekasno (zbog ovih praznika su mi pomakli uzv, pa mi prvi pada na 13 dc). Tigraical, sretno! Ja prekosutra odlazim za Mb pa me neće biti neko vrijeme...nadam se da će me dočekati puno lijepih vjesti na forumu kad se vratim...
tigrica,Tia,Sara...cure,hvala vam na informacijama.puno mi znače.Vrtim se i muvam jutros po netu ali nikakve informacije nisam mogla naći ,dok me MM nije podsjetio što ne pitam ovdje.
Ginekologica mi radi probleme kao i uvjek .Tri godine sam bila u stavu mirno pred njom ali sada više nema smisla.
Njoj je slabo od mene ,meni je slabo od nje .Samo što ja ne okrećem očima kada je vidim kao što okreće ona kad vidi mene.
Nadam se da kod doktorice Krištofić ima mjesta i za mene i da će imati razumjevanja za moj problem
Posljednje uređivanje od skandy : 31.03.2010. at 16:59
I ja sam kod te doktorice Krištofić i mogu vam reći da me je žena tako lijepo i ugodno iznenadila i lijepo smo razgovarale i negodovale Milinovicem zakonom da ja nisam mogla vjerovati, mlada i veoma ugodna osoba i nadam se Skandy da će te primiti. Sretno svima !!!!
moze mi netko reci,da li je moguce da stvari kasne ako je neka upala prisutna?ja svakih pol sata pisam,nista me ne pece,ne boli samo me tjera na mokrenje.
a dosta mi je razocarenja i minusa na testu sve ove godine.vjerojatno opet ono moje standardno kasnjenje,ciste nema ko i obicno,trudna nisam sta je trece?ne gine mi opet kljukat dabrostone,vec mi ih je dosta.i njihovih nuspojava.ako do uskrsa ne procurim onda cu se tamo utorak,srijedu javit dr vlastelicu da vidim sta dalje
Nemoj tako, šta bi ja trebala reći nakon 8 god. i 19 ivf-ova...Još uvijek se nadam...Ni ja nevolim dabrostone, negativne bete, punkcije...ali ipak me nešto tjera dalje, zato glavu gore i želim ti ubrzo jednog
![]()
SRETAN USKRS SVIMA! Da dogodine sve budemo mamice,ako ne to,onda bar sa trbuscicima.....
GZMOS sretno u Slo!
ja jos nisam procurila nikakve naznake ni nemam osim sta sam napuhnuta jako ali to jos od prije transfera od kad sam na stimulaciji bila.sljedeci tj cu otici na humanu da vidim sta dalje.sta sad koci?![]()
Posljednje uređivanje od barbyRI : 05.04.2010. at 00:09
Drage suborke sretan vam Uskrs želim i da sve do slijedećeg držimo naše beboline!!
Tigrical nadam se da si do sada već dobila
Gizmos ma neće biti kasno... javi se čim nam stignešNadam se da će biti puno lijepih js!!
BarbyRi zaleti se ti malo do humane (P.S. jesi napravila test?)
evo da i ja poželim malo u zakašnjejnu svima sretan uskrs a idući neka vas žuljaju trbuščići!
GIZMOS sretno u mariboru i mi čekamo da se ti nama vratiš s puno sretnih vjesti!
svima pozdrav i pusač!
Sretan Uskrs svima (sa zakašnjenjem)!
Cure svima šaljem veeeliku pusu!
Gizmos sretno!
Još nisam dobila M. Uvijek mi kasne od supresije... UF!
Gizmos želim ti puno sreće i da nam se javiš sa lijepim vijestima
Sretan uskrs drage moje suborke...........Tigrice i Gizmos sretnoooo...![]()
Ljubim vas, drage moje! Dobila sam M, od sutra sam na Menopurima!
Tigrical od sutra navijam punom snagom za tebe da budu folikuli što veći i u što većem broju i da js budu najkvalitetnije i da konačno postaneš trbušastai da mi se priključiš na proljetnim kavicama jeeeeeeeeeee
Svim curkama Sretan Uskrs želim sa malim zakašnjenjem!
diabolica, draga moja trudnice, hvala na divnim željama! Pusa!
Sa malim zakašnjenjem želim sretan Uskrs svim suborkama!
Tigrice navijamo za tebe!
zvala sam jutros humanu i dr vlastelic je sutra tamo,pa cu skoknut....
Hej komadi moji
Ja sam sutra NAPOKONkod Vlastelića da vidim šta će mi reć, kako i kada dalje
Probat ću ga nagovorit da mi napiše da preporuča imunološke pretrage, pa da bar to napravim dok čekam
Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima velike puse
cranky ajde napokon! Javi nam šta ti je rekao. Pozz
Hi curke!!!!! Nadam se da ste pojele puno čokoladnih zečića ove dane![]()
Ja sam provela vikend istražujući dodatke prehrani za MM i njegov nalaz. Na kraju smo izvjećali da nastavljamo sa BioAstin Supreme, Supradynom i slijedeći tjedan započinjemo s Profertilom (idem u A po terapiju za 3 mjeseca).
Da li ste vi probale išta od navedenog? I da li je OK da muževi uzimaju te dodatke prehrani u vrijeme postupaka? Nama je broj plivača zaista mali, pa bismo jako voljeli podići statistiku.....
Javite ako je kod vas išta proizvelo pozitivne pomake...
Tigrical - kako si? Ide taj postupak? Držim fige!!!!
Cranky - kakve su to imunološke pretrage? Za tebe ili njega? Ili oboje???? Pls daj mi pojasni.
Sumskovoce MM je pio i pije svašta (razne čajeve, Bioastin, l-carnitin, acetyl l-arginin, vitamine, folnu...) i ima nekih pomaka. To mu ne može štetit, ali nemoj se oslanjat samo na to, znači to + postupci.
Tnx Tigrical, Profertil ima sve navedeno , samo što su sve strpali u jedan pil (puno prihvatljivije za MM....) Meni je bitan psihički faktor, da mi se muž malo oraspoloži jer je u badu od kad smo vidjeli njegov nalaz...baš je tužan
A postupak da, i tekako....samo i za postupak bih voljela da su plivači u što boljoj formi da se sve odvije kako si želimo....znaš već sve....
Nego da li dr. Reš radi ljeti? U mojoj firmi se godišnji koristi tijeko 6,7 i 8 mjeseca....poslije je jako teško dobit slobodno...pa me zanima da li bismo tada mogli?
Radi ljeti, uzme samo cca 15 dana godišnjeg ljeti i isto tako krajem godine, ostale dane radi non-stop.
cranky onda se mozda sutra vidimo tamo...
Sumskovoce mm je pio sve i svasta,jedan lijek cak iz Austrije koji smo jedva narucili preko nekog centra za narucivanje u Zg,koji nam je prepisao dr vlastelic,kosta doza oko 100eura,i to nije uopce pomoglo,onda bioastin,mens arginmax,maticnu mlijec,propolis,itd,itd... ali nazalost nista nije dalo poboljsanja.cak mu je nakon toga svaki spermiogram bio sve losiji,nismo mogli vjerovat.ovaj u 2.mj kad sam bila na punkciji je bio jos losiji nego svi.rekla sam necemo nista vise uzimat pa kako bude...a evo kako citam po forumima nekima je navodno pomoglo,valjda ne djeluje svakome isto.
Sumskovoce ne znam ti točno pojasnit te pretrage, nisam baš puno istraživala o tome do sad. Jedino znam da postoje ta neka NK (natural killer) tijela koja ne daju da dođe do implantacije. Vidjet ću šta će mi dr sutra reć, pa ću bit pametnija
Znam da je sara38 radila te pretrage, možda da nam ona objasni
barbyRI da, možda se vidimo, meni su rekli da dođem oko 11.
Tigrical tnx na infu, triput hura za slovenskog radoholičara
Barbi - i mene je malo bad da neće ništa pomoći,nadam se da neće pogoršati stanje.... ali budući da je MM vegetarijanac, alergičan na ribu, morske plodove i orahe (+većinu orašastih plodova) moram mu probat dodat aminokiseline jer ih zaista od nikud ne dobiva (možda nešto iz jaja, ali sigurno nedovoljno) a ostalo šta se nađe u tim pilsevima može samo pomoći. Vidim ga od kad pije BioAstin da je u boljoj formi (fizičkoj) i da se lijepo naspava, dobro izgleda i ima energije više nego prije. Lijep mi je to obrat u odnosu na prije kad nije htio piti ništa od dodataka prehrani. Za TM nadam se da će biti bolje, meni svi specijalisti gin. govore da je za IVF/ICSI dovoljan 1 plivač, te da ti nalazi koji su u normalnim reproduktivnim kriterijima očaj, u IVF kriterijima su super...ja im želim vjerovati!
Cranky vidim ja da ima pretraga koje nitko niti ne spominje, već se trebamo mi same informirati na svoju inicijativu..nadam se da će sara38 pročitat i pojasniti nam pobliže o čemu je riječ...i ako ti saznaš isto, podijeli sa svima
Kako vaši postupci cure? Hormonalne terapije, UZV, punkcije? Kako ide? Da li su vas ove fešte omele?
sumskovoce i cranky ima jako puno toga, nešto se obavlja u Ri, a nešto na Rebru, spusti se na str. Imunološke pretrage, tamo cure detaljno objašnjavaju šta su radile i u kojim situacijama.
Evo i mene. Idemo opet na AIH krajem mjesecaTreća sreća.
Kaže dr V, ajmo mi još jednom dok čekamo 9. mjesec.
Pitala sam ga za te imunološke pretrage i kaže da nema smisla jer da nisam imala spontani. E sad, da li me samo otfikario ... ne znam, moram malo pročačkat više o tomeSvako pojašnjenje iz prve ruke je dobrodošlo
sara38 ako je pp o pretragama, može i meni, molim te
Cranky super za AIH. Ma pisala bih ja o imunološkim, ali nije mjesto. Imaš i ti pp.
evo izvjestaja....nemam srece pa nemam...radim jutros test,naravno negativan...bila kod dr vlastelica,radio mi utz i kaze policisticni jajnici,divno jos mi je i to trebalo...odjedanput se stvorile.a ja cekam da procurim da mi vrate zamrznute.kaze dr ali vi ih necete uskoro ni dobit,nema naznake.dao mi klomifene 2 tablete 5 dana.i 16.4 folikulometrija pa transfer.nisam bas jako odusevljena niti imam neku nadu za zamrznute,ali sta je tu je...kako je rekao vlastelic nemamo sta izgubit,ajmo probat...
Cranky super za AIH!!!! Držim fige da uspije!
Sara tnx na poruci <3
Da kli KBC Rijeka radi i ljeti? Mislim na pretrage. MM i ja bismo željeli napraviti tu pretrage (spermiogram, briseve, hormone meni i njemu, ev. spermokulturu) pa me zanima da li znate koliko bi to moglo potrajati?
Tj da li nam daju sve uputnice odjednom, pa donesi sve kad imaš, ili to ide dinamikom ranjenog puža;: jedno po jedno???
Crankysuper za još jedan AIH ...izvještavaj nas.
Barby sretno s ovim pokušajem.
Sumskovoce za pretrage ti daje uputnice dr. opće prakse za hormone, to možeš napravit na nuklearnoj. Briseve bi ti trebao napraviti tvoj ginekolog ili ako ne radi (kao u mojem slučaju) onda ih radiš na poliklinici a ginekolog ti svejedno daje uputnicu za to. Za spermiogram se naručuješ na humanu i to pred kraj tekućeg mjeseca za slijedeći, možeš im probat sugerirat datum koji tebi paše - gledaju izać u susret. Mislim da svi odjeli rade do 7. mjeseca, a vjerujem da bi nuklearna trebala raditi cijelo ljeto.
Tnx Dani, danas idem po uputnicu za RI i po putni nalog.
Slijedeći utorak prve konzultacije kod Vlastelića...nakon toga ću bit pametnija...jedva čekam da se pokrenemo....
Pa možda možeš radit hormonalne pretrage u svom domu zdravlja, ja sam sa Krka i ja sam to tu napravila, pitaj doktoricu svoju.
Pozdrav svima! Nova sam ovdje...zapravo, vise sam citala o MPO u VV u Zagrebu, jer kada je ginekologinja vidjela spermiogram mojega supruga, odmah me je pitala hocemo li za Zagreb...Rijeku nije spomenula niti jednom rijecju...ima li razloga tome?Ili je stvar njenoga osobnoga misljenja?Ja sam trenutno u fazi iscitavanja postova i skupljanja sto je moguce veceg broja informacija...trenutno mi je kosmar u glavi od svih tih podataka...a od svega me hvata lagana panika...
D.
Dobro kažeš cranky, sad ispada da ne odgovaramo curama.
darkica kao prvo dobrodošla! Što se tiče tvoje gin. to je svakako stvar njenog osobnog mišljenja, koje ti nije trebala govorit i samo te zbunit, pa šta nije dovoljno da dobiješ lošu dijagnozu, nego još vas i u Zagreb slat. Nema razloga da ne ideš u Rijeku. Koja je to dijagnoza, sad sam stvarno znatiželjna?
cranky, treća sreća, držim fige da upali, pa da ne čekaš do 9mj!!!
sumskovoće sretno na dogovoru u utorak!!!
cure, ja krećem sutra s klomifenom, ponedjeljak folikulometrija, počelo je......
lijepi vam pozdrav svima redom šaljem!!!!
Innu super, nadam se da je ovo prvi i dobitni, obavještavaj nas![]()