Stranica 20 od 43 PrviPrvi ... 10181920212230 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bravo BarbiRI čestitke od srca, sad samo lagano i bez nervoze

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyri, pa čestitam!!!

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

BarbyRi juhuuuu!!!))
    U ovoj teškoj obiteljskoj situaciji ti si me obradovala i razvesila!
    Cranky i ostale cekalice da i vi budete trudne! Svima veliki pozdrav !
    Uživajte mi na kavicu! Javite ako je test pozitivan! Hocu optimizma i sreće! Obradujte me još, jer moj je život na svakom planu u rasulu! Kiss

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mrzim pisati na mobiteli, sitno i pola toga mi krivo tipka!
    Čestitam trudnici barbyri! Samo uživaj i budi smirena!
    Dajes mi vjeru da čuda postoje i da se desavaju!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

k&s docentica ti bude oko 9 i pol na humanoj i poslije 12

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

BarbyRI čestitam od srca, nek sve bude uredu ovaj put, i pitaj Vlastelića ako te može voditi barem na početku ( a ima i privatnu ordinaciju u Crikvenici ja bih svakako išla da ostanem trudna zbog straha nekom pametnom tko zna što radi i u kog imam povjerenja)

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tigrical strašno mi je žao. Drži se draga. Kažu šta te ne ubije te ojaća. Ja kad mi je strašno uhvatim se toga kao pijan plota, a kad mi je strašno teško pošaljem sve u klinac i ne vjerujem u ništa. Nadan se da inaš snage vjerovati... Doći će vaša bebica jednog dana, sigurna sam.
    Barby Ri šta reči??? ČESTITAM od srca!!! Sada polako i smireno, opusti se i uživaj!!!

Ja jučer odradila prvu folikulometriju. Kaže žena da su folikuli mali i da dođem u ponedeljak. Kad sam pitala da li će to biti kasno, rekla je da ćemo vidjeti u ponedeljak jer u nedjelju ne rade!!! Ako mi pobjegnu js, zapaliti ću je.
    Kaže mm da joj moramo vjerovati, tako da sad sama sebe uvjeravam da će biti sve 5. Nije htjela reći ni koliko ih je ni koliki su, samo je rekla da nije zadovoljna. Toliko od mene.
    Sada mantram da vjerujem ljudima i da će biti sve ok!

Pozzzz svima!

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Barby pratim tvoju priču od početka, super ishod, ČESTITAM !!!!!!!!
    Sada u početku zaboravi spremanje i odmaraj da se bebica dobro primi i iako ima puno posla dr. Vlastelić je odličan za vođenje trudnoće.

Svim tužnicama želim uspješan idući postupak koji se nadam da nećete čekati predugo, a najviše od svega vam želim uspješnu kućnu radinost (nikad se ne zna)

Pusa od nas troje!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vidjet cu u ponedjeljak s njim ako mi on moze vodit trudnocu bar prvo vrijeme ali opet mislim da nemam sta radit dolje na humanoj posto sam sad prirodno zatrudnila.ne znam....vjerojatno ce me spedit....a opet ako budem morala kod moje ginek vodit ostatak trudnoce ona ce se durit onda sta nisam od pocetka,a nebi bas htjela da me popreko gleda.samo ona ima taj gadni obicaj svako malo na utz me stavit.
    Mali Mimi znam da radi privatno u crikvenici vlastelic odlazila sam ja kod njega vec,samo ja cu morat vjerojatno radi moje stitinjace,spontanog i svega ostalog cesce na preglede a to si nazalost sada necu moc priustit.necu nis unaprijed planirat vidjet cu kako ce se sve odvijat pa onda dalje razmisljat....
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 08.05.2010. at 13:01

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    vidjet cu u ponedjeljak s njim ako mi on moze vodit trudnocu bar prvo vrijeme ali opet mislim da nemam sta radit dolje na humanoj posto sam sad prirodno zatrudnila.ne znam....vjerojatno ce me spedit....a opet ako budem morala kod moje ginek vodit ostatak trudnoce ona ce se durit onda sta nisam od pocetka,a nebi bas htjela da me popreko gleda.samo ona ima tajđena gadni obicaj svako malo na utz me stavit.
    Mali Mimi znam da radi privatno u crikvenici vlastelic odlazila sam ja kod njega vec,samo ja cu morat vjerojatno radi moje stitinjace,spontanog i svega ostalog cesce na preglede a to si nazalost sada necu moc priustit.necu nis unaprijed planirat vidjet cu kako ce se sve odvijat pa onda dalje razmisljat....
    Vidjet ćeš da će te spičit odmah sa humane jer ja kad sam odradila prvi UZV kod Vlašića i u kojem je potvrđena srčana akcija, kao i uvjek "ljubazna" sestra Mira je rekla da više ne pripadam na Humanu i da sam sad trudnica nek se odlučim kod koga ću vodit trudnoću...to mi je tak bilo bezobzirno od nje...kao da ih se više ne tičem....sretna je bila da me se riješila...jedino je Samira došla i lijepo mi čestitala i čestitala je Vlašiću na uspjehu....onda mi je on sam rekao da ako hoću vodit trudnoću kod njega da ću morat dolazit na polikliniku (što sam odmah odbila jer zna se koliko se na poliklinici čeka a i uvjeti su "super" ) pa sam mu rekla da ću ipak ostat kod svoje ginekologice...al svejedno opet se pokazala ona Vlašićeva poznata ljudska crta...rekao mi je da svejedno dođem nekad kod njega na UZV i da ako budem imala bilo kakvih nedoumica i pitanja samo neka slobodno dođem...čovjek je za 10!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam jucer prvi put bila kod vlasica(ono sta sam bila prije kiretaze to ne racunam malo je bio odrijesit ali dobro mozda mu je takav dan bio) i bas je drag lijepo objasni cak vise prica nego vlastelic,on je malo skrtiji na rijecima iako ga nebi mjenjala za nis... znam da ce me odkantat tebe su koja si MPO ostala trudna a ne mene ovako..ma ne sekiram se,ima i drugih ginek...nego sam nekako naucena na vlastelica vodi me sve jos od prvog spontanog pa do sad...a sta se tice samire do sad je bila ok,ali mi se malo zamjerila ovih zadnjih dva puta,ponedj. kad sma vadila betu i kad sam morala doc opet pokazat rezultat kako mi je vlastelic rekao ja se javim da sam stigla i imam nalaz da cu pricekat vani a ona jel vam rekao da dodjete u guzvi je opet,kao ono iz vica dolazim, cekala sam samo 7h onaj dan tamo.i kaze mi kakva je beta,ja kazem pozitivna je ali mala,ona uzme papir onako zakoluta ocima i kaze sjedite pokazat cu dr.i jucer kad sam donjela nalaz opet kaze kakva je,ja odg 162 uduplala se je,a ona nije to veliko bas...mislim si krasno bas me ono ubijes u pojam...steglo mi se u grlu ono samo tako...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A koliko si trudna tj. kad ti je bila zadnja m?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    A koliko si trudna tj. kad ti je bila zadnja m?
    po mojoj procjeni 4tj,jel po mojoj menstr. se ne moze racunat jel sam zadnji put krvarila 1.3 a i od kad znam za sebe su mi neredovite, a u 4.mj radila test negativan i na utz se nije nis vidjelo kao ni sada jos.
    cijelo popodne me poceo lagano probadat trbuh,stalno trcim na wc u strahu da nisam stvari dobila...i ulovio me proljev,neki grcevi..

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Barbyri jesam ti rekla???? Čestitam ti od srca !!!!!! puno pozdrava svima!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Braby još jednom ti moram napisat da sam jako sretna i ponosna za tebe!!!!! Čuvaj se, polako, poželi mrvicim dobrodošlicu i neka se lijepo primi.

Kako je bilo na kavici? Se piškalo?
    Novosti od Vas?
    Mare, koji protokol si imala? Koji ti je dan? Ma neće ti js pobjeći do ponedjeljka, vjeruj doktorima. Tebe dozivljavam kao ženu od akcije, i sama sam takva, pa znam koliko je teško pustiti se u tuđe ruke. Možda je baš to lekcija koju moramo izvući iz ovog iskustva... Duboko udahni i vjeruj, to je najbolje što božeš napraviti u obom trenutku. Moje misli su uz tebe i šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za debele i velike folikule!
    k&s drago mi je da si uspjela na KBC RI. I ja sam iz Istre i neisgurna sam da li otić u KBC ili u Ljubljanu, pa sam jako sretna kad pročitam da je bilo uspjeha u RI. Javi se na pp ako imaš vremena.

Svima nama suborke, neka je lijepa i ugodna ova sunčana subota

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cranky jel bilo pis pis? kako je bilo na kavici curke?je vas bilo veliki broj?
    joj ja sam cijelo popodne koma,ulovio me neki proljev,sad me zeludac boli,i trbuh danas popodne bas me dobro nabijao,sad malo manje.nadam se samo da mi nece vjestica vrazja doci...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo mene sa štoperice .... sada neka folikul izdura do ponedjeljka i super.
    Na kavici je bilo super, Barby često smo te spominjale, baš si trebala danas doći da nam sve lijepo objasniš.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

zato se meni stucalo cijelo vrijemeha!!!
    Trebala sam danas ujutro ici van Rijeke i biti ca za vikend ali kako je bila kisa nisam i onda smo cekali oce se razvedrit popodne da krenemo,medjutim kako nije bas nisam nigdje ni isla....poslije sam rekla mogla sam ici... ali i taj proljev i bolovi me ulovili pa bolje da nisam isla samo bi vam tamo sve ukvarila....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani zabor sam reci,sretno ponedjeljak i da sto manje buba...kad moras bit tamo?i ja sam u ponedjeljak tamo opet...

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Barby znam da Vlastelic bas nije lud za vodit trudnoce jer je pun posla ali ako si do sad bila kod njega pitaj ga da li ti zeli voditi trudnocu. Neces tada ici na humanu nego ces se narucivati za Polikliniku.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala BarbyRi, ja sam tamo u 8 utra.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dani moja sretno sutra neka budu ovaj put dobitne js.........

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure iz KBC Rijeka, imam pitanjce za vas! S obzirom da se liječim u Zg (Petrova), da li je nekakav problem da odradim koji postupak u Ri? Da li je neka od vas imala slično iskustvo? Inače, u Zg mi je sve super, i doktori i sestre i sama usluga i osjećaj ljudskosti na koji u OB Pula baš nisam često naišla (čast izuzecima), ali muka mi je viša od auta, busa, raznih tramvaja, pa i smještaja (i sama sam si već dosadila kad pitam frendicu za smještaj od nekoliko dana!!!). Rijeka mi je i bliže, mogu sama autom, imam svoje za prespavati... i još x faktora! Šta je sa svim onim papirima, trebala bi vjerojatno ponovno napraviti sve!? Help please!
    Možda se malo igram sa svima, ali šta da radim. U 09 mj. sam na listi za IVF u Zg ma me to stvarno interesira, bar za prirodnjake!

Hvala vam!

Dani,~~~~~~~~~~~~~~~~ za kvalitetnu u dobitnu stanicu/e!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 09.05.2010. at 19:53

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
    Dani moja sretno sutra neka budu ovaj put dobitne js.........
    potpis!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dani82 draga moja, sretno ti želim sutra i javi odmah kako je prošlo!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Braby još jednom ti moram napisat da sam jako sretna i ponosna za tebe!!!!! Čuvaj se, polako, poželi mrvicim dobrodošlicu i neka se lijepo primi.

Kako je bilo na kavici? Se piškalo?
    Novosti od Vas?
    Mare, koji protokol si imala? Koji ti je dan? Ma neće ti js pobjeći do ponedjeljka, vjeruj doktorima. Tebe dozivljavam kao ženu od akcije, i sama sam takva, pa znam koliko je teško pustiti se u tuđe ruke. Možda je baš to lekcija koju moramo izvući iz ovog iskustva... Duboko udahni i vjeruj, to je najbolje što božeš napraviti u obom trenutku. Moje misli su uz tebe i šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za debele i velike folikule!
    Svima nama suborke, neka je lijepa i ugodna ova sunčana subota
    Danas mi je 9. dan, jajnici me dobro žigaju i nadam se sutra dobrim vjestima! Ovo si dobro napisala, najgore je kad nemaš povjerenja u doktora koji te liječi tako da sam ja jučer sebi u glavu utuvila da nisam nikakv ekspert za mpo i da je moja doktorica idealna osoba koja će nas dovesti do tako željenog cilja i sad mi je super. Nekako sam si stavila u glavu da mi je ovaj postupak poklonjen i da život često u rukavu ima iznenađenja za nas kad se najmanje nadamo. To kažem zato jer smo nakon postupka u 2.mj trebali biti tek na redu u 7., ali kad sam zvala i javila neg.betu, onaj anđeo od sestre Samire me upisala u 5.mjesecu i još me pitala da li nam odgovara!! Eto, takav je život tako da sam se ja lijepo iskulirala i živim u svom filmu.
    Pa jedna potvrda za ovu teoriju je i naša Barby Ri!!! Nikad neznaš šta ti život nosi!!!

Nadam se da ste uživale na kavici!!!
    Ja sutra ranom zorom jurim za Ri da vidim folikuliće i javljam kakve smo sreće!!
    Dani vidimo se sutra!!! Vibram za tvoj folikul i js!!!!! Dobro odmori, sutra je težak dan...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Barby i ti si sutra tamo?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Draga Dani sretno sutra, da bude više od jedne js i da bude bolji endić!
    mare157 i tebi naravo sretno na folikulometriji

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Barby znam da Vlastelic bas nije lud za vodit trudnoce jer je pun posla ali ako si do sad bila kod njega pitaj ga da li ti zeli voditi trudnocu. Neces tada ici na humanu nego ces se narucivati za Polikliniku.
    znam da mogu u poliklinici kod njega na preglede ali za to moram imat svaki put uputnicu,a ko ce mi je davat,moja ginek sigurno ne jel iovako je znala njurgat kad sam za humanu neke trazila,da sta izvode da sta je ona narodna banka da izdaje a ja se drugdje kao lijecim..ma gluposti....
    mare157 jesam i ja sam sutra na humanoj....samo ne znam kad doci jel uviejk ako dodjem rano oko 8 cekam do 1,2..a skuzila sam da oko 11,12h je najbolje doci onda se polako vec izredaju, pa cu vidjet jel moram jos nesto po gradu obavit....
    dani82 sretno i da sto manje buba...mozda se i vidimo sutra..

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

barby RiZnam, da. Ti si uvijek imala nesreću da si tamo čekala satima, nekad i do jedan tako da te razumijem. Ja se nadam da ću sutra biti brzo gotova, da neće biti gužva tako da se stignem vratiti u Pulu na posao.
    tigrical hvala ti draga, nadam se da imam puno folikula i štopericu sutra... Kako se ti držiš?
    Posljednje uređivanje od mare157 : 09.05.2010. at 22:26

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Dani28 želim ti sutra punkciju kao moju - iznenađujuće malo bolnu!!!!! I super j.s.!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dani Neka bude dobitno danas! Šaljem masu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~!
    Mare157 Za tvoje velike folikuliće i za bingo u ovom postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Vojvođanka kako si? Prolaze dani? Još samo 7 dana do tvoje veeeeeeelike bete...
    Ja još uvijek čekam nalaz MM-a ...... Javim se čim saznam

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje evo samo da vam prijavim ćorak i ovaj put
    Jučer na 13dpo sam radila test i cijeli dan krepavala od glavobolje
    Sutra ću ga još ponovit za svaku sigurnost i onda se skidam s utića.

Dani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mare nek bude folikulića ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svima ostalima puse

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cranky

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    barby RiZnam, da. Ti si uvijek imala nesreću da si tamo čekala satima, nekad i do jedan tako da te razumijem. Ja se nadam da ću sutra biti brzo gotova, da neće biti gužva tako da se stignem vratiti u Pulu na posao.
    tigrical hvala ti draga, nadam se da imam puno folikula i štopericu sutra... Kako se ti držiš?
    Vidi mi potpis...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cranky

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

cranky žao mi je

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uf, crancy

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sara poslala sam ti pp još u subotu, jesi ga dobila????

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Od danas sam klomifenka (3dc). U petak utz.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Istrijanke pomagajte!!!! već ludim od čekanja nalaza, u OB Pula, odjel humane se nitko ne javlja (zovem 376-603 i 376-616) a ja jedva čekam da nakon 3 dana napokom vidim šta je s našim s-gramom.
    Dakle, mene zanima da li postoji još neki broj kojeg mogu nazvati?
    Da li su možda moji nalazi u laboratoriju ili kod moje gin??? Ima li itko ikakvu ideju????

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cranky, sad sam vidjela. A baš mi je žao.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cranky e baš mi je žao, drži se
    Tigricel vjerujem da ćeš skupiti snage za dalje!
    Mare kakvi su folikulići??? Mislim da sam te skužila (crne hlače, štikle, plavi fascikl i majica) ali si sjedila preko puta mene a i ja sam bila prenervozna da bi ti se išla javljat jer sam mislila da će mi folikul puknut a mene nikako da pozovu na punkciju.

Suma sumarum 2 js.... punktirano mi je 5-6 folikula.... zovem u srijedu da vidim kako je prošao tulum u labu .... e i da ne zaboravim, endometrij 11mm , estrofem ne moram ni koristit. Izgleda da su ovi moji raznorazni napici imali zakašnjelo dijelovanje... ali glavno da su uspjeli popraviti situaciju.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dani82 SUPER ISHOD, 2 js + debeli endometrij
    falio ti je MOJ normabel!!!!!!!! on bi te "dotukao" )
    cure ako kojoj treba neka mi se javi, živim na Zametu ali nije bed da se zaletim do grada (pričam o normabelu kojeg sam zaboravila donesti na kaficu)
    sara38 sretno polijetanje ti želim
    BarbyRy di si ti nestala?
    Mare šta je kod tebe novoga?
    curke kiss

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dani bravo za dvije.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cranky drzi se draga!dani82 na kojoj stimulaciji si bila?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 bravo za 2, sad vibramo za tulum u labu!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

samo da vam javim da je moja sreca kratko trajala kao i uvijek... bila na pregled i moram hitno na operaciju vanmaternicna trudnoca,van sebe sam,ne prestajem plakat.htjeo me odmah hospitalizirat ali sam ga molila da necu ostat danas da cu sutra doci.kaze ne mogu vjerovat da ste tako lijepo spontano ostali trudni i sad ovo... ako me bude pocelo bolit hitno u bolnicu.sutra u 7 i pol moram bit tamo.dodje mi da se ubijem nista drugo...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Barby užasno mi te bilo vidjet danas, molim te izdrži i bit će sve dobro.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Od danas sam klomifenka (3dc). U petak utz.
    ovo mi zvuči ko nimfomanka
    Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Suma sumarum 2 js.... punktirano mi je 5-6 folikula.... zovem u srijedu da vidim kako je prošao tulum u labu .... e i da ne zaboravim, endometrij 11mm , estrofem ne moram ni koristit. Izgleda da su ovi moji raznorazni napici imali zakašnjelo dijelovanje... ali glavno da su uspjeli popraviti situaciju.
    Odlično za 2 js, a vidiš da ti se endić podebljao, ko i meni zadnji put. Super.
    A sad tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tigrical naći ćeš ti snage, sigurna sam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •