Stranica 22 od 43 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A Barby brižna drži mi se !!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

barbyRI ne mogu da vjerujem!

To je uzasno, naprosto uzasno.

Kada ponovo budes zvala Vlastelica insistiraj da ti ga daju na telefon, reci da je iznimno hitno i ne daj se otkantati. Trebas govoriti s njim!

Moram reci da je i meni malo cudno da je s tako malom betom koju si imala prije par dana postavljena sumnja na vanmaternicnu, ali doktor je sigurno nesto vidio i valjda zna zasto je to rekao. Neka ti to objasni.

A sutra obavezno izvadi betu i trazi od svoje doktorice da ti na uputnicu napise da je hitno i onda na Nuklearnoj isto tako trazi da ti je hitno naprave.

Jako mi je zao, barbiRI, sto te toliko vozaju.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

barby kao prvo se probaj smiriti, iskulirati malo jer će te ovaj stres uništiti!
    Oprosti da ja upadam ovako kao debilka, ali temeljem čega je dr.Vlastelić zaključio da je vanmaterična?
    Niska beta?
    Jer kod tebe je sve to jako čudno, nisi imala stvari od 1.3. koliko pamtim. Čudno je da si ostala T, i lako je moguće da je sve ok i da se radi o ranoj trudnoči i da se zato ne vidi.
    Da li tebe šta boli?
    Mislim, ja nisam neki ekspert, ima tu puno cura koje su nažalost to prošle pa malo i njih pitaj.
    I zadnji moj savjet je ako te počne imalo boljeti ili ako ti pukne film jednostavno odi na hitnu, reci da te užasno boli maternica, da ćeš se raspuknut, da imaš uputnicu za ab, da te nije niko ni pogledao već da su te sprašili doma i da se sad previjaš od bolova i da inzistiraš da te neko pregleda, napravi kompletan i detaljan uzv jer te probada i nemožeš stajati. Nikakav ab ne dolazi u obzir dok te pobro ne pregledaju! Pa glumi malo. O tvom zdravlju se radi, o tvojoj budućnosti, a oni su tu da ti pomognu i nemogu te tako slati amo-tamo kako im se prohtje.
    Doktore plaćamo svi mi i ti ako nebudeš izdržala više, ma pravac na hitnu! Ja nebi sekunde čekala ako bi me bila frka.
    Barby nedaj se! Bori se za sebe i to djete pa kako bude. Bar ćeš znati da si dala sve od sebe!!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dobila sam ga konacno sad,kaze poslusajte kako vam je dr saftic rekao ponovite betu i donesite mu je pokazat u cetvrtak. i opet kao ako vas boli odmah hitno u bolnicu...ne znam sta da mislim.a samira se na tel kad sam zvala cudila da me nisu zadrzali.
    mare ,mozda si krivo shvatila moj post nije nitko rekao mi da cu na abortus nego sam rekla da je moja socij ginek napisala krivo na uputnici da idem na abortus i skoro me smjestili na odjel gdje se rade abortusi.ma kazem luda kuca sta drugo....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme, BarbyRi, pa ovo je sapunica a ne one na tv! Katastrofa, nažalost, takvo nam je zdravstvo! Od početka do kraja mjenjaju se dg. kako se kome čini, i nitko te ne ferma ni 2 %! Jako žalosno! Ti se samo drži, i iz svega izvuci ono najbolje, da je ipak beba s tobom i na pravom mjestu!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Šumskovoće! Lovi plodne dana i odradi čisti prirodnjak! Mislim na... znaš na šta mislim!!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

snekica da sapunica ma gore od toga...znate cure kako ja razmisljam kao da moram na operaciju kako mi je receno da je vanmat. pomirila sam se s tim a daj Boze da krivo mislim i da na kraju bude sve ok...tako je bolje mislit nego ono kad mislis sve je ok,super pa ti sve propade,i nis od toga...
    meni je sve to cudno,nebi se htjela ureci ali ja se osjecam super kao inace nikakve naznake osim sta i dalje stalno piskim,imam zgaravicu,siske me bole a to su svi ti lijepi zankovi trudnoce....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vidjeti ćeš na kraju da će sve biti super!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare157 neka sutra budu kvalitetne js i što bezbolnija punkcija.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

daj Boze,bolje bi bilo da je greska,VELIKA greska ali nebi mogla vjerovat da je to greska od vlastelica.....

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Joj draga moja Barby stvarno ne znam šta bi ti rekla. Ovo je prestrašno šta ti rade
    Ali tako bi voljela da je mrva ipak na pravom mjestu samo što kod tebe ništa ne može jednostavno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

Sumskovice super za nalaz!
    Mare nadam se da punkcija neće bit gadna i da ce bit uspjesna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    Dani za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sara da klomići naprave svoje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cranky bas nista,opcenito kod mene u zivotu sve mi ide nizbrdo nekako...ponekad se pitam sta sam ja to Bogu zgrijesila?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Barby nadam se da je Vlastelić pogriješio, pa i on je samo čovjek. polako, udahni i vidi kako se osjećaš. Na tvom mjestu ja bih poslušala mare, ako ti je frka, put pod noge i na hitnu. kaži što god ti padne na pamet samo da te prime. Ako si OK,
    znači da je sve OK i nema razloga ne dati mrvi priliku da se ugnjezdi. Nisam stručnjak ni ja, ali tijelo ima svoje razloge, ako se ne buni, možda je ipak sve ok.
    Cure, hvala vam na veselju, ja sam jako sretna time što ima naznaka poboljšanja! Skužila sam i bazalnu temperaturu (btw danas je O) pa mi više nije muka mjeriti svako jutro.
    Nastojim se ne nadati previše priorodnjaku jer sam bila jako potištena kad smo se trudili, ali ova vijest me ipak usrećila. Najveći izazov je sad ubiti onog parazita i strpit se dva mjeseca do slijedećeg s-grama. Sad kužim kako se silne godine za čas nakupe.

Mare - za tvoju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dani - za tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sara - za tvoj novi postupak ~~~~~~~~~~~~~~~
    Barby - za mrvu u maternici!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
    Loks - šta si tako zašutila????
    Snekice - znam šta misliš.... jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jiha!!!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Barby nadam se da je Vlastelić pogriješio, pa i on je samo čovjek. polako, udahni i vidi kako se osjećaš. Na tvom mjestu ja bih poslušala mare, ako ti je frka, put pod noge i na hitnu. kaži što god ti padne na pamet samo da te prime. Ako si OK,
    znači da je sve OK i nema razloga ne dati mrvi priliku da se ugnjezdi. Nisam stručnjak ni ja, ali tijelo ima svoje razloge, ako se ne buni, možda je ipak sve ok.
    Cure, hvala vam na veselju, ja sam jako sretna time što ima naznaka poboljšanja! Skužila sam i bazalnu temperaturu (btw danas je O) pa mi više nije muka mjeriti svako jutro.
    Nastojim se ne nadati previše priorodnjaku jer sam bila jako potištena kad smo se trudili, ali ova vijest me ipak usrećila. Najveći izazov je sad ubiti onog parazita i strpit se dva mjeseca do slijedećeg s-grama. Sad kužim kako se silne godine za čas nakupe.

Mare - za tvoju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dani - za tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sara - za tvoj novi postupak ~~~~~~~~~~~~~~~
    Barby - za mrvu u maternici!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
    Loks - šta si tako zašutila????
    Snekice - znam šta misliš.... jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jiha!!!!
    ja se super osjecam,sve pet...naravno ako me zaboli odmah cu u bolnicu nemam sta cekat.sta se tice vlastelica znam da je smao covjek kao i svi ali svi nekad grijese,imam nekako povjerenja u njega ipak me vodi jos od mog prvog spontanog sve do sad i ne mogu vjerovat da bi dao samo tako dijagnozu a da me nebi opet pogledao za koji dan na utz,sta da su me danas primili u bolnicu kako je treblo biti i da sam vec dosla na red za operaciju?ne smijem ni pomislit...

sva sam u ovome sorry,drago mi je da vam se spermiogram poboljsao,sad ti je ovulacija i bacite se na posao

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sumskovoce super za spermio, sad brzo na kućnu radinost pa ko zna
    Barbyri ne znam što da ti kažem.... nekako se nadam da možda ipak sve bude dobro, drži se
    Vojvođanko kako ide čekanje? Kad je ono beta- petak??
    Mare za sutrašnju bezbolnu punkciju i lijepe js!!
    Sara kako djeluju klomifeni? Ima nuspojava??
    Vita, Tigrical, Cranky, Magdalena, Innu, Mravak, sali, Snekica, diabolica, lucija, Auriora*, loks pozdrav cure, nadam se da nisam nikog izostavila

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani kad ti moras zvat lab,sutra?drzim fige!

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

draga barby užasno mi je žao što sada prolaziš ali ja sam odprilike u 1.mj. imala sličan scenarij. kod mene se isto radilo o vanmaterničnoj trudnoći i nakon što je dr.V napravio detaljan uvz i vidio da u maternici nema ničega a na lijevom jajovodu je bilo zadebljanje utvrdio je vanmaterničnu trudnoću. nisu me hospitalizirali već sam dolazila svaki drugi dan vaditi betu koja je na svu sreću padala i na kraju nije bila potrebna operacija. ja sam dolazila svaki put sa Raba s torbom i vraćala se doma dok beta nije pala ispod 5,0. tebi preporučam da miruješ a u slučaju da osjetiš bolove u trbuhu i ramenima odmah put bolnice jer nije se za igrati s tim. inače vanmaternična trudnoća ima iste simptome normalne trudnoće jer tijelo luči hormon BHCG a to je hormon trudnoće. sretno draga!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    [B]
    Sara kako djeluju klomifeni? Ima nuspojava??
    Jedva čekam preći na gonale jer klomifene (3tb) definitivno ne podnosim.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Ameli prvotno napisa Vidi poruku
    draga barby užasno mi je žao što sada prolaziš ali ja sam odprilike u 1.mj. imala sličan scenarij. kod mene se isto radilo o vanmaterničnoj trudnoći i nakon što je dr.V napravio detaljan uvz i vidio da u maternici nema ničega a na lijevom jajovodu je bilo zadebljanje utvrdio je vanmaterničnu trudnoću. nisu me hospitalizirali već sam dolazila svaki drugi dan vaditi betu koja je na svu sreću padala i na kraju nije bila potrebna operacija. ja sam dolazila svaki put sa Raba s torbom i vraćala se doma dok beta nije pala ispod 5,0. tebi preporučam da miruješ a u slučaju da osjetiš bolove u trbuhu i ramenima odmah put bolnice jer nije se za igrati s tim. inače vanmaternična trudnoća ima iste simptome normalne trudnoće jer tijelo luči hormon BHCG a to je hormon trudnoće. sretno draga!
    joj zao mi je sta te zadesilo,nadam se da je kod mene drukcije da se dr prevario...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

barbyRi žao mi je za sve što prolaziš...i meni je svaka druga misao a šta sam ja Bogu zgriješila i kad će se već jednom završiti da i ja napokon budem sretna...šta reći, proći će i to i sigurna sam da svih nas negdje sreća čeka!
    evo meee sumskovoce...sam ti falila . gledam ja jutros i tražim broj ambulante kad ono naša voćkica dobila nalaz. jako mi je drago da si zadovoljna i da su se plivači povećali, jer ipak vrijedi stara poslovica zajedno smo jači
    ja sam malo počela biti nestrpljiva, jučer stigla vještica a od sljedeće krećemo sa terapijom...jedva čekam. šta kažete dal da se javljam njima na humanu i obavijestim kad budem krenula sa terapijom ili je dosta se najavit za uzv (7.dan)

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Barby da sutra zovem lab. Sara tko zna, možda ti baš klomifen donese sreću
    Loks u kojoj si klinici? Ako si na kbc-u Rijeka onda se 1.dc moraš javiti.

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

BarbyRi pa što se to dešava, mogu to protumačiti jedino da je riječ o jako ranoj trudnoći pa da se slabo vidi! Znam da Vlastelić rijetko kad griješi, ali se iskreno i toplo nadam da je u tvom slučaju bio u krivu i da je riječ o ranoj normalnoj trudnoći! Luda kuća! Žao mi je što prolaziš ovaj horor! Cijeli dan na poslu sam razmišljala kako si već bila i obavila zahvat, a kad ono ...
    Sumskovoće drago mi je da je nalaz M bolji nakon onih preparata! Inače spermiogrami znaju varirati (naravno osim kod mog M) Joj ponekad poželim da i samnom nešto ne valja, mislim da bi mi bilo lakše! Puno razmišljam o prošlosti i o muškarcima s kojim sam bila i koji sad imaju djecu...Što sam propustila...ali očito meni je nešto drugo suđeno....
    Mare sretno sutra na punkciji i da što manje boli i da dobiješ lijepe stanice i da se oplode i dijele kako spada!
    Vojvođanka kako se osjećaš? Kad vadiš betu? Hoćemo visoku betu!
    Ostale curke

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Magdalena1976 prvotno napisa Vidi poruku
    BarbyRi pa što se to dešava, mogu to protumačiti jedino da je riječ o jako ranoj trudnoći pa da se slabo vidi! Znam da Vlastelić rijetko kad griješi, ali se iskreno i toplo nadam da je u tvom slučaju bio u krivu i da je riječ o ranoj normalnoj trudnoći! Luda kuća! Žao mi je što prolaziš ovaj horor! Cijeli dan na poslu sam razmišljala kako si već bila i obavila zahvat, a kad ono ...
    Sumskovoće drago mi je da je nalaz M bolji nakon onih preparata! Inače spermiogrami znaju varirati (naravno osim kod mog M) Joj ponekad poželim da i samnom nešto ne valja, mislim da bi mi bilo lakše! Puno razmišljam o prošlosti i o muškarcima s kojim sam bila i koji sad imaju djecu...Što sam propustila...ali očito meni je nešto drugo suđeno....
    Mare sretno sutra na punkciji i da što manje boli i da dobiješ lijepe stanice i da se oplode i dijele kako spada!
    Vojvođanka kako se osjećaš? Kad vadiš betu? Hoćemo visoku betu!
    Ostale curke
    ma gore nego luda kuca,evo vdis kako me vozaju,a opet sama sebe toboze tjesim, mozda bolje da su me poslali mozda je to znak da je sve ok jel da sam ostala mozda bi vec bila danas,sutra u njihovim rukama i sta onda?kad me uniste,kome se zalit?
    i kod mog ne varira spermiog,samo mu je sve gori...prestrasno!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Barby imas pp

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

BarbyRI stvarno ne znam šta ti reć osim da se držiš i da možda iz ovoga svega se ipak dogodi nešto lijepo.
    Dani82 sigurno je bio dobar tulum u labosu i sutra ćeš ćuti divne vijesti
    Mare sretno sutra!
    Sumskovoce bravo za spermogram...bit će to super!
    Sara38 joj znam kako ti je na klomićima, ja ih jednostavno nisam podnosila, švikala sam od njih, fumade za poludit kao u klimaksu...bit će to ok sad sa Gonalima vidjet ćeš!
    Ja danas vadila krv na Medicinskom faksu...za 7-10 dana rezultati....frka me!

Vojvođanka, Vita, Tigrical, Ameli, Innu, Cranky, Magdalena, Kikica1, looks, Mravak, sali, Snekica, lucija, Aurora i sve koje sam možda zaboravila šaljem veeeliki.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo mene, okupala se i spremila stvari za sutra. U torbi neofen forte i normabel pa kud puklo.
    Hvala svima na podršci!
    Mislite na mene jer ja umirem od straha.
    Dani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti iz laba sutra!
    diabolica samo hrabro, biti će sve ok, sigurna sam!
    Svima
    Posljednje uređivanje od mare157 : 11.05.2010. at 22:02

fijolica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Joj, barbyRI, ma mislim, prestrašno! Toplo se nadam da je pogreška i da na kraju ispadne sve ok i držim ti fige, ali, kao što su cure rekle, bilo kakva bol - odmah na hitnu!
    Drži se i sretno!!!
    Ostalim curama veliki pozdrav

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

barby iskreno se nadam i molim boga da se zavrsi dobro i da je dr. pogrijesio........procitala sam na ringeraji i sokirala sam se , a hebemu .....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tnx cure moje,nekako sam sva u panici sta vise citam necije price od svega ovoga, strah me,....samo da me ne pocne bolit i da ne pocnem krvarit do cetvrtka a onda cemo vidjet sta dalje inzistirat cu da me dobro pregledaju i ustanove ako treba njih 5 sta mi je jel ovako zivit u strahu,neizvjesnosti, uzasno...ni spavat ne mogu po noci....nedaj boze nikome ovo prozivljavat....
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 11.05.2010. at 23:33

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    barby iskreno se nadam i molim boga da se zavrsi dobro i da je dr. pogrijesio........procitala sam na ringeraji i sokirala sam se , a hebemu .....
    tnx draga..

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Samo da brzinski ispravim prospust od jučer

Vojvođanka milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu u ponedjeljak

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Daaaaaniiiiiiiiiiii!!!
    Šta ima? Lab još na mjestu? Čekamo.... i čekamo...
    Barby, na netu imaš milijun raznih priča, ali ti samo jedna, pa je i tvoja priča samo tvoja. Nemoj previše čitati, samo se uzrujavaš, a to nije dobro za malog mišića!
    Svim curama veeeeeeeeliki kiss, da vas ne imenujem pa da nekog ne izostavim!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sara38 mare157 dani82, barbyRI, vojvođanka mislim na vas

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tigrical, Snekica, Cranky, Barby, Dani, Magdalena, sara, vojvođanka, Mare, Mravak, Loks, Kikica i Ameli neka vam danas bude krasan dan!!!! I ja mislim na sve vas i šaljem vam puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!
    Nakon prvobitnog šoka, veselja i lagane nevjerice MM i ja spremno stvaramo plan za dalje. Napisala sam vam da su našli MM-u parazit Trichomonas vag. i da sam našla studije koje dokazuju da se beštija hrani repovima spermija, te
    da je povezana uz probleme plodnosti! Sestra Marija iz Pulskog laba (Loks bila si u pravu, žena je srce) mi je rekla da su ona i dr. Prenc vijećali oko nalaza MM-a (ostavila sam im kopiju prvog s-grama čisto da vide mižeriju i da mi ne kažu da je nalaz loš)
    i izvjećali da je možda razlog tome što MM ima 88% nepokretnih spermija upravo ta beštija! Prepisali nam medazol od 2 grama obojici. Da je ikoja od vas to imala? Čula da netko ima? Pročeprkala sam tu na rodi i ima jako malo tekstova i iskustva, srećom sva iskustva kažu da je prošlo nakon 1. kure ljekovima....
    Nije mi jasno kako meni nisu ništa našli, a tek sam radila briseve? I jesam li ja to pokupila po raznim ginekološkim stolovima, na gin. rekvizitima i sl.... Zaista ne dobivam često te beštije i nije mi jasno. Pišem cijelo vrijeme da sam ja kriva jer je beštija vaginalna - pa MM bi ju jako teško sam pokupio....
    Jeste li čule za kakvu priordnu pomoć oko ubijanja parazita? Da malo pomogne lijekovima?
    I da, ništa od kućne radinosti dok ne izliječimo, taj parazit nije preporučljiv u T....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ovo sam našla na webu: Infekcija trihomonasom kod muskaraca ne daje znacajne simptome a vrlo cesto ne daje nikakve simptome. Dugotrajna i nedijagnostikovana infekcija trihomonasom moze da dovede do ozbiljnih odstupanja u kvalitetu spermograma. Osim toga, trihomonas svojim enzimima ozbiljno narusava kvalitet semene tecnosti koja je neophodni medijum za prezivljavanje i sazrevanje spermatozoida. Na kraju, udruzena infekcija kod oba partnera sa svim mogucim posledicama moze dovesti do steriliteta.

Kod zena, dijagnoza se postavlja na osnovu simptoma i mikroskopskim pregledm vaginalnog i cervikalnog brisa. Kod muskaraca se dijagnoza postavlja pregledom sperme (spermogram i spermocitigram), a paraziti se mogu naci i u mokraci, ali ne rutinskim ili tzv. opstim pregledom urina. Postoje i specijalni testovi za identifikaciju trihomonasa, ali oni jos uvek nisu u sirokoj upotrebi.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Trihomonas vaginalis ne poseduje neke enzime za oksidativnu fosforilaciju pa cak ne poseduje ni organele kao sto su mitohondrije. Zbog nedostatka ovih neophodni "alata" za opstanak svake celije, trihomonas opstaje tako sto hranljeve materije upija preko svoje membrane i/ili procesom fagocitoze. Ukratko, produkti "varenja" hranljivih materija kod trihomonasa su u najmanju ruku neobicni u odnosu na ostala ziva bica, a jedan od njih je hidrogen . Iz ovih razloga trihomonijaza znacajno menja sastav telesnih tecnosti (veginalni/cervikalni sekret, sperma, mokraca) i cini ih manje pogodnim ili potpuno nepogodnim za opstanak normalnih celija (npr. spermatozoida u ejakulatu).

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da brzinski ispravim prospust od jučer

Vojvođanka milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu u ponedjeljak
    Hvala curke ste sve, ali samo da vam kažem da se ne brinete - ja sam 100% trudna
    ŠVIČEM..........

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sumskovoce draga rješite se te beštije brzo.... Kada počinješ s terapijom i koliko traje??
    Ja sam zvala lab i rekli su mi da zovem za pola sata....

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

šumskovoće pa to je stvarno neka beštija
    barbyRy ima šta novoga .......?
    dani28 čekamo s tobom 30 min

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

yes cure, to je neka opaka beštija koja nije poznata kao Candida, a ima slične simptome (bar po opisima na netu, ja nemam simptome, MM niti). Liječi se medazolom, mislim tjedan ili 10 dana.
    Moj šok je u tome što postoji beštija koja papa spermiće i uzorkuje neplodnost, a nitko ništa ne govori o njoj. Iskreno za tu trihomonazu sam prvi put čula jučer i šokirala se kad sam se informirala.
    Nego pitanjce, jeste li ikad koristile biljne proizvode od Cydonie, iz BiH? Imaju vaginatorije (pretpostavljam da su to vaginalete) od čajevca, kantarionovog ulja, propolisa, uglavnom jako zanimljivo zvuči.
    Iskustva?

Vojvođanka, ti si 100% trudna!!!!! Šviči draga i dalje!!!!
    Dani - čekamo....
    Mare - di si? Kako si?
    Loks - naravno da si mi falila

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sutra transfer u 10, jedna dobra, druhga malo manje dobra.

Mare di si?? Kako je prošlo?

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj Dani moja tako je i meni bilo isto nadam se da ce ti biti dobitno!!!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    šumskovoće pa to je stvarno neka beštija
    barbyRy ima šta novoga .......?
    dani28 čekamo s tobom 30 min

nema nis,sve po starom,super se osjecam,bolje nego ikad mogu reci, osim sta sam imala jutros mucninu i proslo,zgaravicu svaki dan itd..
    ne mogu docekat sutra,ovo cekanje me ubija....sutra cu trazit da mi rade utz da se ustanovi tocno 100% sta je i kako je....

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo me drage moje suborke! Stigla doma. 5 folikula, 4 jajne stanice!!! I sama sam u šoku, presretna sam. Rekla je biologica da ih još treba očistiti pa će znati da li su sve ok, ali da za sad su dvije odlične!!! Zato je uzorak od mm loš... Ali pomalo,korak po korak!
    Bolilo je, ali (ovo nisam mislila da ću ikada napisati) doc. S-S je bila savršena! Bila je turbo pažljiva i brza. Sama punkcija je trajala oko minute! Oduševila me! Hvala doc.S-S!!!
    Sad zauzimam počasno mjesto na kauču i ne mrdam.
    dani bravo draga!!! Do sutra ti može i ova jedna postati odlična. Moje zadnje su na dan kad sam zvala bile za trojku, a drugi dan se i sama biologica čudila kako su se brzo i lijepo podjelile i rekla da su super!!! Biti će to sve 5!

Sad idem na zasluženi odmor. Čujemo se drage moje i hvala vam na podršci i razumijevanju!
    Sve vas
    Posljednje uređivanje od mare157 : 12.05.2010. at 11:50

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    sutra transfer u 10, jedna dobra
    :-d:-d:-d:-d:-d

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    nema nis,sve po starom,super se osjecam,bolje nego ikad mogu reci, osim sta sam imala jutros mucninu i proslo,zgaravicu svaki dan itd..
    Fini simptomići!

Mare, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za party za ekipu u labu!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 12.05.2010. at 11:58

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jupi za naše Dani i Mare!!!!!!!! šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Barby - drži se!!!!!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lucija da mi bude i sve drugo isto kao i tebi ne bi se uopće žalila
    Mare super si ti to uzgojila ... tako sam i ja prošli put imala 5 folikula i 4js. Sada odmaraj a ja ti držim fige za tulum u labu!!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dani82 bit će to super sutra, vidjet ćeš...još malo tuluma danas u labu i to će biti dobitno, znaš da sam i ja imala jednu dobru a jednu manje dobru pa je sve super završilo....evo tamanim već 3 šnitu kruha a probudila sam se maloprije, sramota za reć...al to je drugo stanje, moram se prilagoditi situaciji, ne?
    Mare bravo i za tebe, sad samo neka se lijepo duplaju u labu...

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sve mi nešto miriše na dobro......zahuktava se vlakić
    Dani28 za sutrašnji transfer ~~~~~~~
    mare157 za tulum u labu ~~~~~~
    šumskovoće za ubit beštiju ~~~~~~~~
    barbyRy za sretan ishod ~~~~~~~~
    sara38 za što manje nuspojava i što više j.s. ~~~~~~~~~~~~~
    tigrical za snagu ~~~~~~~~~~~~~~~~
    crancy za kućnu radinost do septembra~~~~~~~~~~~