jooooj zaboravih tebe diabolica i tvog pišolinu![]()
Dani i Mare bravo cure. Neka se samo dalje lijepo duplaju.![]()
barbyRi stalno si mi u mislima...ionako smo te svi skupa nazvali legendom ovog našeg foruma, još ako sutra sve prođe super (a hoće sigurno, jer i najbolji griješe) e onda ćeš biti stvarno živuća legenda, jer to šta ti prolaziš i uspješno izdržavaš, stvarno zaslužuje skidanje kape!!! zato sretno do nebaaaa sutraaaaa!!!
Heeeloooooo
Vidim puno novim vijesti ovdje....jučer se nisam stigla na forum ali sam danas imala što čitati.... sve dobre vijesti!!
BarbyRI stvarno ne znam šta ti reći osim što se zajedno s tobom nadam da je dr.Vlastelić pogriješio i da si nam trudna i da je sve OK!
Dani82 čestitam na JS i sretno na transferu!!
Mare157 bravo na 4JS i neka se lijepo duplaju...
Sumskovoce bravo za spermiogram...trud se isplatio! Baš sam sretna zbog tebe... još samo ubijte tu beštiju i navalite na prirodnjake
Sara38 malo vibrica da bude što više JS ~~~~~~~~~~~~~
Vojvođanka ostavi se prozora i odi u horizontalu....
Vita,Tigrical, Ameli, Innu, Cranky, Magdalena, Kikica1, looks, sali, Snekica,lucija,Aurora i sve ostali koji nas čitate imate jedan veliki pozdrav od mene!!
A sada jedno pitanje...
Kao što znate čekam mengu(25.5.) pa idem u postupak, a jučer osjetila peckanje a danas vidjela iscjedak.. gljivična infekcija.. jučer sam se ispirala sa vaginalnom pumpicom u koju bi stavila mlaku vodu i par kapi čajevca... ali danas mi je još gore... kupila sam si vaginalete Canesten 3 , što mislite da li bi štetilo postupku da ih stavim sljedeće 3večeri?? Baš mi je to sada trebalo!!![]()
jedva cekam sutra da rijesim tu nedoumicu jel sam stalno napeta,na zivcima,grozan osjecaj,nocas sam ciejlu noc sanjala grozan san kako krvarim kako mi je plod ispao kako sva tresem,placem,uzas,bilo je tako stvarno,probudila se i vise nisam mogla zaspat...stalno bolnicki hodnici mi bili u snu,ma grozno sva se jezim sad kad se sjetim...ako moraju nek me operiraju vise da se rijesim toga svega jel ovo je mucenje.a moja stitinjaca mogu mislit u kakvom stanju je sad ovih par dana....
Joj Barby teško ti je znam...točno takva situacija mi se događala kad sam imala spontani......a i ja stalno mislim na tebe......cijeli dan nemam mira jer razmišljam o tvom stanju.
Nadam se da će se sutra raspetljati cijela situacija i da će tvoje zdravlje biti ok. jer to je najvažnije da se lijepo možeš oporaviti i psihički i fizički.
Naša štitnjača sve to pamti.
Drži se draga!
Posljednje uređivanje od diabolica : 12.05.2010. at 19:37
Mravak a da si kupiš Lactogyn tablete? Meni su pomogle.
barby sretno sutra ......sutra sam tek navecer doma i iskreno se nadam da cu upaliti komp. i vidjeti dobre vijesti od tebe.......drzim fige..sretno barby
Mravak
Evo jedan link http://forum.roda.hr/threads/41521-c...-infekcije-IIIA sada jedno pitanje...
Kao što znate čekam mengu(25.5.) pa idem u postupak, a jučer osjetila peckanje a danas vidjela iscjedak.. gljivična infekcija.. jučer sam se ispirala sa vaginalnom pumpicom u koju bi stavila mlaku vodu i par kapi čajevca... ali danas mi je još gore... kupila sam si vaginalete Canesten 3 , što mislite da li bi štetilo postupku da ih stavim sljedeće 3večeri?? Baš mi je to sada trebalo!!
.Meni pomaže svaki put tako da već jako dugo ne koristim vaginalete.Uglavnom režanj češnjaka očistiš malo zarežeš, staviš u sterilnu gazu i zamotaš onako da napraviš kao tampon, onda umočiš u kantarijonovo ulje i koristiš svake večeri.Meni bude bolje već nakon dvije večeri, nije da miriše ali eto služi svrsi kao alternativa vaginaletama.Potr
barby draga, SRETNO SUTRA, vibram za tebe i tvoju mrvu da je na pravom mjestu! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sara kako je stanje kod tebe?
dani želim ti sutra transfer obje savršene mrvice!!
mravak izbaci slatko iz prehrane, ubaci B-aktiv lgg (prirodni neprijatelj gljivica i bakterija) i odradi ovo što ti je rekla pak. Nisam to probala, ali znam curu koja je i kaže da djeluje.
Cure jel ja umišljam ili se kao nešto zahuktava na kbc Ri?? Izgleda mi da je prava akcija??
Posljednje uređivanje od mare157 : 12.05.2010. at 20:59
BarbyRI hoću da nam sutra javiš da je Vlastelić pogriješio i da si trudna i da je sve na pravom mjestu! SRETNO!
Dani82 sretno na transferu, javi kako je bilo!!
Sumskovoce riješite taj parazit i krenite u akciju, meni se sve čini da ćete prirodnim putem ostvariti trudnoću!
Vojvođanka primiri se ženo, jesi li radila test?
Svima ostalima čekalicama, trasnferkama...![]()
barbyRI ~~~~~~~~ za sutra!
Cure jeste vidjele ovo,
http://www.facebook.com/home.php#!/e...20276001326059 Ako ste na fejsu![]()
Pridružimo se nek se vidi koliko nas ima!
cure da vas pozdravim,sutra idem u onu ludnicu,nadam se da me nece opet vratit jel cu napravit onda stvarno kazin.
ono cekanje bete ce me izludit jos vise,jos ako mi ne budu htjeli napravit hitno nalaze bit ce lijepo a ja se moram na odjel javit cim ranije.
drzite mi fige da se sutra to rijesi jel cu izludit....sve vise su mi poceli trudnicki simptomi,smrdi mi cijeli dan hrana neka,zgaravica me od jutra zeza,imala mucnine,piskim svakih pol sata,....a moja beba mora pa pa...srce mi se para,mislim da cu nakon operacije bit van sebe.....![]()
Cure moje.......Dani i Mare sretno na transferima........Barby da bude onako kako svi mi želimo.......Vojvođanka trudnice da se ubrzo pridružiš našoj Diabolici,svima pozdrav od Vite.....
Šumskovoće,Mravak,Loks,Pak,Magdalena,Crancky,Sar a,Innu,Lucija,Mare41,Snekica,Darkica,Sali.....pose bno TigricaL...OKidoki..Kikica
barbyRI ~~~~~~~~ za sutra!
Cure moje hvala na savjetima.. lactogin sam si jučer kupila,večeras ću se isprati sa čajevcem a sutra ću kupiti češnjak pa ću probat s njim (ne mogu vjerovat da ga nemam u hladnjaku)
I naravno izbaciti ću slatko(ovisnik sam o slatkome).... probat ću par dana pa ako ne uspije krknut ću vaginalete jer ne bi htjela da dođem kod Vlastelića i da mi odgodi postupak zbog gljivica...
Mislila sam staviti vaginalete jer znam da ih doktori daju i trudnicama pa sam mislila pa ne može mi naštetiti ima mjesec dana do T ..cca
Barby ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ostalima puse
Mravak probaj sa češnjakom i eteričnim uljima, mene je kantarionovo ulje na tamponu masu puta spasilo, češnjak je prirodni antibiotik pa nemože štetiti. Muža protjeraj na kaučInače lactogyn je super, pila sam ga prije cca mjesec dana jer sam morala uzimati antibiotike, a meni nakon svakog antibiotika dođe candida, pa sam probala lactogyn i nema candide. Još da MM ne kvari zabavu bilo bi superiška.
Cure htjela sam podjelit s vama najčudiju terapiju koju sam ikad vidjela, dr. Prenc nam je prepisao Medazol, ali 5 tableta odjednom sinoć me MM morao tjerat da ih sve strpam u sebe jer su stvarno gadne i dosta velike za moje gušte. Inače ovo je najagresivnija terapija koja ima najveću vjerojatnost ubiti beštiju, nadam se da će uspjeti.
Mare, znaš li možda da li ima LGG-a u prašku u apoteci?
Vita22 kad si ti u postupku?
Magdalenice u mislima si mi već dva dana, jedan tvoj post me pogodio, jako sam se prepoznala u njemu... Žao mi je što ti je ova životna faza tako teška, to je samo faza. Zasjat će sunce nad tvojim nebom draga, sigurna sam u to! Žao mi je i za mačka, jadnik i on te napustioa sad prije nego nabaviš novog, razmisli da li je bolje da nabaviš mačka poslije trudnoće, da bebek ima ljubimca. Čitala sam za listeriju i opasnosti u trudnoći, vjerujem da si i ti, pa eto...zato..
Barby - pročeprkala sam po sanjarici malo, moje tumačenje je da će sve biti OK i da je to bilo puno straha iz pre velikog opreza (ovo zvuči kao vidoviti Milan). Uglavom, moje misli su s tobom, vrati se brzo iz bolnice i napiši nam da je beba OK i da je Vlastelić samo čovjek koji griješi kao i svi ostali. Daj Bože da je pogriješio!!!! Ma pogriješio je sigurno!!!! Pusa za tebe i javi nam se!
Vovjođanka kako kratiš dane?
Dani - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe!
Loks, Pak, Crancky, Sara, Innu, Lucija, Snekica,Darkica,Sali, Tigrical, Kikica svim curama velika velika pusa i zagrljaj!!!!
hmm, pa evo jutros nešto u krevetu mislim: transfer je bio 03.05. i sad računam 4,5,6.....na prste - kad ono od 03.05. do 13.05. koliko ima dana ????(naravno na to mi je skrenuo pažnju MM)
izgubljena u vremenu i prostoru - ne ide mi u glavu da je TEK 10 dnt
a simptomi: SVI i NI JEDAN!!!!!!! osim PMS-a......
dani28 čekamo izvještaj![]()
dani draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dvije savršene mrvice!
barbi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je beba točno tamo gdje treba!!
sumskovoce neznam za LGG u prahu, ali pitaj u ljekarni, imaju svašta nešto od tih dobrih beštija u bočicama. Možda imaju i njih.
mravak slatko van iz prehrane. Prvih 5 dana je koma, a kasnije ti se čokolada gadi, međutim samo do prvog pms-a.čokolada prokletnica!
Svim curama želim puno snage iza dalje!
Moje bebe su u labu, nadam se da se lijepo dijele i da će ih u subotu vratiti kod mene gdje će se lijepo smjestiti za narednih 9 mj. Ja sad spremna!![]()
Mare![]()
![]()
za tvoje bebe!!!!!
mare157 držim fige za mrvice tvoje
vojvođanka da što prije dođe dan tvoje pobjede i da nikad više ne moraš prolaziti isto
pozdrav mojoj istrijanki, sumskovoce, i nadam se da ćemo se uskoro upoznati (jeeee i mi ćemo imati svoju kavicu)
barbyRi šaljem pozitivne misli i molim se da ti sve ispadne ok i da na kraju svega budeš najsretnija žena (mama) na svijetu
i svima ostalima ogromni pozdravi i puno sreće!!!
Hvala vam drage moje, sva sam naelektrizirana kad pomislim na moje mrve!
Da i tu malo podignem, organizira se Pulska kavica pa cure koje su zainteresirane za druženje neka odu na topic i prijave se za 22.5.
Nek se vidi da i mi znamo kafenisat!!
dani i barby stalno ste mi u mislima!!
vojvođanka još 5 dana i biti će + velik ko kuća!!!
Posljednje uređivanje od mare157 : 13.05.2010. at 10:59
hej cure ja se pomalo pripremam za postupak pa mi palo napamet. ta inekcija choragon se dobija samo jednom ili se uzima više puta? kada se to dobije, nakon transfera? ja je nisam nikada dobila pa bi sad Vlastelića pitala vezano za to pa makar si ju i sama kupila u apoteci pa čisto da ne budem totalno ko da sam pala sa marsa. ako ga već pitam i na neki način forsiram da barem znam zašto je to za mene dobro ili možda nije? ajde ako se kojoj da nek mi malo bolje objasni, please cure!!!
vojvođanka, mani se radnih akcija, odmaraj ženo kad možeš! (ili to trudnički hormoni divljaju))
dani82 i mare, super za vaše js, sretno na transferu i neka se čvrsto, čvrsto uhvate!
sara38, kad je punkcija?
diabolica, draga moja, samo se ti čim češće javljaj ovdje nama, ti si nam podstrek za dalje!
barbyri, neka ti je sa srećom sutra!
tigrical, cranky, vama posebni pozdrav!
drage moje, evo ja vam čekam kraj mjeseca, moram priznat nestrpljivo, pa da vidim da li ću uopće upasti u 6mj za postupak, i pratim vas cijelo vrijeme!
[QUOTE=innu;1620954]
sara38, kad je punkcija?
Eeeee, treba doć do punkcije. Od sutra idu dobri stari gonali i prva folikulometrija.
Sorry, zbrljavila sam nešto. To je od ovih klomifena.
"Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba" ... evo mene iz Rijeke bez mojih bebulina.... ali to i nije tako loše jer su moje mrvice ostale rasti u laboratoriju.... idemo na blastice!!![]()
Sada samo držite fige da se nastave lijepo dijeliti i da će do transfera i doci.
dani82 e pa to je super...veća šansa da se prime....jedva čekam....ne brini sigurno će se dijeliti....kad onda imaš transfer, sutra, prekosutra??
Trebam sutra zvati da vidim/čujem situaciju i onda bi transfer bio u subotu, tako da se nadam da Mare i ja zajedno ležimo nakon transfera![]()
Dani82 u tvom postu najprije me uplašiš pa me nasmiješ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice!
Diabolica ~~~~~~~~~~~~~~~za miran nastavak tvoje T
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve cure kojima treba, posebno BarbyRi
super dani82, to su lijepe vijesti....držim fige...
pozdrav svim curama...![]()
Dani82 pa to je super!!! Nadam se da ćete si ti i Mare radit kumpaniju u subotu! Za vas dvije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Loks koliko ja znam, a znam jer sam je dobila, choragon je štoperica i daje se prije ovulacije ili punkcije da folikuli ne puknu ranije. Zašto je do sad nisi dobivala ne znam, ali dr Vlastelić sigurno zna. Smiri se, ne bi te on pustio bez toga bez razloga.
Vojvođanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
innu nadam se da ćeš upast u 6. mjesecu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iiiihaaaaaa bit će to suuupeeer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
diabolica tigrical vita
svima ostalima (naravno 100% sam opet nekog zaboravila)
![]()
Bravo dani82 super za blastice!
Da vas svih ne nabrajam, potpisujem postove iznad.
Ovo stvarno nikome ne bi trebao bit problem
http://forum.roda.hr/threads/55832-a...-gdje-god-bili
http://www.facebook.com/event.php?ei...1326059&ref=mf
pozzzz
blago vam se ... kod vas se sve nešto događa a ja tako nestrpljiva!!!!! Kod mene se množe gljivice umjesto bebica
Mare157 i Dani82 želim svakoj po 2 srčeka za par tjedana na ultrazviku !! opsjednuta sam blizancima, ja bi svakoj od nas po dvoje
Diabolica nadam se da uživaš u svojoj T.....
Vojvođanka hoćeš li raditi kućni test prije bete?
šumskovoće ubij ubij ubij beštijei navali na muža
barbyRI mislim na tebe i jedva čekam da nam se javiš....
PS. kupila češnjak... večeras ću navalit na njega ... trpat ću ga gore i dole![]()
Mravak pre jaka si!!!!!!!! Da li znate cure drage kolike su granice za dijagnoze naših muževa? Npr koliko milijuna plivača treba da bi bila oligo, a koliko da bi bila normo spermia? Ima li negdje objavljenih podataka?
ne znam jeste li primjetile/i jer je na tom topiku jako slab odaziv, ali u tijeku je akcija vezana uz novi zakon o medicinskoj oplodnji
bilo bi jako dobro i pozeljno da se ukljucite i sudjelujete jer cete to uciniti za sebe
vise info imate na:
akcija - ministre, moja jajašca nisu za bacanje - sve, svi, gdje god bili
mukice draga, ja sam fejsbuk fan akcije![]()
Barby nam je sigurno u bolnici kad se do sada nije javila![]()
Barby draga uz tebe sam!!!!! Javi se!
evo mene cure moje drage opet k vama...nisam, ostala ni ovaj put u bolnici jel se potvrdilo da je ipak TRUDNOCA u pitanju,jos mala ali beba je ipak u maternici i dr vlastelic je fulao..ne znam sta reci,opet ponavljam ko radi taj i grijesi ali da me u ponedjeljak htio podhitno zadrzat u bolnici a ne da se za koji dan pnovi beta i utz to mi nikako ne ide u glavu niti ce ici..kao da nije zelio da budem sretna,vjerujte mi ovih par dan asta sam prosla,koliko patnje,boli, nikome nikad nebi pozelila,moja beta se od pred 3 dana od 162 dogla na 1850 cak mi je jedna sestra tamo dok sam cekala spominjala blizancice medjutim na utz se lijepo,jasno vidi plod...kad i je dr saftic potvrdio da je ipak trudnoca u maternici i da je ono bilo malo da se sta vidi nisam mogla vjerovat,pocela sam od placa jecat,pita mene sestra zasto placete,ne zelite dijete?ja kazem am kako ne od srece ne mogu vjerovat a toliko sam se nasekirala,ona meni ajde odmah osmjeh na lice da vas vidim,i njoj dosle suze kaze mi kad sam odlazila znate da ste i mene dirnuli dobro..poslije dok sam cekala slikicu da mi daju sestra mi u hodniku govori sad nema vise placa samo smijanje...
za 2tj me narucili opet na pregled,mogu kod svoje ginek ili na polikliniku di su me sad primili,otisla odmah kod vlastelica da mu pokazem sliku cekala ga skoro 40 min otisao na neki sastanak i na kraju se okrenula i otisla,ici cu u cetvrtak kod njega jel sam narucena na kontrolu za stitinjacu.gotovi mi danas i nalazi hormona sve ok u granicama normale,moj tsh ne skace 0,60 je ne moze bit bolje...a to je vazno sad za bebu...